Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) @Qcin_69 Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, january napisał: No, ale liczyłem na znacznie więcej niż takie wzrosty u nich, zwłaszcza że w stats u Bricka to handling jeszcze w dół no lol, dziwne, bo za to dalsze picki poza lost case Neala kosmiczne - Mayo i Belinelli miazga, a co ten Randolph to ja nie wiem. Z 750/80 na 810/98 skoczyć ? Jak ja mam go przedłużyć xDD ? będziesz mieć early birds po 2 sezonach czyli będzie ciężko (szczególnie jak go będziesz tak reklamował xD) 1 minutę temu, Krzemo napisał: @Qcin_69 uuu masz aż tak per stat -> wrzuciłbyś Magic? zawsze zaoszczędzone 10 min klikania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Hej, jestem super nabombany i nie mam dostępu do kompa (proszę nie przesyłać mi trasę propsow), ktoś mógłby mi dać znać jak moi zawodnicy na campach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 4 minuty temu, Krzemo napisał: @Qcin_69 No chyba nienajgorzej, Rondo na 60 w trójkach 2 campy jako SG zrobiły swoje Bynum tez elegancko poprawił zbiórkę, Brewer powolutku staje się bestia w obronie a dziadki za bardzo nie potracily Szkoda tego Galinariego tylko, liczyłem ze będzie miał lepsze campy ale ogólnie chyba na plus- @julekstep jak oceniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: Hej, jestem super nabombany i nie mam dostępu do kompa (proszę nie przesyłać mi trasę propsow), ktoś mógłby mi dać znać jak moi zawodnicy na campach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: No chyba nienajgorzej, Rondo na 60 w trójkach 2 campy jako SG zrobiły swoje Bynum tez elegancko poprawił zbiórkę, Brewer powolutku staje się bestia w obronie a dziadki za bardzo nie potracily Szkoda tego Galinariego tylko, liczyłem ze będzie miał lepsze campy ale ogólnie chyba na plus- @julekstep jak oceniasz? bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: bardzo dobrze Dla Blazers czy dla hejterow Wielkich Blazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Mike Conley i Al Horford dali radę ale LMA i Iggy bardzo słabo... +2 i +3. Najważniejsze, że do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 10 minut temu, Krzemo napisał: @Qcin_69 Wrzucilbys tez dla Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Dla Blazers czy dla hejterow Wielkich Blazers? dla Blazers takie 7/10 (możliwości vs rzeczywistość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Czy ja dobrze widzę że isiah Thomas dostał plusy na campach? xD Thx @Krzemo Edytowane 2 Października 2020 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wrzucilbys tez dla Spurs Z tego co widzę to Deron i Big Al wygrali campy, może warto było wstrzymać się z ich oddawaniem 1 minutę temu, eMeS napisał: Czy ja dobrze widzę że isiah Thomas dostał plusy na campach? xD Tuż @Krzemo Dzik, na starość do bloków chce skakać- drugi Steve Nash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 13 minut temu, julekstep napisał: uuu masz aż tak per stat -> wrzuciłbyś Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Z tego co widzę to Deron i Big Al wygrali campy, może warto było wstrzymać się z ich oddawaniem Dzik, na starość do bloków chce skakać- drugi Steve Nash? Nate robinson!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Wrzucilbys tez dla Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Z tego co widzę to Deron i Big Al wygrali campy, może warto było wstrzymać się z ich oddawaniem No Big Al super. Ale za to udalo sie uciec z Melo, ktory jest zajebistym balestem po slabych campach. Ale Big Al sztos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 2 minuty temu, january napisał: To pokaż Krzemo jeszcze wielkie Celtics jak można prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 wrzuciłem na stronkę excela CAMPY_zmiany jak ktoś sobie życzy a tak to wygląda po pierwszej próbnej simce (full CPU - Magic też ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 i co Reggie większy skok niż Arenas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 w drugiej CPU simce znów Magic mistrzem i znów 4-1 w finale z Grizzlies xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi