Tocheck Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wymiana z Tryczkiem: Bledsoe za Morrisa i pick 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3 minuty temu, Tocheck napisał: Wymiana z Tryczkiem: Bledsoe za Morrisa i pick 21 Potwierdzam morris leci na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jrue Holiday 30 57.35 PG/SG Khris Middleton 29 52.9 SG/SF Cam Reddish 20 26.2 SG/SF Deni Avdija 19 20 SG/SF rozważę sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wymiana z bulek clips: harden out bryant, morris, shamet i collins in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Teraz, Szulim napisał: Wymiana z bulek clips: harden out bryant, morris, shamet i collins in I to tyle? W sensie bez picków, perspektywicznych graczy, nic więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 harden za bande fasów dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 No moge dopisać ze timbervolves ma hardena jak za mało napisałem Teraz, Krzemo napisał: harden za bande fasów dobre Zobaczymy historia pokazuje ze nie najgorzej wychodzę na dealach @cvbe bulek nie ma pickow, a graczy brałem takich jakich potrzebuje ogólnie w planie Zreszta, to nie koniec deali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wymiana z 76ers. Raptors in: Mike Conley Jr. Brad Wanamaker Raptors out: Paul George Nassir Little Michael Carter-Williams Raptors out na FA: Ben McLemore Moe Harkless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Potwierdzam Ale szkoda mi Shameta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Jakoś w innych ligach masz czas dogadywać kolejne wymiany bulek, ale c*** tam, nie oczekuję odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zatwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 13 minut temu, Szulim napisał: bulek nie ma pickow, a graczy brałem takich jakich potrzebuje ogólnie w planie Zreszta, to nie koniec deali No szczerze to to na ten moment najgorzej wyglądająca wymiana jaką widziałem, nie oddałbym za tych graczy ani jednego gracza z mojego aktualnego rosteru Ale zobaczymy, obyś wiedział co robisz 1 minutę temu, bulek napisał: Potwierdzam Ale szkoda mi Shameta. Szkoda, że nie ma już opcji "haha", żeby żałować Shameta po dostaniu Hardena za gości z pogranicza FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Z pogranicza? k****, Morris i Collison to nie są kolesie, po których warto się schylać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Może tak może nie sezon zweryfikuje generalnie co roku są oburzenia po moich dealach a potem walczę o zwycięstwo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: No szczerze to to na ten moment najgorzej wyglądająca wymiana jaką widziałem, nie oddałbym za tych graczy ani jednego gracza z mojego aktualnego rosteru Ale zobaczymy, obyś wiedział co robisz Za Bryanta, c'mon? No już nie przesadzajmy, 2 rundowiec robi zajebistą robotę w Wizards... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: No szczerze to to na ten moment najgorzej wyglądająca wymiana jaką widziałem, nie oddałbym za tych graczy ani jednego gracza z mojego aktualnego rosteru Ale zobaczymy, obyś wiedział co robisz No bez przesady IMO każdy z nich przekroczy salary w nadchodzącym sezonie, niektórzy może nawet o 20+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3 minuty temu, kolek23 napisał: No bez przesady IMO każdy z nich przekroczy salary w nadchodzącym sezonie, niektórzy może nawet o 20+ Morris zrobi 47, Bryant 58, Shamet 43 czy Collins 37? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Generalnie jeśli patrzymy na stabilność fp to Harden wygrywa. natomiast ja zyskuje na różnicy fp na plus wedle moich szacunków + rotacja na slotach się poprawia a o to mi chodzilo Widzę ze drugi deal przeszedł bez komentarzy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Teraz, cvbe napisał: Morris zrobi 47, Bryant 58, Shamet 43 czy Collins 37? Napisałem MOŻE a może nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1 minutę temu, Szulim napisał: Generalnie jeśli patrzymy na stabilność fp to Harden wygrywa. natomiast ja zyskuje na różnicy fp na plus wedle moich szacunków + rotacja na slotach się poprawia a o to mi chodzilo Widzę ze drugi deal przeszedł bez komentarzy XD No drugi deal równy, nic ciekawego - Conley z niższą pensją za George'a z wyższą - taka normalka bym powiedział przy schodzeniu z salary 1 minutę temu, kolek23 napisał: Napisałem MOŻE a może nie! Oby we czterech zrobili +20 to może nie będzie dramatyczny deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi