Skocz do zawartości

Usuwanie konta

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, josephnba napisał(a):

Czołowy atencjsz nawet z próby usunięcia konta zrobi content 

Nom, od 2 miesięcy próbuje załatwić niepublicznie coś, co można załatwić "jednym kliknięciem", ale to ja robię content. W maju wysłałem zgłoszenie, w maju powinni mi usunąć konto a do teraz już byście zapomnieli że były na tym forum jakiekolwiek moje wpisy.

Wyczerpałem wszystkie drogi kontaktu (ustawienia konta, mail, priv do Borysa) i dopiero się odezwałem publicznie. 

12 minut temu, Koelner napisał(a):

pojeb

Fluber, miło mi

14 minut temu, fluber napisał(a):

Nom, od 2 miesięcy próbuje załatwić niepublicznie coś, co można załatwić "jednym kliknięciem", ale to ja robię content. W maju wysłałem zgłoszenie, w maju powinni mi usunąć konto a do teraz już byście zapomnieli że były na tym forum jakiekolwiek moje wpisy.

Wyczerpałem wszystkie drogi kontaktu (ustawienia konta, mail, priv do Borysa) i dopiero się odezwałem publicznie. 

Fluber, miło mi

wypierdalaj 

3 godziny temu, fluber napisał(a):

Fluber, miło mi

My i tak zdążyliśmy zapomnieć więc nie musisz usuwać konta tylko przestać pisać, nawet raz na 2 miesiące 

25 minut temu, josephnba napisał(a):

My i tak zdążyliśmy zapomnieć więc nie musisz usuwać konta tylko przestać pisać, nawet raz na 2 miesiące 

Widząc jak tu działa moderacja i właściciel forum, czułbym się o wiele spokojniej, gdyby moje dane z tego bagna zostały usunięte i nic w przyszłości nie wyciekło. 

Bezpieczeństwo w sieci to jednak istotną sprawa. 

4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Chyba ominęła mnie jakaś gruba drama. 😉

Tu nie ma żadnej dramy, moderacji w tej chwili tu nie ma żadnej, właściciel forum prawie w ogóle na nie nie wchodzi, był czas że forum nie miało certyfikatu bezpieczeństwa, raz spadło z sieci bo przestało być opłacane, jeden z moderatorów próbował mi się włamać na konto. Trzymanie tu jakichkolwiek danych, nawet głupiego maila, jest po prostu niebezpieczne. 

1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a):

W jakim sensie? 

Posłużę się cytatem z wikipedii charakteryzującym miauczynskiego: sfrustrowany i przegrany polski inteligent, określany przez krytykę „żywą emanacją ciemnej strony i podświadomości przeciętnego Polaka”

Gdyby kręcili dzień świra współcześnie to miauczynski pisałby ludziom w necie, żeby wypierdalali 

9 minut temu, Koelner napisał(a):

to wypierdalaj 

Jebana menda nie rozumie że nikt go tu nie chce. Pierdoli o certyfikatach bezpieczeństwa i próbach włamania żeby na siłę zainteresować kogoś swoją nędzną ,podłą osobą. Niech wypierdala do swojej cuchnącej poniemieckiej nory, kupionej za grosze i zamknie parszywy , śmierdzący ,donosicielski ryj

2 minuty temu, mayor napisał(a):

Jebana menda nie rozumie że nikt go tu nie chce. 

Musisz zapytać moderacji, dlaczego mimo zgłoszeń o usunięcie konta i faktu, że można to zrobić jednym kliknięciem nadal nie zrobili tego, czego wymaga od nich prawo.

4 minuty temu, mayor napisał(a):

Pierdoli o certyfikatach bezpieczeństwa

Przepraszam, jeżeli poczułeś się wykluczony.

4 minuty temu, mayor napisał(a):

Niech wypierdala do swojej cuchnącej poniemieckiej nory, kupionej za grosze i zamknie parszywy , śmierdzący ,donosicielski ryj

Przemyśle to

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Musisz zapytać moderacji, dlaczego mimo zgłoszeń o usunięcie konta i faktu, że można to zrobić jednym kliknięciem nadal nie zrobili tego, czego wymaga od nich prawo.

Przepraszam, jeżeli poczułeś się wykluczony.

Przemyśle to

Przynajmniej zmien ten avatar, bo oglądanie Maji Staśko w wersji niewyjsciowej (chcac nie chcac co jakis czas) naprawdę zostawię mikrourazy w mózgu.