RonnieArtestics Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Witam. lista uczestników: (kolejność przypadkowa) 1. @bulek 2. @Boowka 3. @piotreksuper 4. @cvbe 5. @bulls2006 6. @El-Maniaque 7. @blaugrana 8. @Skam 9. @Bago 10. ??? @Bago masz jeszcze czas do niedzieli potwierdzić udział. zakladam ze ledley już nie potwierdzi gry, bo czekam na niego w dwóch ligach. A zatem ja pójdę pewnie do fb1. Zakładam dla was miśki temat. Pogadajcie se o terminie draftu a ja skołuje dwóch brakujących graczy. @cvbe @bulek dogadajcie się miedzy sobą kto zakłada ligę na Yahoo, bo jesteście najlepszymi kandydatami na komisza wg mnie. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 jestem jak najbardziej chętny na grę :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bago Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 52 minuty temu, Bago napisał: Jestem Ok, wpisany na listę. mamy więc ostatnie wolne miejsce, chyba ze Ledley się nagle pojawi to ja wskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) @cvbe zakładaj ligę, ja mam inne już na głowie Piona Ronnie za ogarnięcie tematu! Edytowane 6 Grudnia 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1 minutę temu, bulek napisał: @cvbe zakładaj ligę, ja mam inne już na głowie To nową trzeba założyć? Nigdy tego nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 @cvbe to nic trudnego. Ustawienia bierzesz z keeperów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 @bulek jeszcze 1 ziomka musimy znaleźć. Ktoś tam z naszej grupy facebook nie byłby chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jak jeszcze jest miejsce to mogę się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jest. Zatem Macie komplet. @cvbe założyłeś już ligę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Jest. Zatem Macie komplet. @cvbe założyłeś już ligę ? Jeszcze nie, mam taki zapierdol w robocie że tylko jak mi coś piknie z forum to sprawdzam a tak to się nie odrywam Może @bulek jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Ok, mogę założyć. Tak na marginesie - witaj Stro po latach! Liga założona. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jakby dało radę to zróbmy draft najwcześniej o 22, bo wcześniej ciężko z czasem... Chyba, że sobota, niedziela - wtedy o 21 już bym mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 23 godziny temu, bulek napisał: Ok, mogę założyć. Tak na marginesie - witaj Stro po latach! Liga założona. Człowiek wypadł trochę z obiegu przez te lata - Shaq to jeszcze gra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 godziny temu, Stromile napisał: Człowiek wypadł trochę z obiegu przez te lata - Shaq to jeszcze gra ? Tylko w simbaskecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Panowie, to jak w końcu z tym draftem? Głosujemy nad datą? Dla mnie też o 22:00 byłoby spoko, każdy dzień mi pasuje oprócz soboty 19.12 (mam draft w innej lidze). Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Proponuję poniedziałek 21.12 - wszyscy zdążą ogarnąć, że draftujemy, zdążymy jeszcze przed ligą, same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mi pasuje w zasadzie dowolny dzień, byle nie wcześniej niż o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 16:03, bulek napisał: Liga założona. To są już ostateczne ustawienia punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi