Chytruz Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: Szukamy dwóch chętnych do FBX#2, ktoś zainteresowany? Jeszcze nie 100% bo dotychczasowi gracze mają jeszcze chwilkę, żeby się zgłosić, ale raczej będą dostępne ekipy. Robicie minidraft? Bo patrzylem na te dwa teamy i jest samograj i spalona ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Teraz, Chytruz napisał: Robicie minidraft? Bo patrzylem na te dwa teamy i jest samograj i spalona ziemia. Możemy w sumie zrobić, nie widzę przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Duncan robinson na trading blocku za kogos z mniejszym salary o 10, i z jakimis perspektywami oczywiście. Ps. Zrzucam tez joe harris i tay prince Edytowane 23 Listopada 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Składy w linku zaktualizowane. Nadal bardzo dużo drużyn potrzebuje zejść z salary. Za dwa dni startujemy z draftem. Jest jedna wolna drużyna, więc jeśli @Pablo81 jest nadal zainteresowany, to był pierwszy na liście i wtedy On przejmie Cavs. Jeśli nie, to musimy przed draftem jeszcze znaleźć chętnego. WAŻNE, SPRAWDŹCIE SWOJE SKŁADY CZY WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. Temat Draftu Rookie. Startujemy za niecałe 45 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Griffin, Bledsoe, Huerter i Reddish do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 2 godziny temu, cvbe napisał: Temat Draftu Rookie. Startujemy za niecałe 45 h. Ja już mogę startować! 1 godzinę temu, cvbe napisał: Griffin, Bledsoe, Huerter i Reddish do oddania Mogę za keszyk $$$ przygarnąć jak nie znajdziesz sparing partnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 18 minut temu, evitacre napisał: Ja już mogę startować! Mogę za keszyk $$$ przygarnąć jak nie znajdziesz sparing partnera To startuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Yo bitches wracam do żywych, więc również chętnie wrócę do corocznej wyprzedaży i dużej ilości trejdów z moja drużyną oficjalnie, w tym roku można kupić każdego (tak również Simmonsa) - także zapraszam do składania ofert - skrzynka jest gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Przyjmę selery. Mogą być nieświeże. Oddam każdego nawet Kelly Oubre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Witamy @t_omko jako nowego GMa Cavaliers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Hej Roześlę w nocy zapytania... ale czekam na ciekawe propozycje. Gotowy jestem oddać: D'Angelo Russell 24 53,2 Willie Cauley-Stein 27 31,9 Zhaire Smith 21 15 Luka Samanić 20 15 Chuma Okeke 22 15 Ty Jerome 23 15 Nicolas Claxton 21 15 pick #6 pick #12 Edytowane 23 Listopada 2020 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, t_omko napisał: Hej Roześlę w nocy zapytania... ale czekam na ciekawe propozycje. Gotowy jestem oddać: D'Angelo Russell 24 53,2 Willie Cauley-Stein 27 31,9 Zhaire Smith 21 15 Luka Samanić 20 15 Chuma Okeke 22 15 Ty Jerome 23 15 Nicolas Claxton 21 15 pick #6 pick #12 Witamy Edytowane 23 Listopada 2020 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Sprzedam, oddam tanio: devis bertans Damian lee kevin porter jr Nieco drozej will barton troy brown jr smialo, nie czarcie sie - szybko odpowiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Kupię wysokie picki w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 22 minuty temu, cvbe napisał: Kupię wysokie picki w drafcie #17 to wysoka liczba, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 U mnie wszyscy którzy nie są pickami na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Wymiana z Sacramento Kings: Drummond i Smart do Kings Mitchell i Simons do Raptors @Tocheck potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Favors, Monk, Jax Hayes, Josh Jax i Denny Smith Jr do wzięcia. @evitacre ? @TryczekSzukarek? @t_omkochcesz sie pozbyc picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Markelle Fultz do przejęcia za niski pick bądź kogoś z salary 15$. Donovan Mitchell, Bam Adebayo, Kristaps Porzingis off limits. Michael Porter Jr., Tyler Herro -> not even in a million years (czyli do początku sezonu). Anfernee Simons może odejść, jak zaproponujecie kogoś ciekawszego z salary <20$. Paul George, Gordon Hayward i John Collins... well.. chciałbym zejść z ok. 22$ oddając jednego z nich, ALE przyjmę tylko graczy, którzy w moim mniemaniu będą produkować ponad salary. MCW, McLemore, Harkless - jak jesteście zainteresowani, to oddam za cokolwiek z niższym salary. Czekam na kontakt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi