julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 5 minut temu, ignazz napisał: A ode mnie LLE? 1. Isaac Austin (LLE*) - 1 200 000, rok 2. Earl Boykins (LLE*) - 1 440 000, rok 3. Ch.Morris - min 4. DaSagna Diop - min 4. L. Deng - min 5. Reggie Lewis - min 5. J. Rose - min 5. J. Rose LLE 6. Christian Leatner - min 7. M. Daniels - LLE przebity 7. T. Murphy - LLE przebity 7. LaPhonso Ellis LLE przebity Ostatni Bid a true - wyszukiwałem po 'Jalen' still - RNG 3 minuty temu, kolader napisał: Nie wiedziałem i byłem nastawiony na 3 dni. Z resztą można zaobserwować że moje pierwsze oferty są stosunkowo wcześnie więc nie było tu mojego kombinatorstwa. Z resztą powinniście ogłosić to wcześniej jak wygląda rozpiska na etapy FA już w poprzednim FA etapy 2-5 trwały po 2 dni jest to trochę mało (ale z drugiej strony 90% ofert leci w ostatnie 20 minut, więc trzeba to jakoś wyważyć) -> więc raczej nie będzie problemu z podesłaniem wytycznych do komiszów w razie jak się będzie wiedziało że nie będzie dostępu do neta/kompa/telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: a true - wyszukiwałem po 'Jalen' nice save! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 9 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @Krzemo @SlaKB Bardzo ładnie proszę o wklepanie na stronce mojego dealu z Reggim Zawodnicy z FA już są. done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 4 minuty temu, Pablo81 napisał: 1. Przed kazdym etapem sa daty. 2. Byla dosc spora dyskusja o dlugosci etapow i parę razy komisze potwierdzali dwudniowe terminy. Ja pamiętam że były prośby o przyśpieszenie etapów z 3 dniowych na 2 dniowe ale żadnej wiążącej informacji nie było. Gdzie masz rozpiskę w stylu: 1 etap: 3-4 lipca 2 etap: 5-6 lipca 3 etap: 7-8 lipca 4 etap: 9-10 lipca 5 etap: 11-12 lipca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Teraz, kolader napisał: Ja pamiętam że były prośby o przyśpieszenie etapów z 3 dniowych na 2 dniowe ale żadnej wiążącej informacji nie było. Gdzie masz rozpiskę w stylu: 1 etap: 3-4 lipca 2 etap: 5-6 lipca 3 etap: 7-8 lipca 4 etap: 9-10 lipca 5 etap: 11-12 lipca ? w każdym temacie odnośnie danego etapu masz takie info na samym początku: W dniu 27.09.2020 o 00:43, SlaKB napisał: PODSTAWOWE INFORMACJE Całe Free Agency składa się z 5 etapów. Etap Free Agency rozpoczyna się w w chwili opublikowania posta Etap Free Agency kończy się w poniedziałek dnia 28/09/2020 o godzinie 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 6 minut temu, julekstep napisał: jest to trochę mało (ale z drugiej strony 90% ofert leci w ostatnie 20 minut, więc trzeba to jakoś wyważyć) -> więc raczej nie będzie problemu z podesłaniem wytycznych do komiszów w razie jak się będzie wiedziało że nie będzie dostępu do neta/kompa/telefonu To ciulato rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Teraz, kolader napisał: To ciulato rozwiązane no to jest niestety kwestia typu 'wszystkim nie dogodzisz' (część chce szybciej, część chce wolniej) -> te 2 dni to moim zdaniem złoty środek tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: w każdym temacie odnośnie danego etapu masz takie info na samym początku: O, to ja mam przewidywać przyszłość czy oferty zostaną wklepane za 2h czy za 24h? Teraz, julekstep napisał: no to jest niestety kwestia typu 'wszystkim nie dogodzisz' (część chce szybciej, część chce wolniej) -> te 2 dni to moim zdaniem złoty środek tutaj No nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Teraz, kolader napisał: O, to ja mam przewidywać przyszłość czy oferty zostaną wklepane za 2h czy za 24h? dawno już nie było sytuacji żeby to trwało jakoś specjalnie długo (i od dłuższego czasu kolejny etap startuje w dniu zakończenia poprzedniego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: dawno już nie było sytuacji żeby to trwało jakoś specjalnie długo (i od dłuższego czasu kolejny etap startuje w dniu zakończenia poprzedniego) Symki też zazwyczaj były 2 w ciągu dnia chyba że nikomu nie pasowało wtedy jedna albo wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jak już składacie oferty na Rych FA to wpisujcie ich ovr skilli (ale tylko u centrow) bo nie wiem komu MLE teraz zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Jak już składacie oferty na Rych FA to wpisujcie ich ovr skilli (ale tylko u centrow) bo nie wiem komu MLE teraz zaproponować Szewczyk jest jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Szewczyk jest jeszcze. Ten to i tak wybierze Csltics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Agent Jameera Nelsona do zwolnienia. Odrzucił dwa razy oferty na 5mln, by potem podpisać na 3mln... No ludzie... @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Ashigaru wyczysc skrzynke, mam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 2 godziny temu, Pablo81 napisał: @Ashigaru wyczysc skrzynke, mam pytanie Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 8 minut temu, Sylvinho. napisał: Rozważę sprzedaż Raya Allena. W zeszłym sezonie zdobywał średnio 28.1 punktu na mecz. ten moment kiedy uświadamiasz sobie że oddałeś wszystkie swoje assety do 2040 włącznie co nie @Pablo81? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 10 minut temu, julekstep napisał: ten moment kiedy uświadamiasz sobie że oddałeś wszystkie swoje assety do 2040 włącznie co nie @Pablo81? xD Ja mam sporo assetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Ja mam sporo assetów no Ty masz -> ale sam od siebie Allena nie kupisz a @Pablo81 pewnie teraz patrzy z zażenowaniem na swojego Reggiego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) 23 minuty temu, julekstep napisał: ten moment kiedy uświadamiasz sobie że oddałeś wszystkie swoje assety do 2040 włącznie co nie @Pablo81? xD Assety? Ostatnio dałem Tobie Sessionsa - nr 18 ostatniego draftu po dobrych campach - tyle sa warte pocki spoza top 10 O dostępności Allena wiedzialem wczesniej Wolę 2x tańszego i równie dobrego Reggiego. Zaraz bedzie, ze Allen lepszy, ale w punktacji Krzema lepszy jest Miller (co mnie obchodzi lepsze PostD czy bloki u Raya), a boxscory robią niemal identyczne przy takim samym impakciecie w D. Edytowane 29 Września 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi