eMeS Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 30 minut temu, Qcin_69 napisał: A to sorki, ja tu nowy To pending na trejdy trzeba chyba założyć 6 minut temu, ignazz napisał: Czy ja mam potwierdzić Birda u Grangera? pick bedzie tuż po 12;00 *birda Qualifing Offer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) 13 minut temu, ignazz napisał: Czy ja mam potwierdzić Birda u Grangera? za rok z tego co widzę to Heat mogą zastrzec tylko Sidneyowi Greenowi Grangerowi możesz - tak jak napisał emes - dać QO jeśli boisz się go stracić za rok na rynku (ale to duża kasa, więc pytanie czy się opłaca mu tyle dać już teraz) Edytowane 22 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Ile wynosi QO za pierwszy rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Teraz, SzuLcU napisał: Ile wynosi QO za pierwszy rok? 13,5 miliona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 A Cap room max 80 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 1 minutę temu, SzuLcU napisał: A Cap room max 80 mln? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 4 godziny temu, ignazz napisał: Czy ja mam potwierdzić Birda u Grangera? pick bedzie tuż po 12;00 *birda No bier tam pan i tak nie ma w czym przebierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 ogarniać wszystkie birdy, QO, cuty itp bo wieczorem pewnie ruszymy z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 W poprzednim roku jedna runda FA to trzy dni - stanowczo za długo. Tak jak pisał @january wszystko co ma się dziać i tak się dzieje i w ostatniej godzinie. Może nawet 24h wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 9 minut temu, Pablo81 napisał: W poprzednim roku jedna runda FA to trzy dni - stanowczo za długo. Tak jak pisał @january wszystko co ma się dziać i tak się dzieje i w ostatniej godzinie. Może nawet 24h wystarczą. 2 dni to minimum nie ma co karać tych osób które danego dnia nie będą mieć dostępu do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Zmieńcie godzinę przede wszystkim do północy dla tych co pracują w Gastro k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 No ja też o 21 jestem przy kompie może z raz na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Zmieńcie godzinę przede wszystkim do północy dla tych co pracują w Gastro k**** i tak nie masz nic w salary więc się nie mądraluj 1 minutę temu, cvbe napisał: No ja też o 21 jestem przy kompie może z raz na miesiąc imho 22 to max (BIURWY GÓROM!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 8 minut temu, julekstep napisał: imho 22 to max (BIURWY GÓROM!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 24 minuty temu, julekstep napisał: i tak nie masz nic w salary więc się nie mądraluj Ale mam wizje i Wariata, wiec coś tam idzie z tego ułożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 stronka się updejtuje + wrzuciłem dwa aktualne pliki (csv i obrobiony xlsx) -> więc można sobie przed FA polukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Co do godziny to niestety nigdy nie będzie idealnej dla wszystkich. Opcja byłoby ustawić licytacje i składanie ofert na jedną datę i godzinę dla wszystkich (coś jak w roto) ale zanim znajdzie się dogodny termin dla wszystkich to minie pewnie tydzień lub dwa. Obecny system (2 dni FA) pozwala właśnie osobom nie mogącym składać ofert na koniec etapu na złożenie ofert takich jakich chcą wcześniej. Oczywiście nie jest to komfortowa sytuacja, ale zawsze można tą ofertę złożyć i nie bawić się w śmieszne licytację tylko od razu ładować maxy. Edytowane 22 Września 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 jak zwykle po opublikowaniu tematu FA wszyscy ucichli i się czają xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jeżeli mam cap space to mogę dać minimum na kilka lat? Jeżeli nie to ile muszę dać minimalnie by zwiększyć z roku na kilka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jak na moje to dziwne, że Granger nie został przedluzony. Ja bym mu te QO dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi