nba2midnight Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 I swiat staje sie lepszym miejscem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 3 godziny temu, nba2midnight napisał: I swiat staje sie lepszym miejscem Tylko ,że w Knicks występuje obrona na Jedi tzn wg Cleaning the glass oni na obwodzie generują więcej czystych pozycji niż średnia ligowa tylko jakimś magicznym sposobem rywale rzucają z nich o 6,5 % poniżej średniej z jaką rzucają. Dla porówniania rywale denver z czystych pozycji trafiają o 7 % więcej niż wynosi ich średnia. Dla mnie to efekt Jedi , Robią ruch ręką i rywale pudłują choć ich nikt nie broni ... Trochę Knicks ma po prostu szczęście choć na pewno ich obrona jest sporo lepsza niż rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 25 minut temu, ely3 napisał: Tylko ,że w Knicks występuje obrona na Jedi tzn wg Cleaning the glass oni na obwodzie generują więcej czystych pozycji niż średnia ligowa tylko jakimś magicznym sposobem rywale rzucają z nich o 6,5 % poniżej średniej z jaką rzucają. Dla porówniania rywale denver z czystych pozycji trafiają o 7 % więcej niż wynosi ich średnia. Dla mnie to efekt Jedi , Robią ruch ręką i rywale pudłują choć ich nikt nie broni ... Trochę Knicks ma po prostu szczęście choć na pewno ich obrona jest sporo lepsza niż rok temu Nie od dzis wiadomo, ze Tim T. To mistrz Yoda defensywy w koncu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 "Wolałem iść na emeryturę niż tam zagrać". Najbogatszy klub NBA przestał być drużyną meme (sport.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Kiedy patrzysz na wyrazenie „wyznaczac standardy” od drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Widzę, że kibice sukcesu piszą w tym topicu tylko wtedy, kiedy Nix wygrywają Taki news, a tu cisza? Wstyd! Dalej Leon, do it! Przypominam, że Rose zrobił w Knicks "Hardena i Irvinga" zanim to było modne. Mieć tak dobrego centra pasującego do Melo i Porzingisa i oddać go za tego padalca. Ach Philu Jacksonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @Przemek_Orliński Więc tak jak Sztab Minnesoty powinien swoich rywali zawsze przebierać w koszulki Denver tak sztab Knicks powinien zawsze przebierać rywali w koszulki Jazz... Albo może puszczać Jazz w trakcie meczu. Nie wiem co tak działa na Riversa ale on vs Jazz wchodzi na All Star poziom. I jeszcze jedno - oglądałem Qucikleya w meczu z Bostonem i teraz dzis i poprzednio z Kings...I już w sumie nie wiem czy ten Boston to był jakiś wyskok poza normę bo zarówno w Sacramento jak i dziś w Salt Lake wyglądał bardzo źle. A jeszcze oglądałem mecz z Golden i chyba tam też był bezbarwny pomimo wygranej A po co Rose w Knicks? Bo chyba rozegranie to ostatnia z potrzeb Nowojorczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 13 minut temu, ely3 napisał: Bo chyba rozegranie to ostatnia z potrzeb Nowojorczyków patrząc na efektywność ofensywną, to raczej pierwsza. Jeżeli zależy nam na wyniku oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) 7 minut temu, człowiek...morza napisał: patrząc na efektywność ofensywną, to raczej pierwsza. Jeżeli zależy nam na wyniku oczywiście. Ale to komu zabierze minuty? Quicleyowi właśnie? Bo Payton w s5 zostanie . Rose z ławki A Quickey rozumiem tak gdzie pozostali młodzi rozgrywający Frank i DSJ czyli w otchłań zapomnienia? Dla mnie pierwszą potrzeba Knicks to rzuty za 3.. Jakby mieli chociaż dwóch normalnych strzelców to Barrett miałby lżej Edytowane 27 Stycznia 2021 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: Bo Payton w s5 zostanie . i to zamyka temat w kwestii braków na rozegraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 44 minuty temu, ely3 napisał: I jeszcze jedno - oglądałem Qucikleya w meczu z Bostonem i teraz dzis i poprzednio z Kings...I już w sumie nie wiem czy ten Boston to był jakiś wyskok poza normę bo zarówno w Sacramento jak i dziś w Salt Lake wyglądał bardzo źle. A jeszcze oglądałem mecz z Golden i chyba tam też był bezbarwny pomimo wygranej Przecież na chwilę obecną to jest Allonzo Trier 2.0. Trzy mecze dobre w ataku oparte o jego akcje izolacyjne i pięć na 2/12. Nie rozumiem skąd taka podnieta tym graczem? Ten Toppin też jest dobry herbatnik. On jest po jakieś poważnej kontuzji? Poważnie pytam, bo miał być młodym Amare i ludziom po głowach skakać, a w meczu z Portland, jak się otarł plecami o Carmelo, to się złożył jak wersalka w PRLu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @Przemek_Orliński mam podobne odczucia ale nie oglądam każdego meczu więc chciałem się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 15 minut temu, Przemek_Orliński napisał: Przecież na chwilę obecną to jest Allonzo Trier 2.0. to zes walnał babola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: to zes walnał babola Masz rację. Trier w swoim pierwszym sezonie lepiej rzucał za 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Rookie z miesiacem doswiadczenia przeplata dobre mecze ze slabymi, nieslychane dotad w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Rzecz raczej normalna w NBA. Niesłychany to jest jest hype na jego osobę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 7 minut temu, Przemek_Orliński napisał: Rzecz raczej normalna w NBA. Niesłychany to jest jest hype na jego osobę... a jaki jest ten hype? w sensie na kogo koronują Quickleya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zapytaj swojej fanbazy ultrasów goacie niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 11 minut temu, Przemek_Orliński napisał: Zapytaj swojej fanbazy ultrasów goacie niczego. aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: i to zamyka temat w kwestii braków na rozegraniu A niby dlaczego? Payton akurat rozgrywa całkiem nieźle. Nie widze tu jakiejś przewagi Rose. Na dodatek dobrze broni. Co zarzucasz Paytonowi na rozegraniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi