Sylvinho. Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 29 minut temu, obi napisał: Wymiana między Mavs i Heat Do Dallas: Kyrie Irving i Donte DiVincenzo Do Miami: Rui Hachimura, Robert Covington i '21 pick Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zrzucam K. Looney i G. Williams i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 WCS i Jerome out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Składy zaktualizowane, jeszcze 9 drużyn ma coś do zrobienia A zostało tylko 18 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 45 minut temu, cvbe napisał: Składy zaktualizowane, jeszcze 9 drużyn ma coś do zrobienia A zostało tylko 18 godzin w moim składzie błąd Barnesa to już wyrzuciłem podczas rookie draftu wybierając Ant-Mana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 36 minut temu, Tizz napisał: w moim składzie błąd Barnesa to już wyrzuciłem podczas rookie draftu wybierając Ant-Mana Aaa to dlatego nie było Murraya, nie tego wtedy usunąłem! Zgadza się, jesteś pod kreską Jeszcze ośmiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Wymiana z Tryczkiem: Do Lakers: Davis Bertans Do GSW: Klay Thompson Tryczek potwierdzi. Ja wyrzucam Douga McDermotta i mieszczę się w limicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 8 minut temu, Muslii napisał: Wymiana z Tryczkiem: Do Lakers: Davis Bertans Do GSW: Klay Thompson Tryczek potwierdzi. Ja wyrzucam Douga McDermotta i mieszczę się w limicie. 477,9 po tym dealu i zrzuceniu DMD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 13 minut temu, Muslii napisał: Wymiana z Tryczkiem: Do Lakers: Davis Bertans Do GSW: Klay Thompson Tryczek potwierdzi. Ja wyrzucam Douga McDermotta i mieszczę się w limicie. potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 8 minut temu, cvbe napisał: 477,9 po tym dealu i zrzuceniu DMD Ano tak. Nie napisałem jeszcze, że wywalam DeAndre Jordana. Wywalam DeAndre Jordana. Teraz jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zrzucam duncana robinsona z żalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Out Bowman, Green i Hood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Griffin out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 było parę rozmów ale nikt się ostatecznie nie zdecydował - naprawdę nie ma chętnych po Meltona czy wolicie zostawić ślepemu losowi czy do Was trafi z FA? wystarczy ludź z płacą do 25 FP, najlepiej z literką C, jakiś przyszły pick lub kasa waiverowa Paschalla i Harta też mi szkoda (szczególnie ten pierwszy powinien w GSW swoje robić) ale również wkrótce będą na FA - więc jakby ktoś coś w ostatnich godzinach przed deadline to proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) zauważyłem w pliku ze składami, że budżet waiverowy z tamtego roku przenoszony jest przez @cvbe na ten - może mi ktoś przypomnieć, gdzie to było ustalone - jakoś w regulaminie FBX tego nie widzę - wydaje mi się to bardzo słabe rozwiązanie, negatywnie wpływające na siłę pieniądza waiverowego Edytowane 8 Grudnia 2020 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Gdzieś było głosowanie nad tym, ale nie pamiętam, czy to przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 3 minuty temu, goozman napisał: zauważyłem w pliku ze składami, że budżet waiverowy z tamtego roku przenoszony jest przez @cvbe na ten - może mi ktoś przypomnieć, gdzie to było ustalone - jakoś w regulaminie FBX tego nie widzę - wydaje mi się to bardzo słabe rozwiązanie, negatywnie wpływające na siłę pieniądza waiverowego http://e-nba.pl/topic/6877-update-regulaminu-fbx-przenoszenie-budżetu-waiver-na-następny-sezon/page/2/#comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: http://e-nba.pl/topic/6877-update-regulaminu-fbx-przenoszenie-budżetu-waiver-na-następny-sezon/page/2/#comments c***OWE ROZWIĄZANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zostało 5h, 4 drużyny jeszcze muszą poczynić zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wymiana pomiędzy mną a @Krzemo Ode mnie do niego idzie Rudy Gobert, a ja dostaję Kemba Walker'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi