BMF Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dosyć dramatyczny meczyk w obronie, nie wiem czy bardziej mnie dziwiło, że Jazz z tym rosterem grają mocny mecz w ataku, czy że Nuggets to wygrali z taką obroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Murray jak się odpalił w drugiej połowie i dogrywce to w szoku byłem, trafiał co chciał i wygrał im ten mecz. Mitchell na dzień dobry wyśrubował Top3 all time score w playoffach. Codziennie tak nie będzie trafiać, ale pojedynek między nimi może być fajny. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Ugoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Mitchel dzis, a rok temu na mundialu, niesamowite co coaching moze zrobić roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Chciałbym również serdecznie podziękować Canal+, że zamiast meczu Denver - Utah puścili najpierw film o Rodmanie, a teraz fascynujący i wyrównany mecz Brooklyn - Toronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 8 minut temu, mac napisał: Mitchel dzis, a rok temu na mundialu, niesamowite co coaching moze zrobić roznice Myślę że też kwestia rywala, bo Rockets to dla całych Jazz jeszcze gorszy matchup niż Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Myślę że też kwestia rywala, bo Rockets to dla całych Jazz jeszcze gorszy matchup niż Denver. Mi chodzilo o grw mitchela na mistrzostwach swia w koszykowce w chinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Myślę że też kwestia rywala, bo Rockets to dla całych Jazz jeszcze gorszy matchup niż Denver. mac klasycznie pil do Popa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Myślałem że to przypadkiem ten mundial wszedł i nie chciałem się czepiac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Grubo Mitchell* pociągnął, ale w ofensywie to Jazz mają dość ubogo - będzie ciężko, zwłaszcza że Jokic nic wybitnego nie zagrał, a Nuggets jeszcze mają Bartona i Harrisa na zapleczu. * Jakoś mam wrażenie, że po spektakularnym rookie year, to głównie czytałem narzekania na niego? Wydawał się całkiem niezgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Teraz, julekstep napisał: mac klasycznie pil do Popa i znowu ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: i znowu ma racje Jeden Rabin powie tak, inny powie nie. 2 minuty temu, Chytruz napisał: * Jakoś mam wrażenie, że po spektakularnym rookie year, to głównie czytałem narzekania na niego? Wydawał się całkiem niezgorszy. Chyba w grupce fanow Jazz ma jakiegos ostrego hejtera ( @elwariato ?), ktory zdominowal dyskusje na jego temat. W sensie on jedzie go jaki jest beznadziejny a reszta ripostuje ze wcale nie jest taki zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Jeden Rabin powie tak, inny powie nie. było dupy dane, temu nikt nie zaprzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: było dupy dane, temu nikt nie zaprzeczy Jeden Rabin powie ze to z powodu X, inny ze to z powodu Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 8 minut temu, Chytruz napisał: Nuggets jeszcze mają Bartona i Harrisa na zapleczu. A Jazz Conleya, który może te słaba obronę Denver karać jeszcze mocniej. Jeśli wróci dziś to zagra w G3, jeśli jutro to dopiero w g4 i wtedy może być zbyt późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: Chyba w grupce fanow Jazz ma jakiegos ostrego hejtera ( @elwariato ?), ktory zdominowal dyskusje na jego temat. Nas nie jest grupka. Nas są miliony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Teraz, DeltaCenter napisał: Nas nie jest grupka. Nas są miliony. Po tej serii bedzie grupka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jak się nie powtórzy mecz DM to może być bieda. Jak na 3 pietrze w Ciechocinku na wycieraczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tak jak myślałem jazz są dziadami ale playoff P playoff Rondo playoff c*** wie kto Jedyny z nich legitny jest zawsze playoff Mitchell 15 minut temu, Chytruz napisał: Grubo Mitchell* pociągnął, ale w ofensywie to Jazz mają dość ubogo - będzie ciężko, zwłaszcza że Jokic nic wybitnego nie zagrał, a Nuggets jeszcze mają Bartona i Harrisa na zapleczu. * Jakoś mam wrażenie, że po spektakularnym rookie year, to głównie czytałem narzekania na niego? Wydawał się całkiem niezgorszy. Bo w rs jest z nim słabo ale jak gra się zacieśnia w po to gość ma zajebisty arsenał ofensywny pod takie granie dużo kontr na każdy ruch defensywy fajne spiny floatery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Mitchell miał wejście do ligi jakby miał być superstarem, ale okazał się (na razie) limited allstarem, więc niektórzy ludzie byli/są rozczarowani. Rok temu miał dosyć dramatyczną serię z Rockets, której nie powstydziłby się sam Ben Simmons, ale tutaj będzie miał raczej fajnie, bo na razie obrona Nuggets może nie istnieć (przynajmniej do momentu powrotów Harrisów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 15 minut temu, Kubbas napisał: Jedyny z nich legitny jest zawsze playoff Mitchell PO mitchell do tej pory notował niespełna 39%fg, przestań już farmazonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi