Borys Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @polishllama69 to może poprostu Cie zbanuje? a jak bardzo bedziesz chcial wrocic to odbanuje? Bo inaczej bedziesz musial zakladac nowe konto w przyszlosci. No i tez jak zbanuje, czy usune konto to nie bedziesz mogl PM sprawdzac, rozumiem, ze to ok? Poniewaz pisales, ze jak cos zeby Ci na PM pisac w przyszlosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 4 godziny temu, Borys napisał: @polishllama69 to może poprostu Cie zbanuje? a jak bardzo bedziesz chcial wrocic to odbanuje? Bo inaczej bedziesz musial zakladac nowe konto w przyszlosci. nie chcę mieć możliwości logowania się na konto a usunięcie jest o tyle lepsze, że nie pokuszę się o nic więcej 4 godziny temu, Borys napisał: No i tez jak zbanuje, czy usune konto to nie bedziesz mogl PM sprawdzac, rozumiem, ze to ok? Poniewaz pisales, ze jak cos zeby Ci na PM pisac w przyszlosci... raczej imię i nazwisko nie jest tajemnicą, więc tylko mowię, że jak ktoś chce wbić na pv poza forum to spoko ot tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dopóki nie będziesz tweetował że e-nba to rasiści itp to życzę powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 W dniu 2.09.2020 o 19:20, josephnba napisał: Dopóki nie będziesz tweetował że e-nba to rasiści itp to życzę powodzenia w życiu znaczy spora liczba wpisów tutaj była nacechowana rasistowsko z tych co widziałem panie @Borys, usuń pan to konto, bo nie chcę miec wabika pod nosem jak wchodzę na swojego maila do syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 proszę o usunięcie wszystkich postów, w których pisałem coś o Rondo ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 W dniu 6.09.2020 o 16:05, Gość napisał: znaczy spora liczba wpisów tutaj była nacechowana rasistowsko z tych co widziałem panie @Borys, usuń pan to konto, bo nie chcę miec wabika pod nosem jak wchodzę na swojego maila do syfu Zrobione, od dziś Panie Gościu powodzenia w życiu i może do zobaczenia jeszcze na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 W dniu 9.09.2020 o 11:00, lorak napisał: proszę o usunięcie wszystkich postów, w których pisałem coś o Rondo ; ] podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Proszę o zmianę mojego głosu w ankiecie temacie: e-nba.pl/topic/7179-lebron-vs-jordan-tak-na-poważnie/ Z 'Jordan' na ' LeBron'. Głos na MJa oddałem przypadkiem, głównie przez pryzmat produkcji 'Last Dance' ( której nie oglądałem, ale czytałem opinie że jest bardzo dobra ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Fun fact: nie da się tu usunąć konta, choćby nie wiem, jak się próbowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Jedno kliknięcie i znikasz razem z wszystkimi dodanymi wpisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Fun fact: nie da się tu usunąć konta, choćby nie wiem, jak się próbowało. Po co właściwie usuwać konto? Po prostu przestań pisać i tyle. A jak ci się odwidzi to zawsze możesz wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 23 minuty temu, matek napisał(a): Jedno kliknięcie i znikasz razem z wszystkimi dodanymi wpisami. Da się tak? Zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 32 minuty temu, matek napisał(a): Jedno kliknięcie i znikasz razem z wszystkimi dodanymi wpisami. Kliknięcie gdzie? W ustawieniach konta można poprosić o usunięcie, potwierdziłem mailowo, zero reakcji, ponowiłem po jakimś czasie - wniosek przez forum plus mail, zero reakcji, napisałem do Borysa na priv, zero reakcji. Jest jeszcze jakaś opcja, której przez ostatnie 2 miesiące nie wykorzystałem? Więc nie mądruj się pajacu z tym jednym kliknięciem. 12 minut temu, RappaR napisał(a): Da się tak? Zajebiście Musi się dać, bo tak wynika z przepisów o RODO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 37 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Po co właściwie usuwać konto? Po prostu przestań pisać i tyle. A jak ci się odwidzi to zawsze możesz wrócić. Raczej pytanie po co ma usuwać konto skoro założy nowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 3 godziny temu, fluber napisał(a): Kliknięcie gdzie? W dupie. Nie sprowokujesz mnie kmiocie. Ja mogę to zrobić, ty nie masz do tego uprawnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 7 godzin temu, fluber napisał(a): Fun fact: nie da się tu usunąć konta, choćby nie wiem, jak się próbowało. Fun fact: nie potrafisz poprostu przestać się tu udzielać, choćbyś nie wiem jak próbował oszukiwać sam siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 6 godzin temu, matek napisał(a): W dupie. Nie sprowokujesz mnie kmiocie. Ja mogę to zrobić, ty nie masz do tego uprawnień. W jakich okolicznościach możesz to zrobić? Nie widzisz moich wniosków o usunięcie konta? Ignorujesz je z wyboru czy jednak nie możesz sam robić takich rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 5 godzin temu, fluber napisał(a): W jakich okolicznościach możesz to zrobić? Nie widzisz moich wniosków o usunięcie konta? Ignorujesz je z wyboru czy jednak nie możesz sam robić takich rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi