Pablo248 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Koledzy i Koleżanki pozwolę sobie założyć temat o kolejnej rundzie LAL w drodze o tytuł. Już odbyły sie 3 mecze i praktycznie nikt się nie wypowiada ne temat ostatnich spotkań. Mnie w każdym razie spadł kamień z serca po pierwszym przegranym meczu i cieszę się,że wszystko wróciło na swoje miejsce.Czyli odzyskaliśmy przewagę własnego parkietu.Obawiałem sie troche tego trzeciego meczu pod nieobecność Fisha,ale Farmar udzwignął cieżar i zagrał całkiem dobrze. Mam nadzieję,że wszyscy fani Lakers uaktywnią się i znów będą pisać na tym Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Tak się przyjęło, że o seriach Playoffowych zawsze piszemy w dziale NBA, zajrzyj tam, temat o tej serii jest i liczy już 5 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSN Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Swoją drogą jakiś mod mógłby podpiąć temat tutaj, tak jak to miało miejsce w przypadku serii z Utah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo248 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Tak się przyjęło, że o seriach Playoffowych zawsze piszemy w dziale NBA, zajrzyj tam, temat o tej serii jest i liczy już 5 stron Rozumiem,czytam oczywiście tamten temat,ale myslałem,że to są dwa oddzielne byty.Przyznam się,że wolałem dyskusję tutaj, bo tam jak czytam wypowiedzi niektórych haterów Lakers i Kobasa, to po prostu nóż mi sie otwiera w kieszeni.Już parę razy miałem ochotę "podyskutować" w podobnym tonie jak tam niektórzy sie wypowiadają,ale skasowałem posta bo rozsądek zwyciężył i uznałem,że szkoda nerwów.Bo te osoby i tak są niereformowalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Swoją drogą jakiś mod mógłby podpiąć temat tutaj, tak jak to miało miejsce w przypadku serii z Utah.done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi