Koelner Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Wyjebcie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 27 minut temu, josephnba napisał(a): Mam propozycję Fluber przestanie pisać Userzy przestaną odpowiadać @matek lub @Reikai usuną mu konto Mam lepsza propozycje, niech po prostu @matek łaskawie kliknie usunięcie konta. Nie wiem ile jeszcze wniosków o to usunięcie i do kogo mógłbym wysłać. Na ten moment to została mi już chyba tylko skarga do UODO, żeby to konto i dane zostały usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) Jeszcze możesz do Częstochowy na kolanach pójść z prośbą o łaskę Borysa Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 19 godzin temu, mayor napisał(a): Jebana menda nie rozumie że nikt go tu nie chce. Pierdoli o certyfikatach bezpieczeństwa i próbach włamania żeby na siłę zainteresować kogoś swoją nędzną ,podłą osobą. Niech wypierdala do swojej cuchnącej poniemieckiej nory, kupionej za grosze i zamknie parszywy , śmierdzący ,donosicielski ryj xD fluber zniszczył do reszty psyche dziada na emeryturze deportowanego przez Bidena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Ot zwykły temat z prośbą o usunięcie konta ale tym razem to "gówno przylatuje do muchy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) O! Gówno przyleciało! 11 godzin temu, Reikai napisał(a): Ja nie mam takich uprawnien. A kto ma? Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Weźcie mu k**** usuńcie to konto albo dajcie perma bo ten koleś to kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 W dniu 8.09.2024 o 01:57, josephnba napisał(a): Weźcie mu k**** usuńcie to konto albo dajcie perma bo ten koleś to kpina może zmieniło zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi