cvbe Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 @evitacre nie zamulaj draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Właśnie Toppin Okororo jeden wuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: @evitacre nie zamulaj draftu Musiałem przegadać ze swoim wewnętrznym głosem czy pozostać przy starym planie czy modyfikować z uwagi na to gdzie Okongwu trafił, ale na szybko wyszło mi ze Collinsa nie przedłuża za rok, wiec pojawi się więcej minut a za dwa (czyli kiedy wracam na tron :-)))) Capela ma ostatni roknkontraktu i wtedy jest trade i Okongwu skacze na 60 fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Tocheck napisał: Właśnie Toppin Okororo jeden wuj Och no... obi toppin to w naszej zabawie bardzo fajny stat padder który per 33 ma jakieś 55 fpp, a okoro nie pamietam ale jakieś 40 wiec to imo spora różnica w zależności czy ktoś chce produkcji na tu i teraz czy długoterminowej inwestycji W tej całej naszej zabawie zawsze trzeba pamiętać żeby nie patrzeć kto jest dobrym graczem w realu tylko jak staty się przełożą na fpp (tzn poziom gracza wpływa na to ile minut dostanie wiec w takim znaczeniu oczywiście ma znaczenie). Whiteside vs Klay, no w realu nikt nie ma wątpliwości kto lepszy, a sezony w miami whitesidea gdzie grywał po 20+ minut to 40 czy 45 fpp, czyli najlepsze lata klaya Do dziś pamietam jak rookie @Tecu się ze mnie śmiał jak wymieniałem Klaya za Bartona, ale to barton trzepal puste staty na 45-50, a klay robił te swoje regularne 40-45. Wiem ze to wiesz wszystko po prostu miałem ochotę sobie coś dłuższego napisać so you know Edytowane 25 Listopada 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Panowie chętnych na dołączenie do naszego e-nba keeperka (zwolniły się 3 miejsca) zapraszam to zgłoszenia się w naszym wątku. Liczy się kolejność zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, evitacre napisał: Och no... obi toppin to w naszej zabawie bardzo fajny stat padder który per 33 ma jakieś 55 fpp, a okoro nie pamietam ale jakieś 40 wiec to imo spora różnica w zależności czy ktoś chce produkcji na tu i teraz czy długoterminowej inwestycji W tej całej naszej zabawie zawsze trzeba pamiętać żeby nie patrzeć kto jest dobrym graczem w realu tylko jak staty się przełożą na fpp (tzn poziom gracza wpływa na to ile minut dostanie wiec w takim znaczeniu oczywiście ma znaczenie). Whiteside vs Klay, no w realu nikt nie ma wątpliwości kto lepszy, a sezony w miami whitesidea gdzie grywał po 20+ minut to 40 czy 45 fpp, czyli najlepsze lata klaya Do dziś pamietam jak rookie @Tecu się ze mnie śmiał jak wymieniałem Klaya za Bartona, ale to barton trzepal puste staty na 45-50, a klay robił te swoje regularne 40-45. Wiem ze to wiesz wszystko po prostu miałem ochotę sobie coś dłuższego napisać so you know No właśnie się pomyliłem bo chciałem napisać Okongwu a wyszedł Okoro. Jak masz ochotę to skrobnij coś na temat tych dwóch graczy. Krótkie porównanie. Okongwu - Toppin Edytowane 25 Listopada 2020 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Co tak lecicie z tym draftem Ja jeszcze propsa z pickiem do @El-Maniaque nie wysłałem....... i już chyba sobie podaruję. Trochę poczekam z wyborem by przeglądnąć spływające odpowiedzi na moje propozycje.... Mogę wymienić pick (z ewentualnymi dodatkami) za niezbyt starego i nie centra z prawdopodobnym upside w najbliższym sezonie. Jak nic ciekawego nie otrzymam to w nocy wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Deal pomiędzy OKS - Cavs pick #10 <-> pick #12 + Chuma Okeke @Tecu potwierdzi i lecę na draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 minutę temu, t_omko napisał: Deal pomiędzy OKS - Cavs pick #10 <-> pick #12 + Chuma Okeke @Tecu potwierdzi i lecę na draft Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 A, to @Tecu mi się naraził zgarniając okeke dobrze wiedzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 minutę temu, evitacre napisał: A, to @Tecu mi się naraził zgarniając okeke dobrze wiedzieć ... Ups, wydało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 W dniu 25.11.2020 o 16:24, Tocheck napisał: No właśnie się pomyliłem bo chciałem napisać Okongwu a wyszedł Okoro. Jak masz ochotę to skrobnij coś na temat tych dwóch graczy. Krótkie porównanie. Okongwu - Toppin Umknęło mi. Okoro ma wg mnie wszystko poza rzutem, który co do zasady jest całkiem istotnym elementem koszykarskiego rzemiosła. Z tego co widziałem / czytałem gość potrafił open shoty w college'u odpuszczać. Wiec jesli przejdzie drogę jak Kawhi to możemy mieć następcę Jimmiego. Jak nie przejdzie to mamy MKG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 OKC Sprzedam pick #12. Najchętniej trade down + future pick lub same przyszły pick jeżeli ma szansę być w top 10 w przyszłym roku. Dodatkowo, rozważę sprzedaż J. Isaaca, tylko konkretne, dobre propozycje. Dobre, czyli takie które pozwolą walczyć o coś w tym roku, ale nie staruch Dodatkowo na sprzedaż: B. Brown K. Looney K. Kuzma G. Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Gasol, Taco Out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Da mi ktoś future picka za Hernadogomez (starting PF minny) i Malika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 A mi za Blake, Bledsoe, Huertera, DJJ albo Poeltla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Oddam okogie za któryś z ostatnich pickow lub future Plus jeszcze lowry i Paul dostepni za kogos tańszego i z dwa lata młodszego chociaż Edytowane 28 Listopada 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Oddam Troy Brown Jr za tegoroczny lub przyszłoroczny pik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Ja sprzedałem Hernadogomeza do @t_omko za 30$ !!! Ha! Szach Mat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Godzinę temu, evitacre napisał: Ja sprzedałem Hernadogomeza do @t_omko za 30$ !!! Ha! Szach Mat ! Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi