Skocz do zawarto艣ci

New York Knicks 2020/2021

Go艣膰 (Przemek...)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wra偶enie, 偶e to nie jest ju偶 zawodowy zesp贸艂 sportowy. To jest szeroko zakrojony eksperyment spo艂eczny na niespotykan膮 dot膮d skal臋. Ilo艣膰 rzeczy kt贸re, mog艂y si臋 nie uda膰, wystrzeli艂a聽poza wszelkie normy. Kiedy postronne osoby my艣l膮 sobie: w tych Knicks gorzej/dziwniej聽ju偶 by膰 nie mo偶e, to steruj膮cy tym eksperymentem m贸wi膮: sprawdzam!聽聽

Jednak trzeba za艂o偶y膰 temat, 偶eby mie膰 miejsce do podziwiania pr臋偶nego聽rozkwitu nowego management w Nowym Jorku. Czy kto艣 jeszcze pami臋ta uprzedniego monarch臋聽Steve'a Millsa i jego szczurz膮 mordeczk臋 i ten wiecznie nieuprasowany szary garnitur? Ka偶dy! Bo聽nie da si臋 zapomnie膰 jednej z najwi臋kszych szarych eminencji w historii tej organizacji. Ka偶dy winny tylko nie on! A kiedy przyszed艂 jego czas, to i tak przeni贸s艂 si臋 kilka biurek dalej i pozosta艂 blisko. I tak to si臋 kr臋ci w Gotham.

Leon Rose jest mokrym snem Jamesa Dolana, kt贸remu聽marzy艂o聽si臋, aby聽podobnie jak w GSW聽czy聽w Lakers sprawami od zespo艂u zajmowa艂 si臋 by艂y agent, kt贸ry w przesz艂o艣ci reprezentowa艂聽zawodnik贸w. Innymi s艂owy: zna temat od podszewki, ma swoje "know how"聽i ma portfolio zawodnik贸w, kt贸rzy mog膮 dzi臋ki temu 艂askawszym okiem spojrze膰 na okrytych z艂膮 s艂aw膮 Knicks, przez pryzmat nowego prezydenta.聽

"Kingpin" (bo tak膮 ksyw臋 nada艂y mu Nowojorskie media - ni c***a nie jest podobny do komiksowego pierwowzoru oraz do Vincena D'Onofrio odtwarzaj膮cego jego rol臋 w pewnym serialu) ju偶 zd膮偶y艂 po艣ci膮ga膰 swoich kumpli i poobsadza艂 ich na najwy偶szych stanowiskach w organizacji. Ka偶de nazwisko ma przy sobie gwiazd臋, 偶e kiedy艣, gdzie艣 tej osobie podawa艂o si臋 r臋k臋 jako pierwszej, a p贸藕niej si臋 tej r臋ki nie my艂o. Taki to by艂 zaszczyt. Kiedy艣. Teraz nie do ko艅ca, bo: raz, 偶e Covid-19, dwa, 偶e zwietrza艂y jak stary ser 偶贸艂ty.

Jaja zacz臋艂y si臋 na dobre przy wyborze trenera. Ilo艣膰 nazwisk powali艂a na kolana nawet najtwardszych zawodnik贸w. Kiedy op艂acane pismaki jak np: Stefan Bondy pisali rozprawki o Jasonie Kiddzie i snu艂y wspomnienia na temat JVG, tak w tym samym czasie po banicji wr贸ci艂 Adrian Wojanrowski i zrzuci艂 bomb臋 o Tomie T na pi臋膰 lat. Jednak czy to by艂a taka bomba? O jego koneksjach i przyja藕ni z Rosem m贸wi艂o si臋 od czasu przyj艣cia Leona do NYK. Ka偶dy wiedzia艂 jak to si臋 sko艅czy, a ta karuzela nazwisk mia艂a by膰 tylko zas艂on膮 dymn膮 i wym贸wk膮 na wypadek, gdyby kto艣 zarzuci艂 im nepotyzm. Wielki Tom T. wyl膮dowa艂 i ju偶 nic tego nie zmieni. Pismaki dosta艂y nowy temat i mieli teraz pisa膰 peany na rzecz nowego trenera. Ka偶dy wie, jakie to zarzuty zosta艂y wywlekane, je偶eli chodzi o jego trenerskie rzemios艂o. Teraz聽rzekomo przeszed艂 metamorfoz臋, czas wolny od trenerki po艣wi臋ci艂 na sprawdzanie nowinek koszykarskich i takich tam. Je藕dzi艂 z pielgrzymkami do innych dru偶yn i robi艂 notatki i wyci膮ga艂 wnioski, kt贸re zamierza wprowadzi膰 w 偶ycie w Knicks.聽Zupe艂nie inny cz艂owiek!聽:D

Te偶 k艂ama艂em w czasie rozm贸w聽o prac臋 :)

Szkoda tylko Mike'a Millera, kt贸ry obj膮艂 zesp贸艂 po wyrzuceniu Fizdale'a i ko艅czy艂 sezon w roli head coacha. Mia艂 by膰 jednym z asystent贸w聽nowego trenera - tak wiecie: na mur i聽beton -聽jednak ostatecznie nie znalaz艂o si臋 dla niego miejsce w sk艂adzie asystent贸w. Kolejna niespe艂niona obietnica...

M贸wi艂o si臋 sporo (za kadencji Fizdale'a), 偶e brakowa艂o ludzi do rozwoju talentu. Rose wyszed艂 temu naprzeciw i zatrudni艂 ka偶dego mo偶liwego asystenta, trenera, coacha, m贸wc臋 i motywatora, jaki tylko zgodzi艂 si臋 tam pracowa膰. Ilo艣膰 analityk贸w i ludzi od sprawdzania innych ludzi jest powalaj膮ca. Rzekomo Spike Lee zosta艂 poproszony o przeniesienie si臋 ze swoim karnetem do czwartego rz臋du, aby zrobi膰 miejsce dla asystent贸w, kt贸rzy powinni by膰 jak najbli偶ej boiska i obserwowa膰.聽Oby tylko komputery w MSG ud藕wign臋艂y te wszystkie dane.聽

Sk艂ad (na chwil臋 obecn膮)聽pozosta艂 bez zmian w stosunku do sezonu poprzedniego. Milion pi臋膰set PF贸w i 偶aden nie jest i nie powinien by膰 starterem.聽Jedynym rozgrywaj膮cym jest szklany Elfrid Payton. Ntilikina dla mnie umar艂. Jak smak chrupek serowych. Kiedy艣 och, ach jakie pyszne i fantastyczne, a teraz klasycznie papryka pod piwo. Knox i Smith Jr. to busty. Dla tego pierwszego sprowadzili nawet Kenny'ego Payne'a z Kentucky, aby tchn膮艂 nowe 偶ycie w by艂ego gracza tego uniwersytetu. Z kolei DSJ ma tak膮 propagand臋 w mediach spo艂eczno艣ciowych Knicks, 偶e panuj膮cy prezydent tego kraju m贸g艂by by膰 zazdrosny ;)聽Promowany jest na ka偶dym kroku i chyba tylko 艣lepy nie zauwa偶y, 偶e jest to pr贸ba podbicia warto艣ci najwi臋kszego k膮ska, jaki dostali w wymianie za Porzingisa. xD聽

(dalej z tego kisn臋聽okrutnie)聽聽聽聽聽

Mitchell Robinson zmieni艂 agencj臋 i od tej pory jego interesy b臋dzie reprezentowa膰 Rich Paul. Zatem granie za 1,5 mln dolar贸w za sezon zaraz si臋 sko艅czy. Najlepsze jest to, 偶e M-Robowi najlepiej wychodzi bieganie z mikrofonem i zaczepianie koleg贸w na durne wywiady. Nie doda艂 nic do arsena艂u ofensywnego. W czasie off-season mo偶na podziwia膰 go na sali treningowej oddaj膮cego rzuty za 3. Nigdy nie b臋dzie mie膰 to prze艂o偶enia na prawdziwy mecz, a m贸g艂by w tym czasie 膰wiczy膰 p'n'r i 艣ci臋cia pod kosz, ale prawda jest taka, 偶e takich akcji nie ma z kim gra膰 w tym zespole. Jestem ciekaw, jak ta masa analityk贸w wyceni jego talent, kiedy usi膮d膮 do sto艂u w sprawie negocjacji nowego kontraktu. Je偶eli w tym sezonie b臋dzie to samo co w poprzednim, to nie wiem, czy jest sens wi膮za膰 si臋 z nim za jakie艣 chore pieni膮dze na d艂ugie lata. Czy Tom T. obudzi w nim defensywn膮 besti臋?聽

I na ko艅cu zostaje RJ (bez kropek) Barrett. Bezdyskusyjnie najlepszy gracz ubieg艂ego sezonu. Du偶o nier贸wno艣ci i waha艅聽jako艣ci gry. Jednak mi艂o si臋 ogl膮da te jego zmiany tempa przy wej艣ciach pod kosz. S膮dz臋, 偶e gdyby odda膰 mu pi艂k臋 do r膮k na d艂u偶szy czas, to te偶 wysz艂oby z tego co艣 dobrego. Kandydatura Freda VanVleeta jako cel w tym off-season wydaje si臋 mie膰 r臋ce i nogi przy sparowaniu go z Barrettem, jednak nie za takie pieni膮dze, jakie chodz膮 w plotkach. Nie wiem jak podzia艂a艂o na niego, nie wybranie go do dw贸ch pierwszych pi膮tek debiutant贸w. W sumie rzuc臋 okiem na kilka spotka艅 Knicks tylko dla niego.聽

Gdyby chcieli 艂ykn膮膰 jaki艣 spory kontrakt, to聽nie ma problemu. Szybko i sprawie mog膮 zrobi膰 miejsce w salary. Maj膮 opcj臋 dru偶yny na kilka kontrakt贸w, a inne s膮 cz臋艣ciowo gwarantowane. Nie chce mi si臋 wchodzi膰 w polemik臋 na temat pozyskania Chrisa Paula, Oladipo, Westbrooka czy kogo tam jeszcze Marc Berman wyci膮gnie z kapelusza. W pierwszej kolejno艣ci powinni pozby膰 si臋 tego pryszcza聽Radnla i da膰 (moim zdaniem) czas Tomowi T. na gr臋 tym, co ma. Nie zapominajmy, 偶e聽to jest New York Knicks koszyk贸wki i na konferencjach oraz zebraniach partyjnych m贸wi si臋 o inwestowaniu w m艂ody talent i prosi fan贸w o cierpliwo艣膰, a nast臋pnie 艣ci膮ga si臋 przep艂acon膮 "gwiazd臋" stoj膮c膮 nad koszykarskim grobem z nadziej膮, 偶e zrobi to, co Chris Paul w ubieg艂ym sezonie w Oklahomie.聽

Co zrobi膮 z #8 wyborem? Te偶 nie wiadomo. Ilo艣膰 doniesie艅 i zmian koncepcji z niewiarygodnych 藕r贸de艂 jest ogromna. Raz, 偶e nic nie zrobi膮. Dwa, 偶e b臋dzie przesuwanie si臋 w g贸r臋 po konkretne nazwisko. Trzy p贸jd膮 w d贸艂 zamieniaj膮c pick na ni偶szy, ale przytulaj膮c innego gracza. Takie plotki chodzi艂y ostatnio o wymianie z Orlando, kt贸rym mieliby聽odda膰 #8 + DSJ (xD) za ich 15 + jaki艣 艂akomy k膮sek. Ale to tylko jedna z wielu plotek.

Knicks w tym sezonie b臋d膮 znakomit膮 histori膮 do 艣ledzenia ich z doskoku. Trener vs m艂odzi. Taj Gibosn i jego 79 minut聽 w meczu. Obserwowanie ostatniego roku Scotta Perry'ego na stanowisku GM'a + on w roli koz艂a ofiarnego jako jedyna osoba z poprzedniego re偶imu.聽"Rozkwit m艂odych talent贸w". Wewn臋trzna walka o prym w organizacji. Poznanie kierunku, w jakim chc膮 i艣膰 z przebudow膮, maj膮c Toma T. na pi臋cioletnim kontrakcie. Czy nie zadr偶y im r臋ka przy samob贸jczym sprowadzeniu jakiego艣 niewygodnego kontraktu?

Kieliszkiem zimnej w贸dki b臋d膮 wsz臋dobylskie plotki i dziennikarze, kt贸rzy jak s臋py b臋d膮 tylko czeka膰 na k臋s padliny. Portfolio by艂ej聽firmy agencyjnej Rose'a jest bogate w polaryzuj膮ce nazwiska. Wystarczy jedna iska, aby MSG stan臋艂a w ogniu. A takie co艣 jest bardzo potrzebne dru偶ynie b臋d膮cej w ciemnej dupie od ponad 20 lat...

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Nie wiem czy da sie serio pisac o tej druzynie, ale postaram sie (serio).

W moim przypadku jest to to naprawde trudne, bo dla mnie byly zawsze dwie postaci, ktore byly ulubionymi z poczatkow przygody z NBA - Hakeem i Patrick Ewing. Wiem. Dziwne, ale nigdy w tamtych czasach nie bylem fanem Bulls, Jordana, Pippena itd. Mega gracze, podziwiam, ale po prostu zawsze dla mnie jakos pozycje centrow i silnych skrzydlowych, to bylo to na co najbardziej zwracalem uwage.

Pamietam finaly 1994 i to jak moj najlepszy kumpel z tamtych lat, fan Knicks, chcial ukrzyzowac Starksa po g7 i omal nie pocial swojego szalika Knicks, ktory byl jego ukochanym odkad ciotka przywiozla mu z USA w 1991 roku... Knicks i Rockets od tamtych lat zawsze mialy u mnie specjalne miejsce, choc nigdy sympatykiem spcjalnym zadnych z ekip nie bylem. Dlatego po prostu, nie owijajac w bawelne, c*** jasny czlowieka strzela jak sie patrzy co sie dzieje z ta ekipa.

Czasem sie聽zastanawiam czy to tak na serio z nimi jest, czy tam naprawde nie wiedza jak cos zrobic dobrze, czy po prostu ida tak grube walki, ze siw oplacac tkwic w takiej c***ni, bo wtedy latwiej krecic lody. Przeciez chyba wiekszosc organizacji w tej lidze cos w mniejszym lub wiekszym stopniu osiagnela w tym XXI wieku, zwlaszzcza biorac pod uwage wielkosc marketow lub historie organizacji.. Takie Raptors mistrza, Jazz czy Blazers finaly konferencji, a Knicks? Jedna druga runda od dwudziestu lat? Przeciez to osiagniecie na poziomie Pelicans, gdzie NY to najwieksze miasto w kraju, a Knicks to na zmiane z Lakers najbogatsza organizacja w lidze...

Ostatnio Lakers sprawili, ze stalo sie cos czego za swojego zycia nie oczekiwalem - zrownali sie tytulami z Celtics. Czy za swojego zycia dozyje jeszcze Knicks w finalach NBA? Ja wiem ze medycyna dziala cuda i dlugosc zycia sie wydluza, ale chyba takiej technologii jeszcze nie ma, a na kriokomory jak Lebrona mnie nie stac...

W tej chwili licze na to, ze jakims fuksem/cudem Knicks zalapia i wslizgna sie do PO, zeby ktos konkretny zechcial do nich przyjsc w nastepne FA. Nie wiem czy jest tam jakiekolwiek planowanie, prawdziwa strategia, ale chcialbym, zeby cos zaczelo tam w koncu iskrzec pozytywnie. Przeciez nie moze byc ciagle tak jak w minionym sezonie, ze druzyna potrzebowala 12 W wiecej, aby dostac sie do PO, a 12 W to prawie 60% wszystkich wygranych w sezonie...

Nie wiem czy jest sens sie rozpisywac nad nazwiskami, trejdami, koncepcjami, bo jest tak jak Przemek opisal. Ja jak zawsze z sentymentu, nadziei, niepojetej niczym mocy okultystycznej zakladam zawsze to miejsce w PO dla Knicks, chocby i osme i cudem wywalczone w oststnim meczu, ostatnim rzutem sezonu regularnego. Tego sobie i kibicom Knicks po prostu zycze!

Odno艣nik do komentarza

• 5 tygodni p贸藕niej...

No i mamy to !!! Amare 2.0 :)

R贸偶ne g艂osy obijaj膮 si臋 od 艣cian, ale wg. Mnie Topin to najlepszy wyb贸r z numerem 8 NYK od przynajmniej dekady .........聽

ps. Pozingis zn贸w "polamany" - a mo偶e mieli racje ? (cho膰 szkoda, 偶e tak tanio, ale to ju偶 za nami, jest tylko Tu i Teraz !!!!! )

..... no i z tego co s艂ysze odchudzamy sk艂ad ..... rezygnujemy z Pyton`a, Dotson`a i Portis`a - SUPER !!!!!!!!!!!!!!! ju偶 nie mog臋 doczekac sie kolejnych ruch贸w.

Du偶o kasy do wydania, wydaj臋 mi si臋 偶e Fred Van Vlet (b膮d藕 co艣 podobnego)聽 bedzie brany za wszelk膮 cen臋 ( i z uwagi na przep艂acone kontrakty Portisa, blizniaka) to i tak bedzie swietny deal.

# dzieje si臋 :D

Edytowane przez LukaszKopys
Odno艣nik do komentarza

Ja postanowi艂em szuka膰 pozytyw贸w - je艣li Knicks wi膮偶膮 naprawd臋 przysz艂o艣膰 z Mitchellem Robinsonem, to mo偶e ten Toppin nie b臋dzie takim z艂ym fitem do niego. Wiadomo, Toppin elitarnym obro艅c膮 nie b臋dzie, ale je艣li Thibs zrobi z niego co艣 bli偶ej chocia偶 przeci臋tnej, to maj膮c za plecami takiego czy艣ciciela jak M-Rob, ta obrona nie b臋dzie wygl膮da艂a tak 藕le. Oczywi艣cie to my艣lenie 偶yczeniowe, bo p贸ki co Mitchell nie rozwija si臋 jako艣 szczeg贸lnie szybko, wi臋c nie wiadomo jakie w og贸le nadzieje mo偶na z nim wi膮za膰.

Z drugiej strony, talentu ofensywnego nie mo偶na Toppinowi odm贸wi膰. Je艣li duo Barrett-Toppin b臋dzie si臋 spokojnie rozwija膰, to mo偶e by膰 to naprawd臋 mocne uderzenie w ataku. Oczywi艣cie nadal nie jest to 偶aden gwarant bo trzeba ich spokojnie obudowywa膰, ale zawsze to jaka艣 nadzieja.

Z tym pickiem tak naprawd臋 Toppin by艂 jedynym kandydatem na future all stara. Pozostali to go艣cie o wy偶szej pod艂odze i przydatno艣ci jako rolesi, ale i o ni偶szym suficie bo tacy Haliburton, Vassell, Lewis nie b臋d膮 all starami niemal na pewno.

Odno艣nik do komentarza

15 minut temu, LukaszKopys napisa艂:

Woten, Gibson, Elington zwolnieni ???????????????????????? czy to sie dzieje naprawd臋 ?????????????

ALE SPRZATANIE !!!!!!!! SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER, jak u Mnie na 艣wi臋ta !!!!!!!!!!

teraz juz tylko czekam na miko艂aja i prezenty :D

Posprz膮tane 偶eby sie Westbrook zmie艣ci艂. Smutne to b臋d膮 艣wi臋ta

Odno艣nik do komentarza

Westbrook / Ingram/Vanvleet ............... pierwszy, lub dwaj nast臋pni...... Ja poszed艂bym w Westrbooka (tylko balbym sie o jego juz zdrowie na tym etapie), a Ingram + Vanvleet to ju偶 na sarcie bijemy sie o PO :)

Nieskromnie Mam nadziej臋, ze zostaniemy mistrzami tego rozdania (draft / wolni agenci)........ a mo偶e nasi zawodowcy przy sto艂kach zadecyduj膮, 偶e rozwijamy tlenty i bierzemy dwa przysz艂e drafty ( top 5 + Mavs) tez kusz膮ce ........... tyle ju偶 czekam, 偶e jeden rok d艂uzej nic mi nie zrobi, a ogl膮danie rozwoju graczy i budowa kultury w oczekiwaniu na rok prszyszly te偶 Mnie mega jara !!!!!!

Odno艣nik do komentarza

36 minut temu, LukaszKopys napisa艂:

Westbrook / Ingram/Vanvleet ............... pierwszy, lub dwaj nast臋pni...... Ja poszed艂bym w Westrbooka (tylko balbym sie o jego juz zdrowie na tym etapie), a Ingram + Vanvleet to ju偶 na sarcie bijemy sie o PO :)

Nieskromnie Mam nadziej臋, ze zostaniemy mistrzami tego rozdania (draft / wolni agenci)........ a mo偶e nasi zawodowcy przy sto艂kach zadecyduj膮, 偶e rozwijamy tlenty i bierzemy dwa przysz艂e drafty ( top 5 + Mavs) tez kusz膮ce ........... tyle ju偶 czekam, 偶e jeden rok d艂uzej nic mi nie zrobi, a ogl膮danie rozwoju graczy i budowa kultury w oczekiwaniu na rok prszyszly te偶 Mnie mega jara !!!!!!

A mnie tam si臋 wydaje, 偶e wje偶d偶amy na grubo po聽Davisa! A co?馃榿

Potem si臋 jednak obudzimy i oby sko艅czy艂o si臋 znowu na kontraktach 1+1, nie wa偶ne dla kogo.聽

Tego nam 偶ycz臋.聽

Odno艣nik do komentarza

22 minuty temu, agresywnychomik napisa艂:

Haha haha 20 lat c***owosci a tu widze dalej rozgrzane glowy.

Kochani bracia po szalu, spokoju a bedzie mniej bolalo ;)

To samo poczu艂em聽

Dziwi膰 si臋 kibicom w msg skoro w zimnej Polsce takie gorace g艂owy聽

(Cho膰 z drugiej strony sam mam mokre sny o Bealu i davisie w Chicago)

Edytowane przez josephnba
Odno艣nik do komentarza

Ten Hayward to nawet by艂by dobry pomys艂, gdyby na dobra umow臋 (typu 3+1 za 100?) si臋 dogadali i zosta艂aby im kasa na gwiazd臋.聽RJ m贸g艂by sie skupi膰 mocniej na poprawie D i rzutu, Frank聽zdecydowanie na D聽 i rozegraniu, gdzie聽ten m贸g艂by rozwin膮膰 si臋 w lepszego Smarta/Beverlyego. Pytanie tylko co z Randlem? P贸jdzie na 艂awk臋 (wtedy od razu afera) czy b臋dzie wchodzi艂 w S5, a Toppin dostanie dobre +25 min z 艂awki na wysokim USG%? Kto b臋dzie wtedy rozgrywa艂 z 艂awki?

Dla mnie to kandydat do dealu teraz z DSJ i by膰 mo偶e Knoxem/Robinsonem, tylko za kogo? Malik?

Co do Westbricka - wiecie co o nim s膮dz臋, ale szczerze, je艣li on mia艂by sie jeszcze gdzie艣 odbudowa膰 i da膰 jak膮kolwiek pozytywna warto艣膰, to tylko w jakie艣 mocno D ekipie (co raczej powinno si臋 zdarzy膰 u TT) i w 艣wietle fleszy MSG! Niech b臋dzie kim艣 mi臋dzy Starksem a Marburym z pierwszych lat w NYK.

Edytowane przez dannygd
Odno艣nik do komentarza

Gayward to faktycznie by艂aby fajna opcja dla tego sk艂adu, obawiam si臋 jednak, 偶e nie zrezygnowa艂 z 35 baniek w Bostonie, 偶eby teraz wzi膮膰 60-max 80/4 od Knicks...

A taki kontrakt by艂bym wstanie zaryzykowa膰, gdy偶 Hordon w Knicks, to materia艂 na kolejn膮 pi臋kna historie ... w tutejszym Medical Center.

No chyba, 偶e w gr臋 wchodzi jaka艣 gruba wyplata ale w warunkach 1+1.

Odno艣nik do komentarza

7 godzin temu, Pan A. napisa艂:

60-max 80/4 od Knicks...

A taki kontrakt by艂bym wstanie zaryzykowa膰

Nie b膮d藕my 艣mieszni... ja juz abstrahuje od starych kontrakt贸w typu Batum, ale z tych 艣wie偶szych:

Harris 180/5, Middleton 178/5, Booker i Murray 158/5, Kemba 141/4, Siakam 137/4, DAR 117/4, Brown 107/4, Hield 94/4, Brogdon i Barnes 85/4 a Ty piszesz o poziomie Terrenca Rossa, Bojana, Randla czy ni偶ej Roziera.

Ja rozumiem, 偶e Gordon nie pokaza艂 pe艂ni mo偶liwo艣ci po kontuzji i ryzyko jakie艣 jest, ale wtedy masz dwie opcje, albo 1+1 za +/- 60-70 baniek, albo idziesz w okolice 100 na 4 (3+1), co maj膮c na uwadze upside Haywarda by艂oby dobr膮 cen膮 (nie promocj膮) w obecnych warunkach NBA.聽

Odno艣nik do komentarza

Zdecydowanie opcja 100/4 (w umowie 3+1 z opcja klubu) to wr臋cz promocja :)聽niestety nie dostanie 180/4 bo kontuzje troch臋 popsu艂y mu kart臋 gracza.

Fajnie by艂oby ustabilizowa膰 "W KO艃CU" jaki艣 trzon tej cholernej dru偶yny od kt贸rej nie mog臋 si臋 "odkocha膰", a Hayward/Topin/Robinson/Barett to ju偶 3 lub 4 graczy do S5 na kilka spokojnych lat, pozostanie ju偶 tylko AllStar PG i przynajmniej przestan膮 Mnie wytyka膰 palcami gdy chodz臋聽czapce po mie艣cie :)

Odno艣nik do komentarza

• ely3 zablokowa艂(a) ten temat
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.