Vic Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Potwierdzam wybiorę do 18.00 - mam jeszcze kilka opcji ps. To nie NBA tylko fantasy Crowder na 30 plus i pytanie ile na plus fp będzie albo nie będzie y2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 2 minuty temu, Vic napisał: Potwierdzam wybiorę do 18.00 - mam jeszcze kilka opcji ps. To nie NBA tylko fantasy Crowder na 30 plus i pytanie ile na plus fp będzie albo nie będzie y2y Nie no, nie twierdzę że to jakiś fatalny deal (nie to co Nunn za bardzo mocny przyszłoroczny pick, wtf xd), po prostu dziwnie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 13 godzin temu, cvbe napisał: Jae Crowder za #12 draftu, do czego to NBA zmierza Do fbx#1 gdzie co roku widzę ogłoszenia dotyczące lou williamsa dostępnego do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 #13 dostępny do wymian, czekam na propozycje konkretne do 14:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jest deal pomiędzy Orlando i Houston Pick #13 + 30$ <-> pick #15 + pick 2021 NY @Tecu potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 minutę temu, t_omko napisał: Jest deal pomiędzy Orlando i Houston Pick #13 + 30$ <-> pick #15 + pick 2021 NY @Tecu potwierdzi Potwierdzam WYBIERAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 #15 dostępny do wymian, czekam na propozycje konkretne do 14:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 3 godziny temu, Tecu napisał: #15 dostępny do wymian, czekam na propozycje konkretne do 14:00. Czas minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 oddam pick 16 za pick przyszloroczny. Kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Chętnie pomogę zejść z salary, jeśli ktoś jeszcze potrzebuje. Do wzięcia są: - Solidna produkcja w okolicach pensji: Marcus Morris, PJ Tucker, Dorian Finney-Smith, Kevon Looney. - Młodsi z upsidem, których mogę dołączyć do wymiany: Thybulle, Malik Beasley, Brunson, Troy Brown Jr. Mogę przyjąć około 40-50 FP więcej, więc można szaleć. Zapraszam i sam postaram się trochę rozejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Hassan Whiteside do marca Josh Richardson do mnie. Dalej mam gości dzięki którym możesz wygrac ligę z mvp Russellem Westbrookiem na czele !!! Horford, Barton, House, McCollum czy swiezo pozyskany Richardson to tez solidni zapaśnicy, którzy mogą być u Ciebie za na prawdę dobra cene !!! Nie czekaj , pisz już teraz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ktoś moze wie, dlaczego przy probie przyjecia zaproszenia do ligi wyskakuje mi blad 400 - zaproszenie nie jest wazne, skontaktuj sie z komisarzem? W roto zaproszenie poszlo bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zrzucam Favorsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Klay Thompson + 30 $ do mnie Will Barton do Sylvka Mówiłem, że będzie tanio. House, Horford, McCollum i przede wszystkim Russell "mvp" Westbrook na liście transferowej. Pamiętaj, że grudzień to miesiąc świat i Mikołaja, możesz otrzymać na prawdę tani, a już sprawdzony prezent ode mnie Btw, jestem już poniżej 460 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 6 Norman Powell 28 38,40 8 Justise Winslow 25 32,85 11 Jordan Poole 22 20,25 12 Didi Louzada Silva 22 15,00 13 Zhaire Smith 22 15,00 Na sprzedaż, tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 13 minut temu, antek napisał: Klay Thompson + 30 $ do mnie Will Barton do Sylvka Mówiłem, że będzie tanio. House, Horford, McCollum i przede wszystkim Russell "mvp" Westbrook na liście transferowej. Pamiętaj, że grudzień to miesiąc świat i Mikołaja, możesz otrzymać na prawdę tani, a już sprawdzony prezent ode mnie Btw, jestem już poniżej 460 fp Potwierdzam Lou Williams i Abdel Nader out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Ok to zostało nam 48h. chetnie zrzucę salary do wzięcia Bojan, sato, zeller, i inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bago Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zrzucam Nance, Powell i Bates-Diop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 wyrzucam ze składu: I.Smith, T.Young, D.Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi