josephnba Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Czołowy atencjsz nawet z próby usunięcia konta zrobi content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 12 minut temu, josephnba napisał(a): Czołowy atencjsz nawet z próby usunięcia konta zrobi content pojeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 9 minut temu, josephnba napisał(a): Czołowy atencjsz nawet z próby usunięcia konta zrobi content Nom, od 2 miesięcy próbuje załatwić niepublicznie coś, co można załatwić "jednym kliknięciem", ale to ja robię content. W maju wysłałem zgłoszenie, w maju powinni mi usunąć konto a do teraz już byście zapomnieli że były na tym forum jakiekolwiek moje wpisy. Wyczerpałem wszystkie drogi kontaktu (ustawienia konta, mail, priv do Borysa) i dopiero się odezwałem publicznie. 12 minut temu, Koelner napisał(a): pojeb Fluber, miło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 14 minut temu, fluber napisał(a): Nom, od 2 miesięcy próbuje załatwić niepublicznie coś, co można załatwić "jednym kliknięciem", ale to ja robię content. W maju wysłałem zgłoszenie, w maju powinni mi usunąć konto a do teraz już byście zapomnieli że były na tym forum jakiekolwiek moje wpisy. Wyczerpałem wszystkie drogi kontaktu (ustawienia konta, mail, priv do Borysa) i dopiero się odezwałem publicznie. Fluber, miło mi wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): wypierdalaj Ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 41 minut temu, Koelner napisał(a): wypierdalaj Przecież właśnie stara się, by móc legitnie założyć nowe konto, a tu mu @matek utrudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 3 godziny temu, fluber napisał(a): Nom, od 2 miesięcy próbuje załatwić niepublicznie coś, co można załatwić "jednym kliknięciem", ale to ja robię content. W maju wysłałem zgłoszenie, w maju powinni mi usunąć konto a do teraz już byście zapomnieli że były na tym forum jakiekolwiek moje wpisy. Wyczerpałem wszystkie drogi kontaktu (ustawienia konta, mail, priv do Borysa) i dopiero się odezwałem publicznie. Fluber, miło mi My i tak zdążyliśmy zapomnieć więc nie musisz usuwać konta tylko przestać pisać, nawet raz na 2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 25 minut temu, josephnba napisał(a): My i tak zdążyliśmy zapomnieć więc nie musisz usuwać konta tylko przestać pisać, nawet raz na 2 miesiące Widząc jak tu działa moderacja i właściciel forum, czułbym się o wiele spokojniej, gdyby moje dane z tego bagna zostały usunięte i nic w przyszłości nie wyciekło. Bezpieczeństwo w sieci to jednak istotną sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 53 minuty temu, fluber napisał(a): Widząc jak tu działa moderacja i właściciel forum, czułbym się o wiele spokojniej, gdyby moje dane z tego bagna zostały usunięte i nic w przyszłości nie wyciekło. Chyba ominęła mnie jakaś gruba drama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Chyba ominęła mnie jakaś gruba drama. Tu nie ma żadnej dramy, moderacji w tej chwili tu nie ma żadnej, właściciel forum prawie w ogóle na nie nie wchodzi, był czas że forum nie miało certyfikatu bezpieczeństwa, raz spadło z sieci bo przestało być opłacane, jeden z moderatorów próbował mi się włamać na konto. Trzymanie tu jakichkolwiek danych, nawet głupiego maila, jest po prostu niebezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 to wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 25 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Chyba ominęła mnie jakaś gruba drama. Wysokie stężenie Adasiów Miauczyńskich na forum też miało swoje znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Wysokie stężenie Adasiów Miauczyńskich na forum też miało swoje znaczenie W jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): W jakim sensie? Posłużę się cytatem z wikipedii charakteryzującym miauczynskiego: sfrustrowany i przegrany polski inteligent, określany przez krytykę „żywą emanacją ciemnej strony i podświadomości przeciętnego Polaka” Gdyby kręcili dzień świra współcześnie to miauczynski pisałby ludziom w necie, żeby wypierdalali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 9 minut temu, Koelner napisał(a): to wypierdalaj Jebana menda nie rozumie że nikt go tu nie chce. Pierdoli o certyfikatach bezpieczeństwa i próbach włamania żeby na siłę zainteresować kogoś swoją nędzną ,podłą osobą. Niech wypierdala do swojej cuchnącej poniemieckiej nory, kupionej za grosze i zamknie parszywy , śmierdzący ,donosicielski ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 2 minuty temu, mayor napisał(a): Jebana menda nie rozumie że nikt go tu nie chce. Musisz zapytać moderacji, dlaczego mimo zgłoszeń o usunięcie konta i faktu, że można to zrobić jednym kliknięciem nadal nie zrobili tego, czego wymaga od nich prawo. 4 minuty temu, mayor napisał(a): Pierdoli o certyfikatach bezpieczeństwa Przepraszam, jeżeli poczułeś się wykluczony. 4 minuty temu, mayor napisał(a): Niech wypierdala do swojej cuchnącej poniemieckiej nory, kupionej za grosze i zamknie parszywy , śmierdzący ,donosicielski ryj Przemyśle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 2 godziny temu, fluber napisał(a): Musisz zapytać moderacji, dlaczego mimo zgłoszeń o usunięcie konta i faktu, że można to zrobić jednym kliknięciem nadal nie zrobili tego, czego wymaga od nich prawo. Przepraszam, jeżeli poczułeś się wykluczony. Przemyśle to Przynajmniej zmien ten avatar, bo oglądanie Maji Staśko w wersji niewyjsciowej (chcac nie chcac co jakis czas) naprawdę zostawię mikrourazy w mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 3 godziny temu, steve napisał(a): Przynajmniej zmien ten avatar, bo oglądanie Maji Staśko w wersji niewyjsciowej (chcac nie chcac co jakis czas) naprawdę zostawię mikrourazy w mózgu. Żaden problem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Mam propozycję Fluber przestanie pisać Userzy przestaną odpowiadać @matek lub @Reikai usuną mu konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 13 minut temu, josephnba napisał(a): Mam propozycję Fluber przestanie pisać Userzy przestaną odpowiadać @matek lub @Reikai usuną mu konto Ja nie mam takich uprawnien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi