LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 1 minutę temu, ttr napisał: Ta ostatnia trójka to grubszy(hehe) lol. Jest hot i szykuje się meczycho. PS Martwiłem się, że fani Denver nie oglądajo bo już nie wierzą w odwrócenie losów tej serii ja wszystko oglądam, o tej porze to już bez wyjątków a czy wierzę? chyba jeszcze nie i pyk w drugiej kwarcie 2/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 co murray odjebal rozdzielil 3 obroncow potem wszedl na goberta i trafil 360 layup Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja wszystko oglądam, o tej porze to już bez wyjątków a czy wierzę? chyba jeszcze nie i pyk w drugiej kwarcie 2/7 wydaje mi sie ze denver to wyciagnie tak obiektywnie nie jestem za nikim ze stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jazz chyba poczuło się zbyt pewnie przy tym prowadzeniu +15 bo takie głupie straty jakie zaczęli popełniać to ręce opadają jak choćby te ostatnie kroki Royce'a Brawo dla Nuggets jest 3-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Szok! Tyson Chandler in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 A potem ja muszę czytać o tym jak to CP3 jest zajebisty w PO, gdy znowu nabił sobie kilka punktów przy -20, a ogólnie przespacerował sobie najważniejszy mecz w serii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @Reikai akurat w tej decydującej 3q (do przerwy był równy mecz) to CP jako jedyny się stawił. miał nie rzucać bo było -20? przecież do końca spotkania jeszcze czasu sporo zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, lorak napisał: @Reikai akurat w tej decydującej 3q (do przerwy był równy mecz) to CP jako jedyny się stawił. miał nie rzucać bo było -20? przecież do końca spotkania jeszcze czasu sporo zostało. Mam na myśli to, że gdy robiło się to -20, to CP3 ponownie zniknął, dosłownie sobie spacerował, by pojawić się przy minus 20. Historia stara jak świat. Ja wiem, że to nie jest score first PG, ale ile razy można to samo widzieć, zwłaszcza przy problemach obwodowych OKC gość nie może sobie znikać w najważniejszym meczu serii przy runie Rockets, gdy widzi te wszystkie cegły, a sam ma tak zabójczy midrange. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Generalnie CP3 jest obok tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zapowiadają się dziś 3 bardzo ciekawe mecze. Ktoś planuje oglądać? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Boston wyszedł na ostro póki co, nie wiem skąd te kursy na Raptors jako faworytów ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Lowry wyglada w tych PO jak za czasow wspolnej gry z Derozanem. Czyli ssie. Boston wyglada bardzo mocno. Bańka przypomina mi troche march madness i team z momentum przechodzi dalej, jest mniej czasu na adjustments, brak swoich scian. Brak Haywarda otwiera wiecej opcji grania z pilka dla Jaylena Browna, ktory w tym zakresie przez rok zrobil ogromny postep. Mniej tunelowego widzenia, widzi wiecej katow i zaczyna kreaowac nie tylko siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Biała mnie drażni. Mógłby wziąć rozkład z Lowrego. Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Tego Williamsa? Koleś to klocek co potrafi coś pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Teraz, january napisał: Zobaczymy, na chwilę obecną Ibaka gwałci tego rezerwowego Williamsa, ale poza nim to koszmarne wejście Raps w serię (+ bdb Celtów oczywiście). że co? na pewno oglądasz ten mecz? Śpiący Lord gra super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Na razie Celtom wychodzi prawie wszystko, a Rapsom prawie nic (tylko Ibaka trafił więcej niż 1 rzut). Taki mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Teraz, january napisał: Oglądam:), pierwsze 3 akcje Roberta to zostawienie Ibaki na 2xopen 3pt na pnp, a za 3 łatwe minięcie co doprowadziło do 2ft. Następne minuty lepiej (albo raczej Raps fatalnie ) nadal zdążył zakontestować long trójkę Ibaki. Jak mawiał PGeorge, that not good shot Całkiem niedawno np Abaka pump fake i świetna reakcja Jego że się nie nabrał. Chwilę wcześniej zablokował chyba Powella. Mój ulubiony gracz serii i uważam, że gra świetnie, nawet w ataku po zacieśnieniu trumny odegrał do totalnie wolnego wannamakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Przecież gdyby on potrafił rzucać to Celtics nie mieliby dziury pod koszem. Raptors, tak trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Czy jest ktoś, kto nie lubi Smarta? Niesamowity jest gość. Niejednego na pradze wciągnął do bramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 niezly tone setter dla Bostonu w I kwarcie, Toronto ma problem zeby wybronic jakiekolwiek posiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Pora na Terence Davisa i Chrisa Butchera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi