julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 25 minut temu, Pablo81 napisał: Przyszedł młody GM i zrobił wynik, na który manager Orlonado czeka 10 rok. ??? aaa no faktycznie - dawno nie odpadlem.w 1szej rundzie! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: ??? aaa no faktycznie - dawno nie odpadlem.w 1szej rundzie! xD Pamiętam, że jak przyszedłem do simki, to miałeś latkę odpadającego w pierwszej rundzie Btw. chodzilo mi o final konfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 10 minut temu, Pablo81 napisał: Pamiętam, że jak przyszedłem do simki, to miałeś latkę odpadającego w pierwszej rundzie u zazdrośników 11 minut temu, Pablo81 napisał: Btw. chodzilo mi o final konfy. phi finały konfy to mój chleb (prawie) powszedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 12 minut temu, julekstep napisał: u zazdrośników phi finały konfy to mój chleb (prawie) powszedni Byles tam raz xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 24 minuty temu, SlaKB napisał: Byles tam raz xDD chyba Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 No chyba nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dawaj szef @Krzemo wyniki, bo ja już jak na szpilkach siedzę. Mówiłem już, że jesteś moim ulubionym komiszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dzień 128 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Lakers (#8) Bilans serii: 2 - 3 Lakers 71 - Spurs 131 play-by-play (#4) Nuggets vs Timberwolves (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans Nuggets! (#2) Kings vs Mavericks (#7) Bilans serii: 3 - 2 Mavericks 97 - Kings 108 play-by-play (#3) Jazz vs Grizzlies (#6) Bilans serii: 3 - 2 Grizzlies 88 - Jazz 112 play-by-play (#1) Pistons vs Bucks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans Pistons! Bucks 81 - Pistons 124 play-by-play (#4) Heat vs 76ers (#5) Bilans serii: 3 - 2 76ers 95 - Heat 116 play-by-play (#2) Magic vs Pacers (#7) Bilans serii: 3 - 2 Pacers 104 - Magic 89 play-by-play (#3) Hornets vs Cavaliers (#6) Bilans serii: 2 - 3 Cavaliers 105 - Hornets 126 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Isaiah Thomas - CLE - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Nie dość, że wygrana to jeszcze Thomas kontuzja. Najlepszy komisz ever! Szkoda, że pewnie zaraz będzie sędziował ten stary oszust Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dzięki za serię @Ashigaru i gratulacje za powrót do PO po latach! Sixers chyba wreszcie nie wygrają wschodu bo jakoś tak cienko wyglądają. Spurs się chyba ogarnęli. Hornets dużo farta z kontuzją Thomasa, fajna byłaby druga runda Hornets vs Pacers Teraz, MarcusCamby napisał: Nie dość, że wygrana to jeszcze Thomas kontuzja. Najlepszy komisz ever! Szkoda, że pewnie zaraz będzie sędziował ten stary oszust Julek Jutro ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Hornets dużo farta z kontuzją Thomasa A jak mi wypadł Pierce i Delfino, to przepraszam Cavs farta nie mieli? 2 minuty temu, SlaKB napisał: Jutro ja! Czyli pewnie Cavs w 7. Julek zadba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A jak mi wypadł Pierce i Delfino, to przepraszam Cavs farta nie mieli? Pierce na razie cieniutkie PO gra, a z tym Delfino to nie żartuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Pierce na razie cieniutkie PO gra, a z tym Delfino to nie żartuj Delfino to taki poor man Kevin Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Delfino to taki poor man Kevin Martin nom coś jak różnica między Marcusem Camby z e-nba a Marcusem Camby z NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zastanawiające jest też to, że Kirilenko mając zajebiste skille gra cały czas taką c***owke w ataku, nie wiem co z nim nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Zastanawiające jest też to, że Kirilenko mając zajebiste skille gra cały czas taką c***owke w ataku, nie wiem co z nim nie tak no jak simujecie po 10 razy aż w końcu Magic przegrają to nie dziwota że chłopakowi nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Teraz dzień przerwy ze względu na zmianę miasta, więc Thomas wraca na G7. Dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: no jak simujecie po 10 razy aż w końcu Magic przegrają to nie dziwota że chłopakowi nie idzie Akurat podczas moich simek to w tych PO Magic mają 100% zwycięstw, miejmy nadzieję że jutro się to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Teraz dzień przerwy ze względu na zmianę miasta, więc Thomas wraca na G7. Dobrze rozumiem? jakie G7? 1 minutę temu, SlaKB napisał: Akurat podczas moich simek to w tych PO Magic mają 100% zwycięstw, miejmy nadzieję że jutro się to zmieni no jak po godzinie prób się nie udawało to odpuściłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi