Tizz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @kolek23mam trochę miejscaa w salary i przzyszłoroczny pick do wziecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @Tizz wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 36 minut temu, cvbe napisał: @Tizz wyczyść skrzynkę. Yup @Tizz wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 trochę wymian poszło, można liczyć na aktualizację pliku @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: trochę wymian poszło, można liczyć na aktualizację pliku @cvbe Niedługo wrzucę, myślałem że po drafcie już, ale luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Składy zaktualizowane. Przypominam, że niedługo koniec draftu a po drafcie jest tylko 48h na zejście z salary i nadmiarowej liczby graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Napier i James Johnson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Daję sobie parę godzin na pick, do wieczora wybiorę. W tym czasie zbieram oferty za 12 pick, dwie już mam, zastanawiam się. Najlepiej lekki trade down i future pick, albo coś z mojego trading blocku: Dodatkowo, rozważę sprzedaż J. Isaaca, tylko konkretne, dobre propozycje. Dobre, czyli takie które pozwolą walczyć o coś w tym roku. Dodatkowo na sprzedaż: B. Brown K. Looney K. Kuzma G. Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @cvbe@RonnieArtesticsczysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Picki do sprzedania za 2021. Podobnie chętnie sprzedam: Delon Wright Brook Lopez Paul Millsap Landry Shamet Evan Fournier. Jak nikt się nie odezwie to jutro wybiorę. Zamierzam jednak stworzyć drużynę, więc picki tankerom mógłbym spylić wespół w zespół z jednym z podanych grajkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Trade Spurs - Warriors Do SAS: Khris Middleton+30$ Do GSW: Blake Griffin+Eric Bledsoe+Kevin Huerter+pick Suns 21' @TryczekSzukarek Edytowane 30 Listopada 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) 10 minut temu, cvbe napisał: Trade Spurs - Warriors Do SAS: Khris Middleton+30$ Do GSW: Blake Griffin+Eric Bledsoe+Kevin Huerter+pick Suns 21' @TryczekSzukarek zgadza się Biorę ten szrot od @cvbe i w dalszym ciągu do wziecia: wszyscy poza JJJ i Towns - wydaje mi się że Kemba - jest ciekawą opcją walczących. interesują mnie piki i młodzi. Edytowane 30 Listopada 2020 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 u mnie nadal trochę do zrzucenia z salary - do wzięcia po taniości Dinwiddie, Hart, Paschall, Saric, Melton, Milton albo trzeba będzie się o nich lać na cycki na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 godzinę temu, goozman napisał: u mnie nadal trochę do zrzucenia z salary - do wzięcia po taniości Dinwiddie, Hart, Paschall, Saric, Melton, Milton albo trzeba będzie się o nich lać na cycki na FA Jest jeszcze taka opcja ze Ci panowie na tym FA się konkretnie okopią i spędza tam cały 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 41 minut temu, bulek napisał: OK, nikt nie chciał picku, to pójdę po całości. Kandydat do bustu roku tutaj pewnie, ale... 15. Tyrell Terry. Teraz nie muszę wybrać do 4.45 już Czy ja wiem czy bust roku? Może w tym sezonie nie da za dużo ale to fajny chłopak. Jak się chce na niego zaczekać to jest git No i z tym pickiem to już i tak trochę strzał w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 8 godzin temu, cvbe napisał: Czy ja wiem czy bust roku? Może w tym sezonie nie da za dużo ale to fajny chłopak. Jak się chce na niego zaczekać to jest git No i z tym pickiem to już i tak trochę strzał w ciemno tez go lubię i uważam że idealnie trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 29.11.2020 o 00:41, cvbe napisał: Składy zaktualizowane. Przypominam, że niedługo koniec draftu a po drafcie jest tylko 48h na zejście z salary i nadmiarowej liczby graczy. u mnie pomyłeczka, brakuje w składzie Dejonte Murray'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Godzinę temu, Tizz napisał: u mnie pomyłeczka, brakuje w składzie Dejonte Murray'a cvbe dostał insiderskie info od Pop'a, DNP for season Coach Decision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Tizz napisał: u mnie pomyłeczka, brakuje w składzie Dejonte Murray'a Poprawione, składy i salary aktualne. Przypominam, że po drafcie jest 48 h na zejście z salary i ilości graczy. Jako, że Bulek wybiera jeszcze dwa razy to jeszcze trochę czasu jest, ale nie tak bardzo dużo Swoją drogą nie wiem jak to się stało że zabrakło Murraya xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Panowie, jeśli ktoś ma ochotę na #17, to zapraszam z propozycjami. Mam już dwie. Może coś wybiorę, może nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi