julekstep Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @SlaKB @Krzemo @julekstep Na stronce juz sa sklady tylko z aktualnymi kontraktami. Moglibyscie zostawic stare sklady do zalozenia tematu zastrzeganie birdow, zeby nikogo nie pominac przy owym zastrzeganiu a nie wystarczy użyć excela ostatniego? no i w zakładce Free Agents masz podane 'last team' (ale Krzemo tego jeszcze nie zaktualizował z tego co widzę ) Edytowane 11 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: a nie wystarczy użyć excela ostatniego? Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Graty @Pablo81, piękny mistrz. Coś jak ten @człowiek...morza w BeGM. Takie mistrzostwa, zdobyte w takim stylu i po takiej budowie wspomina się latami jako tych największych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Graty @Pablo81, piękny mistrz. Coś jak ten @człowiek...morza w BeGM. Takie mistrzostwa, zdobyte w takim stylu i po takiej budowie wspomina się latami jako tych największych. Nie pij już dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Właśnie gratki @Pablo81, trochę zazdroszczę no ale co poradzić, plus dalej będę propagandę rozgłaszał ze byłem spokojnie #3 w lidze Plus dla ligi dobrze sie stało, bo tak pewnie @julekstep po tym tytule zaraz by spierniczył żeby to niby odejść w glorii chwały, a tak musi sie jeszcze troche pomęczyć. PS jako że po sezonie to podrzucam pomysł żeby na draft w tym i następnym zresztą też roku :P tak z maks godzinka na pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, MarcusCamby napisał: Graty @Pablo81, piękny mistrz. Coś jak ten @człowiek...morza w BeGM. Takie mistrzostwa, zdobyte w takim stylu i po takiej budowie wspomina się latami jako tych największych. pieknie powiedziane. gratuluje @Pablo81 i witam w panteonie goat'ow. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: pieknie powiedziane. gratuluje @Pablo81 i witam w panteonie goat'ow. To Ty zdobyłeś jakieś mistrzostwo? Coś przegapiłem w BeGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: To Ty zdobyłeś jakieś mistrzostwo? Coś przegapiłem w BeGM? @Alonzo oszczędźmy może spoleczności simbasket twoich scen zazdrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, julekstep napisał: Magic prawdziwymi mistrzami ludzkich serc! 13 minut temu, julekstep napisał: Magic w oficjalnym oświadczeniu na koniec sezonu NIE DZIĘKUJĄ NIKOMU i zapowiadają 4 sweepy w kolejnych PO. NIENAWIDZIMY WSZYSTKICH! (a najbardziej Pistons, 76ers i Spurs!) Btw @julekstep Jestem ciekaw jaka zbudujesz ławkę z tak zapchanym salary. W nast sezonie, jezeli nie oddasz nikogo ze s5, bedziesz musial uzupelnic rotacje do regulaminowych 12 graczy samymi zawodnikami z FA za 332 tys. (Odrzuty z draftu). Obstawiam, ze pierwszy pod mlotek idzie Ridnour Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: @Alonzo oszczędźmy może spoleczności simbasket twoich scen zazdrości. Zwyczajnie nie rozumiem porównania do @Pablo81 tutaj - ot tylko to I to Spurs tu wyszli z 1-3 w Finale.. łał!!! Równiez musieli gonić we wcześniejszych seriach. Naprawdę szacun! @człowiek...morza nadal są dwa dostępne teamy w Simce. Spróbuj się w grze, gdzie nikt nie jest faworyzowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 8 minut temu, Alonzo napisał: Zwyczajnie nie rozumiem porównania do @Pablo81 tutaj - ot tylko to I to Spurs tu wyszli z 1-3 w Finale.. łał!!! Równiez musieli gonić we wcześniejszych seriach. Naprawdę szacun! @człowiek...morza nadal są dwa dostępne teamy w Simce. Spróbuj się w grze, gdzie nikt nie jest faworyzowany No i właśnie dlatego CM nie spróbuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 18 minut temu, january napisał: Po namyśle wycofuję jednak ofertę sprzedaży 3 picku, zostaje on u mnie;) Blake jest Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 9 minut temu, Alonzo napisał: Blake jest Twój wg mojego mocka Bulls biora Blake'a a C's zostaje ktos z pary Curry/Harden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: wg mojego mocka Bulls biora Blake'a a C's zostaje ktos z pary Curry/Harden Tego nie przewidziałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Przespałem, dosłownie, loterię. Myślałem, że będzie dzisiaj. Rano sprawdzam e-nba, odczytuję wiadomość, co chcę za 4ty pick - ups, chyba spadłem w loterii - mały smuteczek. W tej samej wiadomości - gratulacje. Czego tu gratulują jak spadłem najniżej jak się dało? - zdziwienie. Przekopuję się przez posty, dowiaduję się jak jest. Lekki uśmiech. Zasypiam. Budzę się i pamiętam. Sprawdzam jeszcze raz teraz, bo jakieś wiadomości o kupnie drugiego picku. Przecież mam 4ty Teraz dopiero ogarnąłem @Sylvinho. wybierze za mnie kogoś z pary Curry/Harden. Z czwórką raczej też jest pewniak, ale możliwy handel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 43 minuty temu, Tecu napisał: @Sylvinho. wybierze za mnie kogoś z pary Curry/Harden. Z czwórką raczej też jest pewniak, ale możliwy handel. Miałem takie samo myślenie w razie gdybyś Ty miał pierwszy pick Generalnie na ten moment jeszcze nie zdecydowałem kogo wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: Runda 1: 26 - Hawks (from Jazz) Runda 2: 6 - Sonics Tutaj zamiana poszła - 26 (I) do Sonics, 6 (II) do Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 na stronce do pobrania xls draftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Wybiorę koło 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Krzemo PBP z g7 Finałów się nie ładuje - file not found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi