T-Pro82 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 A mówili doświadczeni koledzy "Draft na trzeźwo..." No nie byłem z siebie dumny po drafcie, a tu mocny team... Pożyjemy zobaczymy! Jak na pierwszy draft "na poważnie" to nie powalczyłem o topowego grajka, ale nauka może nie pójdzie w las. 1 godzinę temu, barcalover napisał: The Wild Bunch - Punt FT, więc naturalnie wychodzi, że team będzie mocny, ale nie do końca podobają mi się personalia w składzie, więc nie sądzę, by ta ekipa była w stanie powalczyć o top3. Być może się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 4 godziny temu, barcalover napisał: Za tydzień start, więc wrzucam moje projekcje A Liga Mistrzów gorsza, że nie dajesz projekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 12 minut temu, Jackoso napisał: A Liga Mistrzów gorsza, że nie dajesz projekcji? Wrzucę, dzięki za przypomnienie. Na świeżo po drafcie było za wcześnie, a potem zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 19. Joel Embiid (Phi - PF,C) $46 24. Russell Westbrook (Was - PG) $38 29. Jusuf Nurkic (Por - C) $36 30. John Wall (Hou - PG) $24 48. Blake Griffin (Det - PF,C) $8 52. Khris Middleton (Mil - SF,PF) $26 116. Collin Sexton (Cle - PG,SG) $11 138. DeAndre Jordan (Bkn - C) $2 150. Harry Giles III (Por - PF,C) $2 162. Tim Hardaway Jr. (Dal - SG,SF) $3 171. Jordan Clarkson (Uta - PG,SG) $2 182. JaVale McGee (Cle - C) $1 189. Alec Burks (NY - SG,SF) $1 Tak się przedstawia mój skład ''połamańców'' , miało to trochę inaczej wyglądać, więcej młodzieży, ale jak to zwykle bywa draft pokrzyżował mi plany Myślę, że gracze powracający po kontuzjach mają już problemy zdrowotne za sobą i w tym sezonie odbudują swoją wartość . Oczywiście znam swoje słabe strony, ale jestem przekonany, że przy zgromadzonym talencie drobne korekty pozwolą mi włączyć się do walki z czołówką. Co do draftu był on najszybszy w jakim brałem udział,a obecność niektórych osób była prawie niezauważalna. Ceny również momentami szokowały co niestety przespałem. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka w szatni. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Dida.84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ależ miłe słowa, dzięki @barcalover. Obyś się nie mylił Mój skład wygląda tak: Budget $200 1. (7) Stephen Curry (GS - PG,SG) $62 2. (12) Karl-Anthony Towns (Min - C) $59 3. (15) Kevin Durant (Bkn - SF,PF) $49 4. (102) Coby White (Chi - PG,SG) $7 5. (112) Al Horford (OKC - PF,C) $4 6. (114) Derrick White (SA - PG,SG) $6 7. (118) Darius Bazley (OKC - SF,PF) $1 8. (142) Derrick Favors (Uta - PF,C) $6 9. (146) Joe Ingles (Uta - SG,SF) $1 10. (176) Larry Nance Jr. (Cle - PF,C) $2 11. (178) Matisse Thybulle (Phi - SG,SF) $1 12. (185) Terrence Ross (Orl - SG,SF) $1 13. (192) Josh Hart (NO - SG,SF) $1 Unused $0 Absolutnie nie planowałem licytować aż tylu topowych grajków, ale ceny na to pozwalały. Kiedy zeszło mi 170$ na trzech zawodników, wiedziałem, że trzeba będzie cierpliwie poczekać i połatać dziury paroma tanimi zawodnikami, a potem liczyć na FA. Ale było nawet lepiej. Bo dwóch White'ów, Horforda i Favorsa mam w sumie za 23$, co uważam za sukces. W zasadzie pozostali też spoko i jakichś wielkich zmian nie przewiduję. Jak dopisze zdrowie, to będzie dobrze, a w innym przypadku, cóż, na szczęście niżej już nie zlecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @barcalover chce ci się zrobić predykszons dla wszystkich lig ? Albo chociaż III north xD jestem ciekaw twojej opinii na temat mojego składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 00:21, Dida.84 napisał: Już nie ogarniam, kontaktujemy się tutaj czy na Discordzie??? Myślałem, że tam się wszystko przeniosło... Poki co to forum jest oficjalne dla rozgrywek, a discord jest na probe ozywienia dyskusji. Ale jak to dobrze pojdzie moze na przyszly sezon sie przeniesiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Jeśli w najbliższych dniach/tygodniach ktoś nie będzie zadowolony ze swojego startu i będzie szukał głębi składu, to ja chetnie zawężę rotację wymianą 2/3 za 1. Wesołych Świąt wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) The Wild Bunch numero uno! Printscreen wykonany, druga okazja może się nie nadarzyć Edytowane 25 Grudnia 2020 przez T-Pro82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Średnie dla potomnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 U mnie constans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Może ktoś wrzucić jak wyglądamy na średnich? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 8.02.2021 o 17:21, pabloboar napisał: Może ktoś wrzucić jak wyglądamy na średnich? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Ale u nas panuje marazm, pierwszy raz gram w takiej lidze... Rozumiem, że wszyscy są zadowoleni Edytowane 25 Lutego 2021 przez Dida.84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Z tego co widzę to wszędzie ubogo w dyskusje. Ale rzeczywiście, ja akurat jestem zadowolony, zobaczymy na ile mi starczy paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 @wiLQ Ile zespołów awansuje do ligi wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dniu 29.03.2021 o 10:48, Pablo81 napisał: @wiLQ Ile zespołów awansuje do ligi wyżej? Top3 + ewentualne zastępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi