Tecu Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Ale wstawka 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Westbrick... always be Westbrick... rozgrywał nawet niezły mecz i postanowił w 3 kwarcie go zbojkotować Ciekawy jestem co powie Beal po (wielce prawdopodobnej - bo jedyne wsparcie Gafford zalicza kolejny faul ) porażce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 włączyłem meczyk kilka minut temu i mam kolejny raz mindfucka nt. osób piszących że dziś nie ma obrony xD Westbrook o fuck xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 10 minut temu, julekstep napisał: włączyłem meczyk kilka minut temu i mam kolejny raz mindfucka nt. osób piszących że dziś nie ma obrony xD Wszyscy Ci piszą, że jest inna, a Ty dalej interpretujesz, że jej nie ma. Najciekawsze, że dyskutujesz ze swoją interpretacją tego co inni piszą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) 9 minut temu, starYfaN napisał: Wszyscy Ci piszą, że jest inna, a Ty dalej interpretujesz, że jej nie ma. Najciekawsze, że dyskutujesz ze swoją interpretacją tego co inni piszą Pozdrawiam ja wiem że możesz tego nie wiedzieć, ale cały świat nie obraca się wokół Ciebie to będzie ciężkie - ale wyobraź sobie że nie miałem Ciebie na myśli (afaik chyba nawet Tobie specjalnie nie odpisywałem w temacie o obronie bo troszkę szkoda mi czasu - mimo że nie jest on nawet jakąś specjalnie cenną rzeczą ) a niech stracę o! zajęło to minutę - pierwsze zdanie, drugiego postu w najnowszym temacie o obronie (polajkowany przez 5 osób) W dniu 24.04.2021 o 08:42, Rodman91 napisał: Od dawna w lidze NBA nie ma żadnej obrony. Brawo Wuju. Znów strzeliłeś popis na forum! Edytowane 23 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) @mac no to go Booker go Ayton go cp3!!! Jechac z lebronem Edytowane 23 Maja 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: ja wiem że możesz tego nie wiedzieć, ale cały świat nie obraca się wokół Ciebie to będzie ciężkie - ale wyobraź sobie że nie miałem Ciebie na myśli Akurat wiem Nie jest ciężkie, albowiem, nigdy nie dyskutowaliśmy na ten temat. Nie mam pojęcia, skąd taka teza, bo jest kompletnie eee.... z kapelusza Stwierdziłem jedynie fakt, który nadajesz parę razy dziennie, od lat, pomijając, że nikt tezy z którą dyskutujesz nie podnosił od x czasu 7 minut temu, julekstep napisał: afaik chyba nawet Tobie specjalnie nie odpisywałem w temacie o obronie bo troszkę szkoda mi czasu - mimo że nie jest on nawet jakąś specjalnie cenną rzeczą ) Tak więc nie poświęciłeś niespecjalnie cennej rzeczy, niestety nie dla mnie. Z tej prostej przyczyny, że dekady temu znudziły mi się dyskusje o goat i o obronie w ujęciu pokoleniowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 1 minutę temu, starYfaN napisał: Akurat wiem Nie jest ciężkie, albowiem, nigdy nie dyskutowaliśmy na ten temat. Nie mam pojęcia, skąd taka teza, bo jest kompletnie eee.... z kapelusza Stwierdziłem jedynie fakt, który nadajesz parę razy dziennie, od lat, pomijając, że nikt tezy z którą dyskutujesz nie podnosił od x czasu Tak więc nie poświęciłeś niespecjalnie cennej rzeczy, niestety nie dla mnie. Z tej prostej przyczyny, że dekady temu znudziły mi się dyskusje o goat i o obronie w ujęciu pokoleniowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Ayton robi sobie co chce pod koszem. To ten ADisney co był pompowany na DPOY? Reklamy na ESPN trwają dłużej niż czas w jakim pale papierosa i pewnie znowu mają większość meczów Edytowane 23 Maja 2021 przez Kołczu33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: Wybacz, faktycznie dyskutowałeś z postem sprzed miesiąca (ulubiony adwersarz) Mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Dopiero co włączyłem mecz Suns a ten już leży. Oby nie tak jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Wygląda, że cp3 ma po serii byłoby mega szkoda bo fajnie suns zaczęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Ajajaj. Mam nadzieję, że nic poważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 No nieeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 To jest kurna jakaś klątwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Co tam się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 W powtórce nie było tak źle bo myślałem że bez kontaktu i poszedł mięsień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Kij wie, zachaczył chyba Johnsona ramieniem. Oby nic poważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jest z powrotem więc chyba w miarę ok. Fajnie wygląda to Phoenix i mogliby walnąć Lakers ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Caldwell Poop dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi