antek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Czy przypadkiem lider na średniej w naszej lidze nie wymienił kilkanaście dni temu Bama Adebayo na Hachimure i picki? Przypomina mi się sytuacja z drtoudim w fbx1, który miał skład na wygranie ligi, a poszedł w tank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Czepiacie się tego Hachimury, a mnie tam się podoba, przynajmniej z nazwiska, haha. Ale przyznam się, że jak zobaczyłem pierwsze podsumowanie ze średnią SAS na 1 miejscu, to mocno się ździwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Rozważę tankowanie Na sprzedaż Harden Plumlee z 28 robi 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Magic in: Booker, OG Anunoby, Bane Bulls in: Harden, Melton, Flynn @Tecu potwierdzi. Zrobiłem miejsce zrzucając George'a Hilla. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 3 minuty temu, barcalover napisał: Magic in: Booker, OG Anunoby, Bane Bulls in: Harden, Melton, Flynn @Tecu potwierdzi. Zrobiłem miejsce zrzucając George'a Hilla. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Potwierdzam @t_omko proszę o w miarę sprawne przepuszczenie na yahoo, bo za chwile sezon się może zakończyć, a chciałem trochę nadgonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Magic: Derrick White Suns: Miles Bridges @Tecu potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 19 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Magic: Derrick White Suns: Miles Bridges @Tecu potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Magic: Bryant Sixers: Plumlee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 4 minuty temu, Tocheck napisał: Magic: Bryant Sixers: Plumlee Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na sprzedaż Tim Hardaway jr. robi 44 last 15days i 40 ogolnie a wazy 34 z hakiem. za jakiś naprawdę fajny talent rozważę sprzedaż Brogdona lub Vucevica ale nie mam ciśnienia na jakiś super tank bo tomko i tak zgarnia top1 i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 41 minut temu, RonnieArtestics napisał: Na sprzedaż Tim Hardaway jr. robi 44 last 15days i 40 ogolnie a wazy 34 z hakiem. za jakiś naprawdę fajny talent rozważę sprzedaż Brogdona lub Vucevica ale nie mam ciśnienia na jakiś super tank bo tomko i tak zgarnia top1 i tak Fakt @t_omko jest poza zasięgiem ale w Twoim przypadku to i @marzec i chyba po oddaniu hardena @Tecu - a wiadomo ze top3 jest bardzo mocne w nadchodzącym drafcie a dalej to juz loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Gary Trent Jr dla tankerow. Po sezonie jest RFA i biorąc pod uwage sytuację finansową Blazers za pewne gdzies odejdzie, gdzie jest zapotrzebowanie na upierdliwych obroncow i shooterow (a wiec wszędzie w dzisiejszsj lidze). Na razie srednia ma przecietna, ale to spowodowane jest tym ze większość touches maja oczywiście Lillard i CJ i dla innych zostala tylko ochlapy. Niska srednia fppg w tym roku to nawet atut, bo za rok bedzie niewiele ważył, a za pewne dostanie większą rolę w innym zespole (ksiazkowy przyklad zielonej strzaleczki :)). Jak bym tamkowal lub chcialbym sie odmlodzic czym prędzej bym pisal do antka w sprawie tego gościa!!! @t_omko Może jakas aktualizacja skladow w wolnej chwili bo przez ostatnie tygodnie bylo na prawdę sporo tradeow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Wyrownana walka, ale wreszcie udalo sie cos w miarę wylicytowac z Waivera, zobaczymy tylko czy bedzie steal czy cytujac klasyka "nie warto było, nie warto było":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Na pierwszej stronie aktualne składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć, zastanawiam się nad sprzedażą Killiana, Smitha i jak oferta zagwarantuje mi walkę o top3 to również Waismana. Mam propozycje, jednak nie chce żeby później było gadane/pisane ze nie wiedziałem ze Waisman był dostępny itd. W zamian interesuje mnie asset w młodym wieku. Zastanówcie się i piszcie PM - wiecie ze w miarę szybko odpisuje. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi