Sylvinho. Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 5 godzin temu, antek napisał: Dobra walka i kosmiczne wyniki @cvbe Na prawde nikt nie da czegos grajacego za Milesa Bridgesa, ktory za rok bedzie mial sc na poziomie 38 fp, a pol sezonu gral na +50 fp ? Pytanie kogo chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 56 minut temu, Sylvinho. napisał: Pytanie kogo chcesz Pma napisałem wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał: Nie mam Może skrzynia pełna? Jak coś to chwilę temu wysłałem jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 A może ktoś chce Tate'a za coś grającego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Miles Bridges do Ronniego Facundo Campazzo + pick 76ers do mnie Ronnie potwierdzi i napiszę kogo dropuje by się w SC zmieścić. @t_omko standardowo proszę o szybkie klepnięcie tradeu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 @t_omko mam prośbę. Jesli muszę zrzucić kogos to zrzucam connaughtona ale jesli nie muszę to zostawiam wszystkich. Wyszło mi ze po tradzie DFS za Plumlee powinienem się zmieścić o całe 0,05 wiec nie chciałbym się tu pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: @t_omko mam prośbę. Jesli muszę zrzucić kogos to zrzucam connaughtona ale jesli nie muszę to zostawiam wszystkich. Wyszło mi ze po tradzie DFS za Plumlee powinienem się zmieścić o całe 0,05 wiec nie chciałbym się tu pomylić. Jest ok, nie musisz nikogo zrzucać. Faktycznie aktualne twoje salary to 459,95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W dniu 6.05.2021 o 17:49, cvbe napisał: A może ktoś chce Tate'a za coś grającego? Jak kladlem sie spac to sie wkurzylem, ze Rockets restuja Olynyka, jednocześnie przywracajac do skladu Tatea. Na szczęście duzo nie stracilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1 godzinę temu, antek napisał: Jak kladlem sie spac to sie wkurzylem, ze Rockets restuja Olynyka, jednocześnie przywracajac do skladu Tatea. Na szczęście duzo nie stracilem No cóż, oszukali mnie covidem napisali, że jest w protokole i nie ogarnąłem, że to jednak kolano i żeby go wystawić, kolejny błąd który będzie mnie kosztował wygraną pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @cvbe gramy z bugiem na utilach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 7 minut temu, antek napisał: @cvbe gramy z bugiem na utilach ? Zapomniałem o jego istnieniu, ale ogromna klasa z Twojej strony, że o nim przypomniałeś Jak wolisz - i tak masz zwycięstwo w kieszeni @antek zagrajmy z bugiem, łatwiej to rozplanować wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 14 minut temu, cvbe napisał: Zapomniałem o jego istnieniu, ale ogromna klasa z Twojej strony, że o nim przypomniałeś Jak wolisz - i tak masz zwycięstwo w kieszeni @antek zagrajmy z bugiem, łatwiej to rozplanować wtedy Okey, nie ma za co. Akurat bug chyba daje Tobie wieksze szanse na utrzymanie przewagi, ale dziekuje za mile slowa i zeby temat zwyviestwa rozegral sie w rownej walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 2 minuty temu, antek napisał: Okey, nie ma za co. Akurat bug chyba daje Tobie wieksze szanse na utrzymanie przewagi, ale dziekuje za mile slowa i zeby temat zwyviestwa rozegral sie w rownej walce Raczej zakładam 2 miejsce już od jakiegoś czasu - nie mam żadnych argumentów w kieszeni i wykonałem same beznadziejne ruchy w sezonie (choć w fbx#2 jeszcze dużo gorsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Chris Paul, CJ McCollum czy Kelly Olynyk na liście transferowej. Najchętniej pozyskalbym za nich picki i graczy z niskim salary za rok, nie muszą być młodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 17 godzin temu, antek napisał: Chris Paul, CJ McCollum czy Kelly Olynyk na liście transferowej. Najchętniej pozyskalbym za nich picki i graczy z niskim salary za rok, nie muszą być młodzi. Powiem Ci @antekże jesteś dla mnie chodzącą definicją najbardziej c***owego tank'a w historii tej zabawy, qrwa stary tabela Ci się majgnęła do góry nogami Pewnie grałeś sezon na jakimś lenovo yoga czy coś, tak czy inaczej sztos! Graty dla wszystkich na podium! I dla tankerów też (tych prawdziwych, nie jak Antek ;)) ! I dla @Alonzo za mój pick @antek ponieważ wygrałeś myślę że to Ty powinieneś być organizatorem zbiórki dla @cvbe na psychoterapeutę, fajny chłopak a myślę że bywał mentalnie w lepszym miejscu niż dzisiaj po tych ostatnich 3-4 tygodniach które mu zafundowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratulacje Antek. Świetna końcówka (Westbrook MVP). Ja ogólnie jestem zadowolony. Słabo poszło na koniec. Nietrafione wymiany i grad kontuzji a mimo to jest podium. Z tego szrotu co miałem parę lat temu wyszedł fajny skład. Dziękuję Evi za kilka celnych podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratulacje @antek! Dobrze, że miałem ze 2 tygodnie na przygotowanie mentalne do tej porażki, bo dzięki temu to że dzisiaj kończę tutaj na 2 (strata 413) a w FBX2 na 3 (strata 222) nie boli tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratuluję przepychanki na podium, brawo @antek za zimna krew. W związku z tym, iż sporo dzisiaj nas będzie na forum to ogłaszam nabór na nowego komisza.... Mam tak mało czasu, że po zaktualizowaniu składów nie mam już szans by o swoim team'ie pomyśleć:> Pomogę, udostępnię co trzeba - jak nikt się nie zgłosi to @evitacre dostanie tą funkcję w nagrodę za najwięcej ruchów w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Gratulacje dla wszystkich walczących, piękny sezon, jeszcze beze mnie w czubie, ale może za rok spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi