Roger Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Ze sprzedażą Kirilenki jest ten problem, że nie lubię w przebudowę, a jego sprzedaż z tym by się pewnie wiązała, bo oddawanie gracza, który w overallu jest top5 za w sumie nie za wiele lepszych lub gorszych graczy nie ma sensu. Na sf w simce jest raczej bieda i to dodaje jeszcze wartości kacapowi. Wrzucę go teraz na parę spotkań na pf i zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Co za debiut Haywooda - 17 pts, 13 reb, 10 bl (POTG), świetny mecz Jamisona - 13 pts, 11 reb w 19 min! Yao szaleje u @elwariato - deal win-win-win Hay serio pocisnął ale wypada też nadmienić Browna, jako starter dostał szansę i od razu rekordowa zdobycz, zobaczymy jak mu dalej będzie szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Dzień 59 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 116 - Pacers 103 play-by-play Kings 121 - Bulls 106 play-by-play Mavericks 97 - Warriors 104 play-by-play Rockets 87 - Suns 102 play-by-play Celtics 84 - Raptors 86 play-by-play 76ers 95 - Nuggets 99 play-by-play Trailblazers 115 - Wizards 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Niskie te wyniki. To po 3Q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Blazers leją Wizards, Nuggets wygrywają z 76ers. Definitywnie: Zachód >> Wschód! Składy ASG wcześniej czy wieczorem przed meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Blazers leją Wizards, Nuggets wygrywają z 76ers. Definitywnie: Zachód >> Wschód! Składy ASG wcześniej czy wieczorem przed meczem? 2 grajków Spurs i faktycznie aż 3 z Hornets lol aż 6ciu debiutantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 2 grajków Spurs i faktycznie aż 3 z Hornets lol aż 6ciu debiutantów Dawaj chociaż składy! Poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 2 grajków Spurs i faktycznie aż 3 z Hornets lol aż 6ciu debiutantów Okafor i KJ/AJ Dawaj już te składy Komisarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Westbrook ławka, Gordon nie gra. Faktycznie, @january nic nie kombinuje, po prostu daje swoim grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Halo, co to ma być za sadzanie Bricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 13 minut temu, Tecu napisał: Dawaj chociaż składy! Poproszę 12 minut temu, Pablo81 napisał: Okafor i KJ/AJ Dawaj już te składy Komisarzu w weekendy Komisarzem Prowadzącym jest @Krzemo ja tylko sneak peeki mogę dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @january jak już robisz takie rzeczy to miej honor i nic nie pisz o swojej uczciwości. Przykro się to czyta a tracisz resztki wiarygodności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 26 minut temu, julekstep napisał: I faktycznie aż 3 z Hornets lol @Qcin_69 proszony o komentarz dawaj składy Julek! jestem ciekaw ile trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: @Qcin_69 proszony o komentarz dawaj składy Julek! jestem ciekaw ile trafiłem. SKANDAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 11 minut temu, ignazz napisał: @january jak już robisz takie rzeczy to miej honor i nic nie pisz o swojej uczciwości. Przykro się to czyta a tracisz resztki wiarygodności. a on pisał gdzieś o swojej uczciwości tak tbh? ja kojarzę raczej teksty w stylu 'w tym sezonie nie chce mi się kombinować' 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: jestem ciekaw ile trafiłem. napiszę tylko że z drugim PFem na wschodzie nie trafiłeś ani Ty ani SlaKB Webber zagra w swoim 10tym meczu gwiazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Czyli co Westie składa trade request? Rozumiem sadzanie na ławce weteranów - słabe, ale ma logikę, ale debiutantów???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Webber zagra w swoim 10tym meczu gwiazd Wybór na poziomie późnych lat Kobego do all def team. Typowo za nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 19 minut temu, julekstep napisał: w weekendy Komisarzem Prowadzącym jest @Krzemo ja tylko sneak peeki mogę dawać Dawaj po 2 nazwiska co pol godziny. Bedzie fajna oprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 8 minut temu, Alonzo napisał: Czyli co Westie składa trade request? Rozumiem sadzanie na ławce weteranów - słabe, ale ma logikę, ale debiutantów???? Bądź co bądź wszystko w ramach przepisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Rondo i Bynum debiutują w ASG? @julekstep czy jeszcze ktoś się załapał z Wielkich Trailblazers? // Scottie brakujące ogniwo od razu cała ofensywa ożyła po pozbyciu się tego łaka Jamisona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi