Eld Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ja bardzo przepraszam, ale co tu się odpie*dala? Wpierw rano to: Później to: Co Hollinger zajebiście podsumował: Aż chyba sam siebie i ten post wrzucę do łapu-capu bo Detroit mocno gonią w tym offseason Knicks którzy wydawali się nie do doścignięcia w decyzjach personalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Liangelo ma nie gwarantowany kontrakt, a Litwin jest podopiecznym Tellema juniora, zatem nie można tu wykluczyć nepotyzmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Co tu duzo mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Nie no, poszaleli trochę. Ryzyka może tu wielkiego nie ma, a nóż chłopak coś pokaże, ale on był praktycznie na wylocie z ligi, a tu gwarantowane 10 baniek wleci. Oj, dziwne te decyzje Pistons... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 To mi wyglada jakby się ktoś włamał na konto GM i ze skrzynki dziś te info wychodzi do tych co raportują najszybciej Wooda nie utrzymali a się bawią w te pierdoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, Braveheart22 napisał: Nie no, poszaleli trochę. Ryzyka może tu wielkiego nie ma, a nóż chłopak coś pokaże, ale on był praktycznie na wylocie z ligi, a tu gwarantowane 10 baniek wleci. Oj, dziwne te decyzje Pistons... to nawet nie jest mediana zarobkow w nba, a mowimy tu o grajku, ktory byl 4-ka w drafcie (zatem nie jest randomowym typem z ligi letniej) i, co moze tutaj istotne bardziej, dla ktorego michigan to sa rodzinne strony... Godzinę temu, ignazz napisał: To mi wyglada jakby się ktoś włamał na konto GM i ze skrzynki dziś te info wychodzi do tych co raportują najszybciej Wooda nie utrzymali a się bawią w te pierdoly. to mi wyglada na kolejny nic nie wnoszacy komentarz napisany dla zrobienia statystyk. ile razy trzeba tobie powtarzac, ze wood nie chcial u nas grac?!...ja pierd... Edytowane 2 Grudnia 2020 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 minuty temu, kcp78 napisał: to nawet nie jest mediana zarobkow w nba, a mowimy tu o grajku, ktory byl 4-ka w drafcie (zatem nie jest randomowym typem z ligi letniej) i, co moze tutaj istotne bardziej, dla ktorego michigan to sa rodzinne strony... To, że był #4 draftu nie ma tu nic do rzeczy. Gość był na wylocie z ligi, a tacy gracze (jeśli ktoś im jeszcze da szansę) to podpisują najczęściej za minimum albo jakiś częściowo gwarantowany. Ale tak jak pisałem wcześniej, ryzyka wielkiego nie ma (w Grizzlies jak dostał szansę miał niezłe momenty), choć dziwi mnie, że aż tyle mu dali. Btw, o tym, że wraca do miasta, w którym spędził wiele lat życia, niedawno pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: To, że był #4 draftu nie ma tu nic do rzeczy. Gość był na wylocie z ligi, a tacy gracze (jeśli ktoś im jeszcze da szansę) to podpisują najczęściej za minimum albo jakiś częściowo gwarantowany. Ale tak jak pisałem wcześniej, ryzyka wielkiego nie ma (w Grizzlies jak dostał szansę miał niezłe momenty), choć dziwi mnie, że aż tyle mu dali. Btw, o tym, że wraca do miasta, w którym spędził wiele lat życia, niedawno pisałem a mnie w ogole. dali tyle, ile mogli ; w przeciwienstwie do karen davidson, tom gores nie ma weza w kieszeni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 8 godzin temu, kcp78 napisał: to nawet nie jest mediana zarobkow w nba, a mowimy tu o grajku, ktory byl 4-ka w drafcie (zatem nie jest randomowym typem z ligi letniej) i, co moze tutaj istotne bardziej, dla ktorego michigan to sa rodzinne strony No tylko nie daje się zawodnikowi , który jest tak niezrównoważony emocjonalnei 2 lat gwarantowanych ... Jakby drugi rok był opcją zespołu to można podjąc takie ryzyko ale 2 lata ? I to dla gracza , którego pozbyły się dwie drużyny pełne młodych Ten zawodnik wygląda jak totalny niewypał i w ogóle tamten draft wygląda mega dziwacznie bo są rodzynki w postaci mega gwiazd i TOP 10 w którym połowa wygląda jakby za chwilę miała wypaść z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 8 godzin temu, kcp78 napisał: to nawet nie jest mediana zarobkow w nba, a mowimy tu o grajku, ktory byl to mi wyglada na kolejny nic nie wnoszacy komentarz napisany dla zrobienia statystyk. ile razy trzeba tobie powtarzac, ze wood nie chcial u nas grac?!...ja pierd... Podpisują bieda grajków. Jeżeli jeden z najciekawszych graczy do podpisania nie chce grać to się robi snt i siada z graczem pytając gdzie chce grać. Chyba nie sądzisz ze Wood to nie był asset? Dziwne tez ze takiej rozmowy nie przeprowadzono w TDL bo wtedy desperaci płaca podwójnie. To się przed chwila dowiedzieli? Tez złe świadczy. A jeżeli już tak koniecznie chcieli iść z cap space na łowy to w snt bierzesz pick. nigdzie nie było o tym ze gracz nie chce zostać wiec był na tyle dyskretny ze nie wypłynęło to do mediów ze pistons maja z nim kłopot. To się wykorzystuje lub pół roku wcześniej sprzedaje w wymianie. Pistons stracili swojego najciekawszego gracza za darmo. A przecież każdy wpis fanów pistons zaczynał się „koniecznie przedłużyć Wooda” „ ile musimy zapłacić Woodowi” itp. A było o tyle łatwiej ze gracz był fair i nic nie wyciekło. Te podpisy teraz innych to pikus to Wooda i dziwnej akcji z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: Podpisują bieda grajków. Jeżeli jeden z najciekawszych graczy do podpisania nie chce grać to się robi snt i siada z graczem pytając gdzie chce grać. Pistons zrobili SnT. Chyba jakiś 2nd rounder ugrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pistons zrobili SnT. Chyba jakiś 2nd rounder ugrali. No i git. Umknęło mi to bo info ze Wood w Houston pojawiło się nagle. Tylko to bieda asset ale zawsze. Przepraszam Zarząd Pistons. Słowa za darmo zamieniam na mało dostali w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 - Pistons acquire Ariza, the draft rights to Isaiah Stewart (the No. 16 pick in the draft), cash ($4.6MM), and a future Rockets second-round pick. - Rockets acquire Wood (via sign-and-trade), the Pistons’ 2021 first-round pick (heavily protected) and the Lakers’ 2021 second-round pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 5 godzin temu, ely3 napisał: No tylko nie daje się zawodnikowi , który jest tak niezrównoważony emocjonalnei 2 lat gwarantowanych ... Jakby drugi rok był opcją zespołu to można podjąc takie ryzyko ale 2 lata ? I to dla gracza , którego pozbyły się dwie drużyny pełne młodych Ten zawodnik wygląda jak totalny niewypał i w ogóle tamten draft wygląda mega dziwacznie bo są rodzynki w postaci mega gwiazd i TOP 10 w którym połowa wygląda jakby za chwilę miała wypaść z ligi Właśnie masz dowód na to, że się 'daje' . Bo właściciela Pistons guzik interesują opinie/szacunki finansowe uczestników forum o nba. Dyskusje n/t zarobków innych osób są wybitnie niemądre IMO. Ale rozumiem tę predylekcję u co niektórych. Bycie socjalistą 'zobowiązuje'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 15 godzin temu, kcp78 napisał: to nawet nie jest mediana zarobkow w nba, a mowimy tu o grajku, ktory byl 4-ka w drafcie (zatem nie jest randomowym typem z ligi letniej) No kiedyś mieliście gracza z #2 i wszyscy pamiętamy jak wyszło w jednym z najsilniejszych draftów ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, kcp78 napisał: Ale rozumiem tę predylekcję u co niektórych. Bycie socjalistą 'zobowiązuje'.. Krytyka tego ruchu Pistons opiera sie na zdrowym rozsądku a ,że Tobie zdrowy rozsądek kojarzy tylko z lewicowymi pogladami to pierwszy raz przyznaje ci rację i nawet daje ci lajka za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Godzinę temu, ely3 napisał: Krytyka tego ruchu Pistons opiera sie na zdrowym rozsądku a ,że Tobie zdrowy rozsądek kojarzy tylko z lewicowymi pogladami to pierwszy raz przyznaje ci rację i nawet daje ci lajka za wypowiedź Lol. Z lewicowymi poglądami to kojarzy mi się rak mózgu i upodobanie do zaglądania innym do kieszeni,co ze zdrowym rozsądkiem nie ma absolutnie nic wspólnego... 2 godziny temu, Eld napisał: No kiedyś mieliście gracza z #2 i wszyscy pamiętamy jak wyszło w jednym z najsilniejszych draftów ever. Darko był 2-ka tego draftu w opinii znakomitej większości gm-ów. Poza tym jak najlepszy team w lidze nie potrzebowaliśmy wówczas nikogo na 'juz'. A że nie każdy realizuje swój potencjał, to 'Ameryki nie odkryles'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Dziwne naprawdę te ostatnie ruchy Pistons, wygląda to trochę jak ładowanie na arkę Noego wszystkiego co się rusza i chce przyjść... na słabych dla klubu umowach. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że duże szanse dostaną ludzie z obecnego naboru + Sekou, a nie jakieś byłe "gwiazdy draftu", które już z paru zespołów wyleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 30 minut temu, Grzechu napisał: Dziwne naprawdę te ostatnie ruchy Pistons, wygląda to trochę jak ładowanie na arkę Noego wszystkiego co się rusza i chce przyjść... na słabych dla klubu umowach. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że duże szanse dostaną ludzie z obecnego naboru + Sekou, a nie jakieś byłe "gwiazdy draftu", które już z paru zespołów wyleciały Sekou będzie dzikiem... Najpewniej wszyscy dostaną szanse. Jak musisz grać co 2 dni, nie ma innej opcji (kontuzje, zmęczenie)... Edytowane 3 Grudnia 2020 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyleLowryass Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Dzanan Musa zwolniony, czyli jak widać Bruce Brown nie był tak dobry jak się go malowało skoro rynek wycenił go na bardzo słabego 2nd roundera. Z bardziej przyjaznych zagadnień, Hayes się dla mnie podoba i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi