Pablo81 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 32 minuty temu, SlaKB napisał: Dlatego robi tyle strat, ale dzięki warunkom i scoringowi robi regularnie 30+ ppg na bardzo dobrych procentach i przy okazji świetnie kryję PG przeciwnika bo jest dobrym obrońcom i ma lepsze warunki fizyczne Ale Hughesa kryje wtedy powolny Kittles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Kittles jest dobrym obrońcą, szybkość nie jest tu jakoś bardzo wazna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 widzę że to zmierza w jednym kierunku powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zaraz może pojawią się głosy, że randomu jest jednak za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 56 minut temu, Krzemo napisał: Zaraz może pojawią się głosy, że randomu jest jednak za mało ja tak od dawna piszę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 randomu jest sporo tylko to nie dotyczy jednego zespołu który gra na kodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dzień 151 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Spurs vs Kings (#4) Bilans serii: 2 - 3 Kings 109 - Spurs 88 play-by-play (#4) 76ers vs Wizards (#7) Bilans serii: 4 - 1 awans 76ers! Wizards 126 - 76ers 134 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu no to na 80% kolejny miś dla 76ers (Wizards to zespół o klasę lepszy niż Spurs albo Kings ) ciekawe czy simkowy Shaq dogoni realowego Russella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6ty mistrz dla 76ers z rzędu i 9 na 11 sezonów? Z ciekawości, co się stało w tych dwóch sezonach przerwy, mistrz dla Bulls i Nuggets? Kontuzja Shaqa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Okafor 5/20 Jefferson 1/11 ... a spore minuty grali Daugherty i Gugliotta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, Tecu napisał: 6ty mistrz dla 76ers z rzędu i 9 na 11 sezonów? Z ciekawości, co się stało w tych dwóch sezonach przerwy, mistrz dla Bulls i Nuggets? Kontuzja Shaqa? Popelnili ten blas ktorego teraz nie popelnili odpuszczajac przedluzenia Barkleya i Humphriesa -> pierwsza mistrzowska ekipa im sie postarzala i komus tam udawalo sie ich dziabnac w PO. chociaz jak tak patrze to w 2025 mieli jakis kosmiczny RS (72 W), wiec moze za bardzo racjonalizuje a chodzi o standardowa wtope w PO (patrz Heat w tym roku xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Szkoda... wszystkie mecze na styku praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 9 minut temu, Principe napisał: Szkoda... wszystkie mecze na styku praktycznie. Noooo (bardzo trzymalem kciuki za C-Webba). Niestety stara prawda simki mowi - jak grasz na styku z 76ers to przegrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Sixers w jednym z tych sezonów grali bez Millsa w PO (ich drugi najlepszy gracz), a w drugim sezonie Iverson załączył god mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 2 godziny temu, SlaKB napisał: Sixers w jednym z tych sezonów grali bez Millsa w PO (ich drugi najlepszy gracz), a w drugim sezonie Iverson załączył god mode sprawdziłem - w drugim sezonie prowadzili 3-2 z Tobą jak połamał się Comegys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzień 153 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Spurs vs Kings (#4) Bilans serii: 2 - 4 awans Kings! Spurs 105 - Kings 128 play-by-play (#4) 76ers vs Wizards (#7) Bilans serii: 4 - 1 awans 76ers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Kluczowa w serii była porażka w G4, gdzie GM Kings nie wystawił Dikembe i Mookiego. Ogólnie sezon b. dobry, nawet lekko ponad stan, bo Spurs są młodem zespołem i konkretne sukcesy planowane są na przyszłe rozgrywki. W obecnych PO mój bilans meczów u siebie to 8-2, a obie porażki w Alamo City (obie vs Kings) simował Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Kluczowa w serii była porażka w G4, gdzie GM Kings nie wystawił Dikembe i Mookiego. Ogólnie sezon b. dobry, nawet lekko ponad stan, bo Spurs są młodem zespołem i konkretne sukcesy planowane są na przyszłe rozgrywki. W obecnych PO mój bilans meczów u siebie to 8-2, a obie porażki w Alamo City (obie vs Kings) simował Julek Szacun, dla mnie zaskoczenie sezonu i kolejny powód do odejścia bo nie ogarniam tej gry poza Okaforem nikogo bym u siebie nie chciał a tu walka do końca o Finały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 22 minuty temu, Pablo81 napisał: Kluczowa w serii była porażka w G4, gdzie GM Kings nie wystawił Dikembe i Mookiego. Ogólnie sezon b. dobry, nawet lekko ponad stan, bo Spurs są młodem zespołem i konkretne sukcesy planowane są na przyszłe rozgrywki. W obecnych PO mój bilans meczów u siebie to 8-2, a obie porażki w Alamo City (obie vs Kings) simował Julek Ocb z Muto i Mookie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Teraz, ignazz napisał: Ocb z Muto i Mookie? Gm Kings zdenerwował sie po porażce w g3 i w g4 posadził ich na ławie. To była moja szansa - na początku q4 prowadziłem 9 pkt. 22 minuty temu, cvbe napisał: Szacun, dla mnie zaskoczenie sezonu i kolejny powód do odejścia bo nie ogarniam tej gry poza Okaforem nikogo bym u siebie nie chciał a tu walka do końca o Finały Daj sobie czas - wraz z jego upływem wszystko będzie sie wydawało mniej randomowe A serio, to trochę przesada ze zbyt niską oceną moich Jeffersonów, Arenasów czy Deronów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Gratulacje dla zwycięzców i przegranych. Finał to Jordan i Durant vs Shaq i Kobe. Tego jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi