Alonzo Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Panowie, Sędziowie mi dziś nie dopuścili do meczu Lopeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Dzień 87 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 104 - Grizzlies 101 play-by-play Knicks 114 - Magic 113 play-by-play Celtics 99 - Trailblazers 112 play-by-play Suns 96 - Nets 93 play-by-play Nuggets 108 - Mavericks 109 play-by-play Cavaliers 99 - 76ers 90 play-by-play Hornets 121 - Bucks 115 play-by-play Pacers 114 - Hawks 89 play-by-play Pistons 92 - Warriors 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cenna wygrana z Bostonem! Ale bez Bynuma drżymy o wynik do ostatnich minut nawet z Celtami Fajna walka o PO na Zachodzie, Wielcy Trailblazers krwawią już nie tylko talentem, stad otworzyło się okienko dla Soty i ...(:/:/:/) Lakersow, ale i GSW nie może być pewne awansu do PO- Memphis i Mavs raczej pewniaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) zmiencie tego komisza pfff! nie wiem ocb z Ridnourem po kontuzji, ale jest ostry dramat tam Edytowane 22 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Dzień 88 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 104 - Wizards 121 play-by-play Grizzlies 102 - Suns 115 play-by-play Jazz 111 - Mavericks 124 play-by-play Rockets 101 - Magic 113 play-by-play Knicks 95 - Nets 87 play-by-play Clippers 123 - Nuggets 111 play-by-play 76ers 103 - Pacers 130 play-by-play Raptors 87 - Hornets 106 play-by-play Bucks 101 - Celtics 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kevin Love (Nets) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Ostatnie 4 tygodnie wg +/- w pkt. to: Najlepiej: 1. Lakers +3,4pkt. 2. Wizards +2pkt. 3. Pacers +1,9pkt. 4. Clippers +1,8pkt. 5. Spurs +1,4pkt. Najsłabiej: 1. Grizzlies -3,1pkt. 2. Nuggets -2,8pkt. 3. Pistons -2,3pkt. 4. Heat -2,1pkt. 5. Warriors i Suns -1,7pkt. U moich Sonics fatalnie spadła ofensywa, co dało -1,1pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 3 godziny temu, Alonzo napisał: Ostatnie 4 tygodnie wg +/- w pkt. to: Najlepiej: 1. Lakers +3,4pkt. 2. Wizards +2pkt. 3. Pacers +1,9pkt. 4. Clippers +1,8pkt. 5. Spurs +1,4pkt. Najsłabiej: 1. Grizzlies -3,1pkt. 2. Nuggets -2,8pkt. 3. Pistons -2,3pkt. 4. Heat -2,1pkt. 5. Warriors i Suns -1,7pkt. U moich Sonics fatalnie spadła ofensywa, co dało -1,1pkt. Bulls grają w innej lidze? Chyba powoli muszę szukać chłopaków po Vegas, bo od paru dni się szwendają po nocach. Z treningów nic nie wyszło, także pewnie będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Dzień 89 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 94 - Jazz 112 play-by-play Raptors 66 - Hawks 103 play-by-play Knicks 83 - Lakers 133 play-by-play Nets 85 - Grizzlies 96 play-by-play Magic 114 - Wizards 124 play-by-play Nuggets 112 - Sonics 101 play-by-play Timberwolves 120 - Trailblazers 83 play-by-play Heat 135 - Pistons 127 play-by-play Mavericks 112 - Spurs 110 play-by-play Clippers 78 - Pacers 116 play-by-play Celtics 113 - Hornets 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Clyde Drexler (Nuggets) – 7 dni (Severe Migraines) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Big Al pleya of the game? Phi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) czy Warriors nie byli jakoś niedawno top-3 na zachodzie? xD ogólnie w obu konfach zapowiada się fajna walka o PO Edytowane 23 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Myślicie, że którykolwiek zespół w tym sezonie machnie 60W? Bo mi się wydaje, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Moje (ogólnie chyba też) wyniki ostatnio, to jakby ślepy los, bez związku z tabelkami, excelami itp. Wygrywam z trudnymi rywalami, dostaję oklep, gdzie powinno być stosunkowo łatwo, podkoszowi grają dobrze z Webberami, słabo ze Sweetneyami. Dawać już to PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 45 minut temu, Pablo81 napisał: Moje (ogólnie chyba też) wyniki ostatnio, to jakby ślepy los, bez związku z tabelkami, excelami itp. Wygrywam z trudnymi rywalami, dostaję oklep, gdzie powinno być stosunkowo łatwo, podkoszowi grają dobrze z Webberami, słabo ze Sweetneyami. Dawać już to PO no ja właśnie mam wrażenie że ostatnio wygrywam tylko z tankathonem a z każdą drużyną prezentującą 'minimum przyzwoitości' przegrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Mnie zaskakują wygrane i rozegrane. Szukam klucza i nie znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Ostatnie wyniki to pełen random W tamtym sezonie tak nie bylo - przed meczem w miarę wiedziałem z kim przegram, z kim wygram. Teraz nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 To widzę że wszyscy te same odczucia mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Ja tam raczej wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 3 godziny temu, eMeS napisał: To widzę że wszyscy te same odczucia mają odczucia odczuciami, ale najważniejsze żeby Pacers pod dowództwem generała Yao dalej wygrywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ale czerstwa ta Pacific Division Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Pablo81 napisał: Moje (ogólnie chyba też) wyniki ostatnio, to jakby ślepy los, bez związku z tabelkami, excelami itp. Wygrywam z trudnymi rywalami, dostaję oklep, gdzie powinno być stosunkowo łatwo, podkoszowi grają dobrze z Webberami, słabo ze Sweetneyami. Dawać już to PO Co do Sweetneya, to gra ktoś lepiej od niego w tym sezonie, jeżeli chodzi o graczy podpisanych za minimum? Edytowane 24 Listopada 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi