cvbe Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 20 minut temu, t_omko napisał: Gratuluję przepychanki na podium, brawo @antek za zimna krew. W związku z tym, iż sporo dzisiaj nas będzie na forum to ogłaszam nabór na nowego komisza.... Mam tak mało czasu, że po zaktualizowaniu składów nie mam już szans by o swoim team'ie pomyśleć:> Pomogę, udostępnię co trzeba - jak nikt się nie zgłosi to @evitacre dostanie tą funkcję w nagrodę za najwięcej ruchów w sezonie Dzięki @t_omko - świetna robota przez wiele lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 24 minuty temu, t_omko napisał: Gratuluję przepychanki na podium, brawo @antek za zimna krew. W związku z tym, iż sporo dzisiaj nas będzie na forum to ogłaszam nabór na nowego komisza.... Mam tak mało czasu, że po zaktualizowaniu składów nie mam już szans by o swoim team'ie pomyśleć:> Pomogę, udostępnię co trzeba - jak nikt się nie zgłosi to @evitacre dostanie tą funkcję w nagrodę za najwięcej ruchów w sezonie Szkoda, ale rozumiem. Również wielkie dzięki za komiszowanie, wyważone, spokojne, cierpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 38 minut temu, t_omko napisał: Gratuluję przepychanki na podium, brawo @antek za zimna krew. W związku z tym, iż sporo dzisiaj nas będzie na forum to ogłaszam nabór na nowego komisza.... Mam tak mało czasu, że po zaktualizowaniu składów nie mam już szans by o swoim team'ie pomyśleć:> Pomogę, udostępnię co trzeba - jak nikt się nie zgłosi to @evitacre dostanie tą funkcję w nagrodę za najwięcej ruchów w sezonie Dzięki za mega robotę @t_omko! Gratulacje dla całego podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratulacje dla podium. @t_omko dzięki za kupę dobrej roboty i banowanie mnie na fa Teraz patrząc w przyszłość, ustalam nowy ład, cały szrot ode mnie do wyjebania i wzięcia, czekam tylko na dobre propozycje Przyjmę picki, wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @antek @cvbe co za walka. Dobre kilka sezonów nie było takiej walki do końca wcześniej @evitacre po 1/2 sezonu miał maistra w kieszeni. Antek - pamiętam jak mi wciskałeś na siłę tego westbrooka - teraz powinieneś w nagrodę 3mać Go do ostatnich dni w NBA. Liczę że nie napiszesz w przyszłym sezonie ze tankujesz :))) ps. zejście z salary zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Jak tak na szybko, bo ogrom pracy w pracy Dawno się mi tak super nie grało, walka byla praktycznie do samego końca, ale udało sie wygrac i chyba jako jedyny wyrobilem wszystkie 722 sloty (@cvbe u Ciebie zabrakło restowanego ostatniego dnia nomen omen Antka :)). Jesli chodzi o salary, to ja juz pod koniec sezonu zaczalem o nim myslec, dlatego bardzo duże podziekowania dla gości, ktorych musialem/wywalilem pod koniec rs, a bez nich nie bylo by mojego sukcesu, tj rodzinie, Thadziowi Youngowi, Joe Inglesowi czy tez mocno pomocnemu pod koniec rs Tomkowi Jr Hardawayowi. Dziękuję i ściskam najmocniej jak mogę moje dwa koniec pociagowe w postaci Jokera i przede wsystkim najwierniejszego mojego druha w zespole- Westbrooka. To wszystko dla Was, nic bez Was. Wasz Antoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 9 minut temu, antek napisał: (@cvbe u Ciebie zabrakło restowanego ostatniego dnia nomen omen Antka :)) A jeszcze do 2 w nocy czekałem czy na pewno zagra, żeby go w razie czego wymienić i cały czas było info że on i Holiday grają a Middleton nie, budzę się rano i oczywiście nie grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratulację dla zwycięzcy i całego podium za walkę. No i oczywiście podziękowania dla Tomko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Nie ma sprawy, to była przyjemność Ktoś chce rezygnować z dalszej gry? Dajcie znać jakie macie plany odnośnie przyszłego sezonu. Alonzo Boston Celtics antek Los Angeles Lakers Bago Milwaukee Bucks barcalover Chicago Bulls blaugrana San Antonio Spurs buła Atlanta Hawks cvbe New York Knicks evitacre Minnesota Timberwolves marzec Charlotte Bobcats obi Miami Heat Pablo81 New Orleans Pelicans Piotreksuper Sacramento Kings RonnieArtestics Indiana Pacers Sylvinho. Oklahoma City Thunder Tecu Orlando Magic Tizz Memphis Grizzlies Tocheck Philadelphia 76ers tryczekszukarek Phoenix Suns t_omko Houston Rockets Vic Portland Trail Blazers Edytowane 19 Maja 2021 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @t_omko - dzięki za komiszowanie ;) ya oczywiście gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Ja oczywiście gram - zakończę karierę razem z Giannisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gram bo fajny trzon już mam: Fox - Bridges - Vucevic - Nurkic reszta jak coś jest do wyjęcia swoją drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Ja też zagram i też mam fajny trzon (w teorii): Morant-Harden-Sabonis-M-Rob-D-Murray Wszyscy do wyjęcia. Teraz jest jakiś zakaz wymian, czy można normalnie robić trady? Jeśli chodzi o picki 2022, to kiedy można je wymienić? Edytowane 18 Maja 2021 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gram. U mnie standardowo wszyscy na handel pierwszeństwo w odejściu mają weterani, ale rozpatrze każdego propsa, najtrudniej wyciągnąć oczywiście Nikolę dpoty tzn mvp Jokicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @t_omko dzieki za świetną robotę, myśląc komisz myśle @t_omko gram dalej skonczę jak syn Lebrona będzie na emeryturę odchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gram, muszę w końcu zacząć grać o coś Może to będzie ten rok. A może jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Ja gram oczywiście. t_omko dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gram Dzięki @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi