julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: Thompkins u mnie w finałach, chyba z Bulls. Też po przedłużeniu za miliony monet. Ale on nie był TOP 5. Może TOP 3 wówczas na swojej pozycji. pls jakiś bieda borderline all-star (który i tak jak się łapał do ASG to tylko dzięki temu że grał w bieda-konfie ) ja pamiętam jak kiedyś w serii z 76ers C-Web miał kontuzję to wygrałem chyba 2 mecze i potem jak C-Web wrócił do składu to przegrałem 4 z rzędu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 7 minut temu, Krzemo napisał: Thompkins u mnie w finałach, chyba z Bulls. Też po przedłużeniu za miliony monet. Ale on nie był TOP 5. Może TOP 3 wówczas na swojej pozycji. Thompkins jak sam zauważyłeś to nie ten format gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Ale podobny slump i też po przedłużeniu. Może tajny kod gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Ha! Shaq dostał fange w nos za te 2 miesiace Goodena Game 7, wszystko rozstrzygnie jeden mecz. Są emocje! Wschód w ogóle bardzo wyrównany, brawa dla Hawks i Wizards, spróbuję jutro pójść w wasze upsetowe ślady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Graty dla @cvbe, @Principe wyrazy współczucia dla @ignazz, @SlaKB. Ciekawe play offy, wszystko się może zdarzyć, jak w realu. Ciekawe kiedy mi się uda sprawić jakąś niespodziankę, chyba nieprędko Teraz pasjonujący pojedynek 76ers bez Shaqa. Z jednej strony kibicuje @eMeS a z drugiej strony 76ers z nowym składem chyba się nie zdążyli jeszcze wypalić. Kittles wraca? Z Shaqiem bym stawiał na 76ers a tak 50/50. 76ers przyzwyczaili do horrorów w pierwszych rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 22 minuty temu, Tecu napisał: Kittles wraca? niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: niestety Może RDG zapomni to wstawić, znając go to jest na to szansa (kiedyś na pierwszą rundę PO wyszedł rezerwowymi którzy kończyli RS, oczywiście i tak ograł Magic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 13 minut temu, SlaKB napisał: Może RDG zapomni to wstawić, znając go to jest na to szansa (kiedyś na pierwszą rundę PO wyszedł rezerwowymi którzy kończyli RS, oczywiście i tak ograł Magic) no sprawdziłem właśnie nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ja też już składu nie będę zmieniał, wiec gdybyście chcieli wcześniej polecieć dzisiaj z simka to droga wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W sumie mogę zaraz simnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 17 minut temu, SlaKB napisał: W sumie mogę zaraz simnac Dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Puściłem live Na razie 2:0 dla Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Puściłem live Na razie 2:0 dla Sixers na finały Magic vs Jacyś Statyści z Zachodu szykuj transmisje na zoomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: na finały Magic vs Jacyś Statyści z Zachodu szykuj transmisje na zoomie Jak będą chętni na oglądanie przesuwającego się pbp to można ogarnąć W sumie nawet zmiany i timeouty by ogarnął przy odrobinie chęci Kittles szaleje 36:30 po pierwszej kwarcie Kittles 18 punktów 6-6 FG Sporo zbiórek w ataku Cavs 3+1 Kittlesa 58:56 do przerwy Świetny Kittles zarówno w obronie jak i ataku trzyma Sixers w grze, Kobe słabiutko póki co W Cavs bardzo dobrze grają Barkley i Thomas, świetny na deskach jest Longley. Jak widać doświadczenie się przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 . (kropka nienawiści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Póki co Frank Williams > Bryant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jak wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Kittles przestał trafiać, za to Barkley szaleję 84:84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Kittles przestał trafiać, za to Barkley szaleję 84:84 Po 3q? Zaraz poznam rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Po 3q 92:84, mały run Sixers na koniec Kobe się męczy ale jakoś ciula te punkty, póki co najlepszy na parkiecie imo Barkley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi