matek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Oddam DeRozana i pick 2021 za kogoś młodszego i tańszego od DDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Zapomniałem o tegorocznym picku - też jest do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 OKC sprzeda: - M. Bagley - K. Kuzma - K. Looney - J. Isaac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 @Muslii in Westbrook & FVF @evitacre in pick #1, pick przyszłoroczny, jaret culver oraz cameron johnson Dzięki! zostal Lebron do wzięcia! #pomozeviemurozwalicteamwfbx2!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 2 godziny temu, evitacre napisał: @Muslii in Westbrook & FVF @evitacre in pick #1, pick przyszłoroczny, jaret culver oraz cameron johnson Dzięki! zostal Lebron do wzięcia! #pomozeviemurozwalicteamwfbx2!!!:) Potwierdzam. Wyrzucam ze składu TJ McConnell'a oraz Trey Lyles'a. Oddam DeAndre Jordana za jakiś niski, tegoroczny pick albo taniego F czy PF'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 14.07.2020 o 15:22, cvbe napisał: UWAGA! Przeliczyłem raz jeszcze kolejność draftu i okazało się, że policzyłem zwolnionego wcześniej Baynesa (mimo ostrzeżenia od Tecu, że w yahoo dalej figuruje mimo zwolnienia). Mój błąd - pick @Tecu i @barcalover przeniósł się po poprawce na 2 miejsce, natomiast pick @Tizz na trzecie. Przepraszam, za pomyłkę! Kolejność draftu: mój jest drugi pick ;] e: w ogóle jakie jest poprawne salary Cousinsa na ten sezon, bo chyba obniżone jeszcze? Edytowane 9 Listopada 2020 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 29 minut temu, Tizz napisał: mój jest drugi pick ;] e: w ogóle jakie jest poprawne salary Cousinsa na ten sezon, bo chyba obniżone jeszcze? wg tego komentarza od @cvbepowyżej jest trzeci i przy tym zostańmy Edytowane 9 Listopada 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 3 minuty temu, evitacre napisał: wg oficjalnej rozpiski nie, masz trzeci źle policzone, był drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Tizz napisał: źle policzone, był drugi. ale w koncu jest trzeci czy drugi, bo @cvbe napisał że się machnął i Ty masz 3 a @Tecu 2gi ostatecznie Edytowane 9 Listopada 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Edytowany na dole link. Edytowane 9 Listopada 2020 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, cvbe napisał: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dcmRRdQx-B02mk7fBycKXMiMuSM98fLfJc3PgJhdA5k/edit#gid=855412834 Tu są wyliczenia, niestety nie ma w nich nazwisk zawodników których to dotyczy, więc musicie sprawdzać to z yahoo, ale tak wyszło mi, jak jest w pierwszym poście. "potrzebujesz uprawnień" ... Trzymam się tego: 1 LA @Muslii 2 OKC @Tecu @barcalover 3 MIL @Tizz 4 OKC (via CHI) @Tecu @barcalover @Tizz Mam 1 i 2 - robisz trade up ? Edytowane 9 Listopada 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dcmRRdQx-B02mk7fBycKXMiMuSM98fLfJc3PgJhdA5k/edit?usp=sharing teraz powinno być git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 u mnie Bledsoe, Melton, Milton, Paschall, Saric do wzięcia - za niskie pensje, picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Magic zwalniają T.Younga i A.Horforda Heh w zeszłym sezonie miałem na starcie chyba najsłabszy skład, kandydat do tanku, a na koniec wyszło 7 miejsce Edytowane 11 Listopada 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Wszyscy dostępni do wymiany: 1 Julius Randle 26 49,35 2 Devonte Graham 25 49,3 3 Montrezl Harrell 26 46,75 5 Jaylen Brown 24 46,15 6 Tristan Thompson 29 43,75 7 Serge Ibaka 31 43,25 8 Kendrick Nunn 25 35,7 9 Kris Dunn 26 32 11 Monte Morris 25 27,4 12 Harry Giles 22 22,9 13 Shaquille Harrison 27 17,55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Wysłucham ofert za Isaaca. Oferta raczej dla tankerów, nie będzie jeszcze długo grał, za rok niskie salary się szykuje. Szukam picków lub kogoś kto ma szansę na dodatnią produkcję w tym sezonie. Dodatkowo wysłucham ofert za innych graczy, może z wyjątkiem Giannisa i Jokica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) @bulek LBJ in @evitacre pick 5 i pick przyszłoroczny in ————————- czyli mam picki 1,2,4,5 w tym drafcie i picki przyszłoroczne: mój, Bulka, Tecu i Musli To idę poczytać o drafcie ... Widzimy się za rok! Edytowane 12 Listopada 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Za te picki byś elegancki team na tu i teraz złożył, evi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 29 minut temu, barcalover napisał: Za te picki byś elegancki team na tu i teraz złożył, evi Hehe no dokładnie, coś mniej więcej wokół LBJ Joka i Westrbrooka mógłbym zbudować ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Będzie psikus, jak najlepszy grajek draftu pójdzie u nas z #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi