Skocz do zawarto艣ci

[ECF]: Boston Celtics (3) - Miami Heat (5)

ptak

kto wygra i dlaczego zesp贸艂 trenera S....  

58 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. kto wygra i dlaczego zesp贸艂 trenera S....

• Celtics Heat 4-0
      0
    • Celtics Heat 4-1
    • Celtics Heat 4-2
    • Celtics Heat 4-3
    • Celtics Heat 3-4
    • Celtics Heat 2-4
    • Celtics Heat 1-4
    • Celtics Heat 0-4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

przed nami fina艂 konferencji wschodniej. po roku przerwy Celtics wr贸ci艂 na w艂a艣ciwe sobie miejsce a Heat zaskoczy艂o wszystkich 艂膮cznie ze swoimi najwi臋kszymi fanami. Celtics ma za sob膮 ci臋偶k膮 serie z Raptors, ale licz臋, 偶e z Heat b臋dzie 艂atwiej a zesp贸艂 nie postara si臋聽o dodatkowe i ca艂kowicie niepotrzebne emocje.聽

na temat klubu z Miami nie b臋d臋 si臋 wypowiada艂聽bo nie mam zielonego ( :) ) poj臋cia. wiem, 偶e gra tam zawodnik kt贸rego chcia艂em w Bostonie zamiast Haywarda. nie do艣膰, 偶e 艣wietny na parkiecie to lubi膮 si臋 z moim ulubie艅cem. 2XJB to by艂oby co艣 pi臋knego

licz臋, 偶e teraz b臋dzie szybkie 4-1 i zagramy w finale z kim艣 z pary Clippers Nuggets

p.s. my艣la艂em, 偶e temat za艂o偶y Alonzo, ale skoro si臋 nie kwapi艂 to nie mia艂em wyj艣cia

Edytowane przez Dnc
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Spoko jest teraz we wschodniej czo艂贸wce, 偶e nie ma tyle game-breaking ofensywnego talentu co na zachodzie i ta koszyk贸wka jest jaka艣 bardziej... nie wiem, zbalansowana czy co艣. Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie r贸wnie dobra seria jak Celtics-Raptors.

No i mamy niew膮tpliwy przywilej i zaszczyt nadal ogl膮da膰 Boga Defensywy, Szanownego Pana Marcusa Smarta 馃憣

Odno艣nik do komentarza

15 minut temu, ptak napisa艂:

聽Heat zaskoczy艂o wszystkich 艂膮cznie ze swoimi najwi臋kszymi fanami.

p.s. my艣la艂em, 偶e temat za艂o偶y Alonzo, ale skoro si臋 nie kwapi艂 to nie mia艂em wyj艣cia

ja tylko przypomn臋, 偶e Heat widz臋 w Finale od dealu Winslow/J.Johnson - Iggy/Crowder ;)

Zr贸b jak mo偶esz jawn膮 ankiet臋 jako autor tematu.聽

Dobrze, 偶e za艂o偶y艂e艣, bo ja gdybym to robi艂, to chcia艂bym co艣 d艂u偶szego naskroba膰, a nie bardzo teraz da艂bym rad臋.

Temat jest i najwa偶niejsze - mo偶na pisa膰. :)

Odno艣nik do komentarza

1 godzin臋 temu, Lucas napisa艂:

TeamSpo zdecydowanie. Jakby zrobi艂 mistrza, a nawet "tylko" fina艂y to zosta艂by chyba wreszcie odpowiednio doceniony, bo to zdecydowanie trenerska elita w lidze.

Jakby co bylem pierwszy na bandwagonie.

42 minuty temu, Kubbas napisa艂:

@Sancho kto teraz jest faworytem?

Niestety Sancho dostal jakiegos hard bana, za to ze ludzie obstawiali jak radzil i mieli potem pretensje.

A on nikogo do tego nie zmuszal, od dzieli swie swoimi przeciuciami co do wynikow meczy/serii.

Slabo, ze za takie cos leci ban, a wycieczki osobiste sa na porzadku dziennym.

Odno艣nik do komentarza

Seria wbrew pozorom trudna do oceny cho膰 wy偶ej stawiam Heat.

Smart jest fantastyczny, genialny i nawet potrafi trafia膰 5 tr贸jek pod rz膮d. PO to jego teren. To on tu rz膮dzi i pewnie spr贸buje na zmian臋 wy艂膮cza膰 Butlera lub Dragica. Tyle, 偶e akurat Heat ma tylu dobrych obro艅c贸w na obwodzie ,偶e Tatum b臋dzie mia艂 bardzo ci臋偶ko. . Heat ma lepsz膮 艂awk臋. Ma Crowdera w najlepszej formie od lat. Ma wi臋cej w teorii atut贸w. Boston to m艂odo艣膰 . To 艣wietna obrona ale nie da si臋 wygra膰 kolejnej serii 5 osobow膮 rotacj膮. Na Toronto jeszcze wystarczy艂o bo tam jednak zawodzi艂 Siakam. W Miami liderzy graj膮 dobrze. Trudno mi poszuka膰 s艂abe punkty w Heat. Wiadomo ,偶e star power na zespo艂y z LA jest troch臋 s艂aby ale na Boston powinno wystarczy膰

Butler to pewnie najlepszy gracz tej serii ale Smart jest w stanie go wy艂膮czy膰 . Niemiej Heat 4 Boston 2

Odno艣nik do komentarza

Bardzo chcia艂bym wiedzie膰 jak Boston wytrzyma to kondycyjnie, bo to nie jest bez znaczenia. Jako fan Celt贸w nie widz臋 tego, z powod贸w, o kt贸rych bardziej do艣wiadczeni w koszykarskich bojach u偶ytkownicy ju偶 pisali. W moim przekonaniu problemem b臋dzie w膮ska 艂awka Bostonu.

4-2 dla Miami.

Edytowane przez Zyga
pomy艂ka s艂owna
Odno艣nik do komentarza

JB to easy TOP5 obecnych PO, ale Celtics maj膮 chyba troch臋 wi臋cej talentu. Dla mnie tutaj delikatnym faworytem jest Boston. (game7 by膰 musi, powiadam)

opis tej serii jest troch臋 smutny jak na tak ciekawe聽ECF,, sorry @ptak, do game 1 sporo czasu, wi臋c mog艂e艣 troszk臋 wi臋cej od siebie da膰 :)

Odno艣nik do komentarza

40 minut temu, eF. napisa艂:

JB to easy TOP5 obecnych PO

ja nadal stoje twardo przy swoim ze Brown jest lepszy niz Tatum

Brown wlozyl Siakama do kieszeni, wydaje mi sie momentami ze ma calkiem podobny potencjal ofensywny ktory po prostu nie jest wykorzystywany bo nie paluje tak jak Tatum i nie ma tak zielonego swiatla, plus jest po prostu madrzejszy zeby tego nie robic

elitarny obronca

solidny 3pt shooter

atleta nie z tej ziemi

kryje w sumie 1-5 w small ballu

swietny w transition

dobry ft shooter

dobrze podaje

ogolnie ciezko znalezc jakies luki w grze Browna, nawet koziol ma bardzo dobry, pierwszy krok to samo, finisher around the rim bdb

wiecej luk widze w grze Tatuma

Odno艣nik do komentarza

Boston 4-1 lub 4-3 zale偶y od tego czy Hayward wr贸ci.Boston ma sporo wi臋cej ludzi kt贸rzy w razie problem贸w wezm膮 pi艂k臋 i wykreuj膮 co艣 sami z siebie.Adebayo po raz pierwszy dostaje na przeciw cz艂owieka kt贸ry mo偶e i jest p贸艂k臋 ni偶ej ale nie b臋dzie odstawa艂 atletycznie i motorycznie a偶 w takim stopniu.Boston ma najlepszego obro艅c臋 w tej serii lepszych atlet贸w mog膮cych kry膰 kilka pozycji i ma mimo wszystko Tatuma kt贸ry ju偶 dzisiaj jest sporo lepsz膮 opcj膮 ofensywn膮 ni偶 Butler.Boston to nie Bucks czy Magic gdzie ca艂a dru偶yna bazuje na jednym systemie szczeg贸lnie w ataku.Spoelstra ma tutaj szans臋 zrobi膰 r贸偶nic臋 ale potrzebuje trafiaj膮cych Herro i Robinsona i marnej serii Kemby.

Odno艣nik do komentarza

6 godzin temu, eF. napisa艂:

JB to easy TOP5 obecnych PO, ale Celtics maj膮 chyba troch臋 wi臋cej talentu. Dla mnie tutaj delikatnym faworytem jest Boston. (game7 by膰 musi, powiadam)

opis tej serii jest troch臋 smutny jak na tak ciekawe聽ECF,, sorry @ptak, do game 1 sporo czasu, wi臋c mog艂e艣 troszk臋 wi臋cej od siebie da膰 :)

Przecie偶 to ma by膰 pocz膮tek dyskusji a nie jaki艣 elaborat z opisem taktyki i statystykami. Temat b臋dzie si臋 naturalnie rozwija膰 wraz z kolejnymi meczami. Celtics ma艂o kto interesuje si臋 na forum, Raptors to prawie nikt a temat ich serii by艂 strasznie popularny. Tu b臋dzie podobnie tylko kr贸cej bo 4-1 dla Bostonu 馃槈

Odno艣nik do komentarza

• Eld zmieni艂(a) tytu艂 na [ECF]: Boston Celtics (3) - Miami Heat (5)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.