fluber Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgodnie z nowym punktem regulaminu, chciałbym złożyć trade request w sprawie Kyrie Irvinga. Argumentacja jest następująca: Knicks złożyli ofertę kontraktu A. Davisovi w składzie jest Kawhi Leonard, Irving jest 3 najlepszym graczem w tej organizacji. W Rl NBA Irving chciał błyszczeć i najpierw złożył trade request, gdy grał w jednym teamie z LeBronem Jamesem, a następnie wg niedawnych doniesień Chrisa Broussarda nie zgodził się na to, by James Harden dołączył do Brooklyn Nets: Moim zdaniem sytuacja z RL NBA zarówno z Cavs, jak i z Nets jednoznacznie wskazują, że w momencie posiadania na długim kontrakcie Leonarda i chęcią przedłużenia posiadania Davisa o kolejne 3 lata, będący w prime Irving, który zarówno tu, jak i w RL NBA posiada już pierścień, chciałby odgrywać znacznie większą rolę w swoim zespole, a nie być w cieniu dwóch innych gwiazd. Myślę też, że dodatkowym ( choć w porównaniu do powyższych mało znaczącym) argumentem jest też brak PO w pierwotnej wersji umowy oferowanej przez Knicks. Przypominam, że aby wniosek został poddany głosowaniu, musi zostać poparty jeszcze przez 6 GM-ów, poprzez krótkie "potwierdzam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Macie na potwierdzenie złożenia wniosku 48 godzin, czyli do piątku do 21:38. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 14.07.2019 o 15:03, człowiek...morza napisał: Panowie, z racji, ze jesteście Leonardem i irvingiem a ja cenie sobie wasze zdanie, tym bardziej w momencie podjęcia decyzji o przedłużeniu, chce zadać wam proste pytanie. Chcecie Anthonego Davisa w Knicks? W druga stronę Gobert, Saric, Forbes. Do podpisu pod transferem brakuje twoje Kyrie i twojej Kaw problem w tym, ze zapytalem kyriego przed podpisaniem kontraktu czy chce davisa w zespole. akceptacja kontraktu raczej wyjasnia odpowiedz w tym temacie i jest duzo bardziej wymowna od twoich domnieman. #ZAORANE 8 minut temu, fluber napisał: Moim zdaniem sytuacja z RL NBA zarówno z Cavs, jak i z Nets jednoznacznie wskazują, że w momencie posiadania na długim kontrakcie Leonarda i chęcią przedłużenia posiadania Davisa o kolejne 3 lata, będący w prime Irving, który zarówno tu, jak i w RL NBA posiada już pierścień, chciałby odgrywać znacznie większą rolę w swoim zespole, a nie być w cieniu dwóch innych gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Broussard to żadne źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Broussard to żadne źródło. Ale Fluber to Cezary Kucharski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Czy dobrze kojarzę że jeśli teraz odrzucone zostanie trade request to przez rok Kyrie nie będzie mógł go zrobić i Fluber zapewnia teraz NYK spokój na dłużej? Sens trade request w tym wypadku byłby później jak będzie wiadomo coś o relacja Irving Durant, jak pojawi się więcej poważnych sources o ewentualnym przejściu Hardena etc. Dla mnie teraz to spalenie próby TR i dobry ruch dla wygody C_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Teraz, Lucas napisał: Czy dobrze kojarzę że jeśli teraz odrzucone zostanie trade request to przez rok Kyrie nie będzie mógł go zrobić i Fluber zapewnia teraz NYK spokój na dłużej? Dokładnie tak. Więc poniekąd @człowiek...morza może być za dwa, trzy dni, albo po głosowaniu bardzo wdzięczny @fluberowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Dokładnie tak. Więc poniekąd @człowiek...morza może być za dwa, trzy dni, albo po głosowaniu bardzo wdzięczny @fluberowi. No dla mnie to ruch podpadający pod bycie agenturą Knicks wewnątrz ligi! Choć spoko jest ten aspekt, o którym Ty pisałeś, bo chociaż zobaczymy jak to wygląda w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja tylko czekam aż @człowiek...morza odkopie ten temat serią śmiesznych gifów, gdy wyjdzie w lutym, że Kyrie chce odejść z Nets, bo ci w deadline sprowadzili Hardena xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Z mojej strony nie ma tematu aby teraz Kyrie chciał odejść. Veto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 11 minut temu, ignazz napisał: Veto. Jakoś mam wstręt do tego słowa. A poza tym i tak nie funkcjonuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Jakoś mam wstręt do tego słowa. A poza tym i tak nie funkcjonuje . Właśnie miałem pisać, że to nie są obrady Sejmu w Rzeczypospolitej Obojga Narodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nudzi się Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 26 minut temu, Lucas napisał: Czy dobrze kojarzę że jeśli teraz odrzucone zostanie trade request to przez rok Kyrie nie będzie mógł go zrobić i Fluber zapewnia teraz NYK spokój na dłużej? Sens trade request w tym wypadku byłby później jak będzie wiadomo coś o relacja Irving Durant, jak pojawi się więcej poważnych sources o ewentualnym przejściu Hardena etc. Dla mnie teraz to spalenie próby TR i dobry ruch dla wygody C_M No właśnie dla mnie to jest bardziej próba zamknięcia tematu który się ciągnie już od roku niż robienie na złość gm-owi Knicks. Dlatego warto ustalić czy Irving chce z nowego Jorku odchodzić czy chce tam zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Kwestia też może być taka, czy w ogóle są jakieś kluby u nas chętne do pozyskania Kyriego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 4 minuty temu, Alonzo napisał: Kwestia też może być taka, czy w ogóle są jakieś kluby u nas chętne do pozyskania Kyriego? Ty.... Ale mam pomysł. A jakby tak Irving za cap space + picki do Nets jako tajemniczy superstar? I wtedy Davis do Nets. Duet Irving-Davis zostaje! A Kawhi? A na c*** ma im piłkę zabierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi