julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, january napisał: Jest już plik umożliwiający simkowanie próbne rookies :d ? Jak tak to poproszę o przypomnienie instrukcji;d w plikach do pobrania wrzuciłem 2032.frf pobierasz do folderu 'import' zaczynasz gierkę i dajesz import rookies -> wybierasz ten plik simujesz 1 sezon i po nim będzie draft z zaimportowanymi rookies -> bawisz się Edytowane 10 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Dzięki, a poprzednie rookasy mają juz potential za nagrody all-rookie wklepane w csv ostatnim? w csv nie, w gierce tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 16 godzin temu, julekstep napisał: o k**** jakie wyniki w ostatniej kolejce xDDD Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 97 - Lakers 105 play-by-play Spurs 122 - Cavaliers 103 play-by-play Nets 83 - Heat 110 play-by-play Sonics 80 - Bucks 103 play-by-play Kings 110 - Rockets 115 play-by-play Pacers 102 - Trailblazers 82 play-by-play Pistons 130 - Bulls 101 play-by-play Grizzlies 90 - Suns 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu no nic uczciwie dałem szansę brazers, znaczy ja dałem TD nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dzisiaj play offy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 5 minut temu, Tecu napisał: Dzisiaj play offy? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, Tecu napisał: Dzisiaj play offy? A co? Taktyki nie ustawiłes ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: A co? Taktyki nie ustawiłes ?:D Nowy level, tankowanie w play offach Niezły avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Teraz, Tecu napisał: Nowy level, tankowanie w play offach Niezły avatar. Ukradłem z TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Parę looźnych ciekawostek odnośnie stats: Z 10 najlepszych defensyw w sezonie, do playoffs awansowały.. 4 (Pacers, Magic, Spurs i Cavs), nie awansowały m.in. dwie najlepsze - Knicks i Hawks. Jeżeli chodzi o ofensywę, to awansowało 17 najlepszych ofensyw z wyjątkiem 10tej - Wizards. 18 ofensywę mieli moi Sonics. Wśród drużyn, które w pkt. +/- były na plusie, nie awansowali do playoffs: 13. Wizards (+3,4pkt.), 16. Warriors (+1,9pkt.) i 19. Knicks (+0,9pkt.); Co ciekawe bardzo blisko awansu byli 20. Blazers (-0,8pkt.). W +/- w pkt. w ostatnich 30 dniach najbardziej poprawili się: Pacers (+3,9pkt.), Suns (+2,2pkt.), Lakers (+2,1pkt.) i Warriors (+2,0pkt.); a pogorszyli - Nets (-2,6pkt.), Celtics (-2,2pkt.) i Clippers (-1,9pkt.); Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 22 minuty temu, Alonzo napisał: Parę looźnych ciekawostek odnośnie stats: Z 10 najlepszych defensyw w sezonie, do playoffs awansowały.. 4 (Pacers, Magic, Spurs i Cavs), nie awansowały m.in. dwie najlepsze - Knicks i Hawks. Jeżeli chodzi o ofensywę, to awansowało 17 najlepszych ofensyw z wyjątkiem 10tej - Wizards. 18 ofensywę mieli moi Sonics. Wśród drużyn, które w pkt. +/- były na plusie, nie awansowali do playoffs: 13. Wizards (+3,4pkt.), 16. Warriors (+1,9pkt.) i 19. Knicks (+0,9pkt.); Co ciekawe bardzo blisko awansu byli 20. Blazers (-0,8pkt.). W +/- w pkt. w ostatnich 30 dniach najbardziej poprawili się: Pacers (+3,9pkt.), Suns (+2,2pkt.), Lakers (+2,1pkt.) i Warriors (+2,0pkt.); a pogorszyli - Nets (-2,6pkt.), Celtics (-2,2pkt.) i Clippers (-1,9pkt.); Weź policz statystyki bez 4 kwarty a Blazers w top5 ligi by byli pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Weź policz statystyki bez 4 kwarty a Blazers w top5 ligi by byli pewnie Sam se policz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 7 minut temu, Alonzo napisał: Sam se policz ja wiem ze najmniej 6L było po -18 w 4 kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Będę mógł potem dodać Kennego do składu jak teraz mam inna 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 12 minut temu, ignazz napisał: Będę mógł potem dodać Kennego do składu jak teraz mam inna 12? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dziękuje. To trzymam go poza IL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ale jaja, dopiero ogarnalem ze ja przegrałem w ostatniej kolejce z rezerwami Pacers xd Myślałem ze wygrałem Co to za łajzy z tych Blazers, nie będzie zgrupowania w Dubaju, wszyscy zostają w domach za karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi