Mazi_24 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Deal między Celtics a Timberwolves: Do Minnesoty idzie Paul George (41$) i Kendrick Nunn (15$) oraz pick nr 5 do Bostonu idzie Jayson Tatum (47$) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 22 minuty temu, Mazi_24 napisał: Deal między Celtics a Timberwolves: Do Minnesoty idzie Paul George (41$) i Kendrick Nunn (15$) oraz pick nr 5 do Bostonu idzie Jayson Tatum (47$) Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 A może ktos chciałby Oubre (32$)? potrzebuje kogoś tańszego na podobną pozycję (schodzę z Salary). Zainteresowanych zapraszam do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) @wilson44 a do kiedy muszę zrzucić 14. Gościa ? Dopiero po drafcie jo ? Czy możemy Klaya od razu potraktować jako IL ? Edytowane 23 Listopada 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 10 godzin temu, RonnieArtestics napisał: @wilson44 a do kiedy muszę zrzucić 14. Gościa ? Dopiero po drafcie jo ? Czy możemy Klaya od razu potraktować jako IL ? Po drafcie/Przed Waiverami. Niestety teoretycznie powinno się zejść do 13 grajków, do momentu rozpoczęcia wyścigu po Waiverów. Tak bardzo żal Ci Chandler Hutchisona :))))) ? swoją drogą trzeba zaraz draft zacząć, bo czas nagli. Na dniach założę temat. Powiedzmy, że w czwartek, żeby każdy mentalnie mógł się przygotować. Jak ktoś uważa, że za wcześnie to proszę dać znać. Z pobieraniem Waiverów natomiast trzeba zwlekać jak najdłużej, myślę, że nie ma sensu robić tego wcześniej niż 15 grudnia. Tydzień starczy. Bardzo krótki ten offseason, a wszyscy muszą mieć czas na ewentualne wymiany do tego momentu, które są solą tej gry, tym bardziej, że połowa drużyn musi zejść z salary, a jeszcze nawet draftu nie rozegraliśmy, który też niektórym to salary napompuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Shaq Harrison out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Mam na stole dwie oferty za Kembe ale obie do końca mnie nie przekonują. Zapraszam chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Na sprzedaż: 1 pick - najchętniej trade down z dopłatą albo przyszłym pickiem, albo ciekawym graczem z niskim salary Bobby Brown T. Davis C. Martin K. Looney NAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 @DrunX in: Mitchel Robinson + Graham @evitacre in: D’angelo + Okogie + Boucher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 15 minut temu, evitacre napisał: @DrunX in: Mitchel Robinson + Graham @evitacre in: D’angelo + Okogie + Boucher Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 @Mikowal83 in: wiggins @evitacre in: oubre + pick 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Wywalam Luke Kennard (20$) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Hej uderzajcie z propsami za CP3 i Drumma!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Blackmagic ma w gdocu ze składami dwóch Pawłów Jurków, a jednego z nich właśnie wymienił. Pytanie brzmi, czy mogę wysyłać oferty po tego drugiego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 5 minut temu, Benon napisał: Blackmagic ma w gdocu ze składami dwóch Pawłów Jurków, a jednego z nich właśnie wymienił. Pytanie brzmi, czy mogę wysyłać oferty po tego drugiego? Pozdrawiam już umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W dniu 23.11.2020 o 14:27, blackmagic napisał: U mnie wyprzedaż za picki albo ludzi z niskim sałaty. Pod młotek idą: U mnie wyprzedaż za picki albo ludzi z niskim sałaty. Pod młotek idą: Plaskoziemiec Pj tucker Ish smith Justin hamilton Marcus morris Dochodzi jeszcze nunn. Mogę przyjąć przyszłoroczne picki za w/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Wywalam jeszcze Derrick Jones Jr. (18$) i Shabazz Napier (13$) Edytowane 25 Listopada 2020 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ma ktoś kontakt z Pabloboar? Nie widać chłopaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Już jestem. Draft jak rozumiem tutaj? Zrzucam McDermotta i Aleca Burksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi