Tecu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, julekstep napisał: że sknera E tam O czyichś wydatkach zawsze tak piszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Moge podwyzszyc swoja oferte za zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, Ice23 napisał: Moge podwyzszyc swoja oferte za zawodnika? tak (tylko tam są jakieś widełki o ile -> sprawdź w temacie części o przebijaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 godzinę temu, Ice23 napisał: Dajcie się dymać, jak niemowlaki..... Bardzo niepokojące porównanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Te nowe oferty co wjechały to nie 22:01? Etap się nie skończył, każdy może bidować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Ok. Myślałem ze to się tyczy tylko tych przebić ofert a nie nowych GM i nowych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, ignazz napisał: Ok. Myślałem ze to się tyczy tylko tych przebić ofert a nie nowych GM i nowych graczy ale tam idą przebicia cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Chodziło mi o to ze pojawiły się nowe oferty na nowe nazwiska a myślałem ze pending dotyczy tylko tych przebijanych nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Kto to jest Chris Humphries? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Kto to jest Chris Humphries? Powiem ci jak go podpisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 2 minuty temu, Ice23 napisał: Powiem ci jak go podpisze.... Będziesz płakał jak podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Zaraz biorę się za klepanie ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Teraz, Krzemo napisał: Będziesz płakał jak podpisze jak dla mnie koniec - weź tam zerknij pls (imho ostatnia oferta Ice'a nieważna bo już w poprzedniej przekroczył salary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Będziesz płakał jak podpisze Czemu, mlody gosc z spora iloscia potencjalu jeszcze, przy przyzwoitym campie moze byc przydatnym podkoszowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: jak dla mnie koniec - weź tam zerknij pls (imho ostatnia oferta Ice'a nieważna bo już w poprzedniej przekroczył salary) Jak przekroczył to znaczy, że przebijałam nielegalną ofertę na Humphriesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Czemu, mlody gosc z spora iloscia potencjalu jeszcze, przy przyzwoitym campie moze byc przydatnym podkoszowym no Humphries jest dość spoko -> ale i tak te oferty to imho nieważne (bo już przekraczały salary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: jak dla mnie koniec - weź tam zerknij pls (imho ostatnia oferta Ice'a nieważna bo już w poprzedniej przekroczył salary) Wg moich obliczen moje oferty to 32M, salary dostepne mam 36, do tego mam BR dla Van Horna za 4 banki wiec z tych 5 oferowanych wychodzi tylko banka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Ice23 napisał: Wg moich obliczen moje oferty to 32M, salary dostepne mam 36 Na moje oko też jest ok 5 minut temu, Ice23 napisał: Czemu, mlody gosc z spora iloscia potencjalu jeszcze, przy przyzwoitym campie moze byc przydatnym podkoszowym No niby tak, ale to jednak spore ryzyko rzucać po 4,5 na tyle lat Ale kumam, że potencjał kusi. Edytowane 26 Września 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 8 minut temu, Ice23 napisał: Wg moich obliczen moje oferty to 32M, salary dostepne mam 36, do tego mam BR dla Van Horna za 4 banki wiec z tych 5 oferowanych wychodzi tylko banka.... O LOL patrzyłem na team salary zamiast na cap room xD (zapomniałem że można mieć w simce tyle kasy!) sorry za zamieszanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Ale mam bombę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi