SlaKB Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 W 4 kwarcie Iverson bez punktów, Manu z kolei 10 punktów z rzędu sypnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: W 4 kwarcie Iverson bez punktów, Manu z kolei 10 punktów z rzędu sypnął no dramat - bo przy takim Iverku (świetna robota Ridnouera) powinienem wygrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) No generalnie bez Malone i z takim Iversonem to raczej nie mam szans - Ridnour zagrał lepiej od AI dobrze, że w sumie poza Iversonem każdy zagrał solidne zawody. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dziś simka później, zapraszam na 22.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Dzień 146 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Kings (#2) Bilans serii: 1 - 1 Kings 124 - Spurs 136 play-by-play (#1) Pistons vs Magic (#2) Bilans serii: 1 - 1 Magic 136 - Pistons 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Podobajo mi się wyniki Ofensywne lomoty. Może powinienem trzymać tych Dees Boozers Finleys Bym rzucał 160 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Podobajo mi się wyniki Ofensywne lomoty. Może powinienem trzymać tych Dees Boozers Finleys Bym rzucał 160 punktów Myślałem że kibicujesz Manu w drodze po misia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Myślałem że kibicujesz Manu w drodze po misia.. Pechowy gość. #1 ręka przy 0,4 Fishera #2 and1 Dirka w eliminatorze 2006 #3 ręka przy cud rzut Ray Allen 2013 mąż dużo. plus połamał się na serie w MEM 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Myślałem że kibicujesz Manu w drodze po misia.. Ignazz to przecież Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Ignazz to przecież Spurs Tylko od 1989 W 1988 podobała mi się ATL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ignazz to przecież Spurs Nom, ale Manu był najlepszy ze Spurs (a nie ten nudny Duncan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Big Al ma przerąbane bez Malone'a z Perkiem i Smithem. Blake to nie KJ, ale zagrał to czego od niego oczekiwałem. No i Brad 35/14/5/4. Btw. coś Kasztan łaskawy dzisiaj. Po takim meczu myślałem, ze będzie jechał trash talkiem Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: Nom, ale Manu był najlepszy ze Spurs (a nie ten nudny Duncan) Wole nudę. Manu wygrał 1 tytuł oddał 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @Krzemo ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dziś dużo później będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: Dziś dużo później będę narodowa kwarantanna! w domu siedzieć i simować! o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 23.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Dzień 148 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Kings (#2) Bilans serii: 2 - 1 Spurs 133 - Kings 125 play-by-play (#1) Pistons vs Magic (#2) Bilans serii: 1 - 2 Pistons 96 - Magic 132 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Bo i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Trójki w ostatnich 3 minutach uratowały dupe Spurs. Jak wygram nastepny mecz, to jeszcze będzie fun, jak nie, to już sytuacja, jak z Jazz się raczej nie powtorzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi