ignazz Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Orlando klepneli na wyjeździe Tloczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Orlando klepneli na wyjeździe Tloczki. Przecież Slak pisał ze ze słabymi zespołami graja na pol gwizdka 5 minut temu, Alonzo napisał: @Tecu @Qcin_69 Wielki Gallo 11pkt Mike B'Easy 19pkt. To był mecz Brewera, Gallo był jego Robinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) @SlaKB pozdrowienia do loterii! jak tam lepszosc Scotta nad Nocionim? Edytowane 24 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: To był mecz Brewera, Gallo był jego Robinem aaaa.. chyba, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Przecież Slak pisał ze ze słabymi zespołami graja na pol gwizdka Widzę, że jako jedyny umiesz czytać ze zrozumieniem Gratuluję świetnego występu Brewera! Teraz, julekstep napisał: @SlaKB pozdrowienia do loterii! Kolego, dwa tygodnie temu przypominam, ze dostałeś ode mnie w Orlando więc nie świruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Kolego, dwa tygodnie temu przypominam, ze dostałeś ode mnie w Orlando więc nie świruj pewnie nie bylo Andresa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: pewnie nie bylo Andresa Tak się składa, że był xD Po prostu Iverson trafiał do kosza, dzisiaj nie trafiłby piłką w ocean, że tak przypomnę forumowego klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 tak czy siak -> Magic w końcu na należnym im miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 18 godzin temu, julekstep napisał: nom, wkurzają mnie głupi overachieverzy dobrze że Spurs dostali w końcu póki co Wizards i Heat największy zawód chyba Największymi overachiverami są knicks. Świetny bilans jak na taki skład. Tym bardziej boli, że dostałem z nimi 2 razy 15 godzin temu, julekstep napisał: Calderon < Ridnour (jak Kirk musi grać to Jose lepszy) Ten Calderon ma szanse na allstara. W tym momencie imo jest albo on, albo kenny anderson (oprocz iversona rzecz jasna) Amare też ma szansę swoją drogą. Webbera ciężko będzie wykolegować z All Star Game, ale drugie miejsce... kto wie. Tam jeszcze Duncan będzie się liczył pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Największymi overachiverami są knicks. Świetny bilans jak na taki skład. Tym bardziej boli, że dostałem z nimi 2 razy Ten Calderon ma szanse na allstara. W tym momencie imo jest albo on, albo kenny anderson (oprocz iversona rzecz jasna) Amare też ma szansę swoją drogą. Webbera ciężko będzie wykolegować z All Star Game, ale drugie miejsce... kto wie. Tam jeszcze Duncan będzie się liczył pewnie No Knicks też -> to fakt, ale u nich 1 kontuzja któregoś z geriatryków i polecą Ridnour też by miał szanse na ASG jakby się nie połamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: Ridnour też by miał szanse na ASG jakby się nie połamał Jako nagrode pocieszenia bedziesz mial 6th mana Okura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) 11 minut temu, eMeS napisał: Jako nagrode pocieszenia bedziesz mial 6th mana Okura Kittles jeszcze tutaj mnie denerwuje i w sumie Dale Davis dość zajebiste boxy kręci (chociaż on grał sporo w s5 - ciekawe czy takie mecze są też wliczane) Edytowane 24 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) 33 minuty temu, eMeS napisał: Największymi overachiverami są knicks. Świetny bilans jak na taki skład. Tym bardziej boli, że dostałem z nimi 2 razy Knikcs to przede wszystkim obrona + wymienność i uniwersalność na 1-3, wszystko jest przemyślane Skład jest b.przyzwoity przecież Z drugiej strony balansowanie na pozycjach 6-9 to nie jest overachievement Edytowane 24 Października 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 48 minut temu, eMeS napisał: Największymi overachiverami są knicks. Świetny bilans jak na taki skład. Tym bardziej boli, że dostałem z nimi 2 razy Ten Calderon ma szanse na allstara. W tym momencie imo jest albo on, albo kenny anderson (oprocz iversona rzecz jasna) Amare też ma szansę swoją drogą. Webbera ciężko będzie wykolegować z All Star Game, ale drugie miejsce... kto wie. Tam jeszcze Duncan będzie się liczył pewnie Na teraz rezerwowym allstarem na PG imo jest Kenny Anderson, Calderon i Deron minimalnie za nim Amare w tym momencie to chyba nobrainer, robi 25,1-12,1-2,0-2,3 dla porównania CWebb 19-12,3-3,7-2,5 i Duncan 19,5-12,5-2,7-2,6 Webber pewnie poprawi jeszcze staty przed ASG i skończy się na duecie CWebb/Amare. 41 minut temu, julekstep napisał: Kittles jeszcze tutaj mnie denerwuje i w sumie Dale Davis dość zajebiste boxy kręci (chociaż on grał sporo w s5 - ciekawe czy takie mecze są też wliczane) Nie wiem jak właśnie liczą te mecze w S5, ale jeśli biorą pod uwagę wszystkie staty tak jak w rl to na dzień dzisiejszy Dale Davis prowadzi chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Mam nadzieje ze w tym toku Rondo załapie się do ASG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 30 minut temu, Krzemo napisał: Knikcs to przede wszystkim obrona + wymienność i uniwersalność na 1-3, wszystko jest przemyślane Skład jest b.przyzwoity przecież Z drugiej strony balansowanie na pozycjach 6-9 to nie jest overachievement No ok, ja nie mówię że jest tragicznie, ale to też nie jest taka elitarna obrona (oprócz hakeema) i wymienność żeby być po 1/4 sezonu być na równi z Miami, a ponad Wizzards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 6 minut temu, eMeS napisał: No ok, ja nie mówię że jest tragicznie, ale to też nie jest taka elitarna obrona (oprócz hakeema) i wymienność żeby być po 1/4 sezonu być na równi z Miami, a ponad Wizzards Wizzards mieli problem z kontuzjami, a Miami za dużo kombinują, więc przy odrobinie szczęścia, póki co, jest na równi Dzień 30 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 103 - Lakers 101 play-by-play Wizards 116 - Grizzlies 123 play-by-play Spurs 106 - Raptors 79 play-by-play Heat 106 - Bulls 85 play-by-play Rockets 123 - Celtics 111 play-by-play Pacers 82 - Bucks 106 play-by-play Mavericks 103 - 76ers 109 play-by-play Knicks 123 - Nets 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Wizards mnie najbardziej zawodzą. Jak liczyłem to Pacers mieli walczyć o PO bardziej z Bucks i Knicks, a tu Knicks robią dobrą robotę i wyrzucają Indianę pod siebie, a Wizards lipa i póki co pick Pacers poza loterią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Kenny Anderson gra świetnie ale z drugiej strony sprawia ze Grant Hill ma mniej z gry. Trudno mi to do końca ogarnąć ale zobaczymy. Pare pomysłów mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Kenny Anderson gra świetnie ale z drugiej strony sprawia ze Grant Hill ma mniej z gry. Trudno mi to do końca ogarnąć ale zobaczymy. Pare pomysłów mam Prze Dee Brownie Hill się najlepiej odnajdował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi