elwariato Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @julekstep są gdzieś rostery z minionego sezonu, niche pominąć któregoś z moich złotych chlopsów przy okazji skłądania ofert plus nie widzę w tych nowych plikach tego overala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 2 minuty temu, elwariato napisał: @julekstep są gdzieś rostery z minionego sezonu, niche pominąć któregoś z moich złotych chlopsów przy okazji skłądania ofert plus nie widzę w tych nowych plikach tego overala weź ze stronki jakiś csv z poprzedniego sezonu (najlepiej ostatni -> 2031_60) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 40 minut temu, Sylvinho. napisał: Phoenix Suns Marcus Camby - 12 343 995 Richard Hamilton - 7 196 335 Bird Years = 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Oho, Magic celuja w ripa, w razie gdyby kmart nie przedluzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 poda mi ktoś ile zarabiał A. Walker? bo nie wiem jak wpisać BIRDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Teraz, piotreksuper napisał: poda mi ktoś ile zarabiał A. Walker? bo nie wiem jak wpisać BIRDY 6878130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 W dniu 15.09.2020 o 22:46, cvbe napisał: Atlanta zrzuca obu ancymonów, obu biorąc do salary w pierwszym roku ej sorry coś tu pokićkałem i dopiero za rok będziesz mógł ich zrzucić (po 2gim roku rookie kontraktu) mea culpa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: ej sorry coś tu pokićkałem i dopiero za rok będziesz mógł ich zrzucić (po 2gim roku rookie kontraktu) mea culpa xD Dałbym smutną minkę ale Borys zakazał, więc tutaj: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 takie FYI -> proGMowsko trejdy i cuty wprowadzam z miejsca a birdy i QO dodam przed FA (lepsze pole do trejdowania ) PRZYPOMINAM ŻE SONICS ZA FREE (!!!) oferują zeszłorocznego: - all NBA grajka - all DEF grajka - all-stara w jednym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) super że się Dragic ostał do picku Magic -> od początku to był główny ce z tym numerem Edytowane 17 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 12 minut temu, january napisał: A ja celowałem w Erica Gordona i jego "5" greed Za mniejszą kasę będzie go można wyrwać na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 kiepściutki wybór PTB imho (no chyba że już komuś Qcin wcisnął Dee Browna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 20 minut temu, julekstep napisał: kiepściutki wybór PTB imho (no chyba że już komuś Qcin wcisnął Dee Browna ) Albo Hilla :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Btw, wiele nie zabrakło a Pat Ewing ojciec prawie zagrałby z Patem Ewingiem synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Qcin podemnie Hilla brał, czyli jak go spławie to w końcu sprawiedliwości stanie się zadość, ale patrząc, że ekspert Julek go gani to pewnie wybrał zaje..ście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 jak już Hibbert poszedł to teraz mogę @Qcin_69 czemu go nie brałeś? zdecydowanie BPA + załatwiłby ci kwestię rezerwowego wysokiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: jak już Hibbert poszedł to teraz mogę @Qcin_69 czemu go nie brałeś? zdecydowanie BPA + załatwiłby ci kwestię rezerwowego wysokiego No Hibbert to był mój wybór- jego bym brał, ale nie chciałem autopicku wiec wybrałem tego którego upatrzył sobie Wariat kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 12 minut temu, Qcin_69 napisał: No Hibbert to był mój wybór- jego bym brał, ale nie chciałem autopicku wiec wybrałem tego którego upatrzył sobie Wariat kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Można ktoś by powiedział elwariato o tych tabelkach z CSV i że G. Hill czy Tim Duncan mają tu zupełnie inną wartość niż w RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 1 minutę temu, january napisał: Czy z Westbrooka będzie dobry SF w pierwszym sezonie? 6'3 grajek ukierunkowany na skille 'guardowe' nie przejdzie na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Właśnie lipne ma te staty guardowe, nie chcę go na PG z handlingiem 44, widziałbym go w smallballu na SF, bo poza blocking ma mocne staty na pozycje wyżej. pogadamy po campie a wg gierki Westbrook ma najlepsze handles w Twoim teamie (B+) by far Edytowane 19 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi