marzec Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 a to tylko trzech sie bawi w draft w tym roku? grubo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 20 godzin temu, blaugrana napisał: Eee, to odechciało mi się dalej draftować. Czyli czekamy kolejne 40h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Dać mu Lamelo i lecimy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na sprzedaż. Rozważę trade up inny pick lub młodzież lub weteranów. Jednym słowem wszystko możliwe 6 Norman Powell 27 38,40 7 Miles Bridges 22 34,50 8 Justise Winslow 24 32,85 9 De'Anthony Melton 22 28,65 10 Kyle Kuzma 25 27,20 11 Jordan Poole 21 20,25 12 Didi Louzada Silva 21 15,00 13 Zhaire Smith 21 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja nie wiem o co Wam chodzi z tym czekaniem, skoro jest ustalone, że każdy ma 48 godzin na wybór... więc równie dobrze, draft mógłby trwać 40 dni i tyle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja osobiście skróciłbym do 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 minutę temu, Tocheck napisał: Ja osobiście skróciłbym do 24h W FBX#1 mają po 96h, to dopiero zamuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 15 minut temu, Tocheck napisał: Ja osobiście skróciłbym do 24h Ja osobiście zrobiłbym live jak draft w roto: 2-3 godziny, każdy ma x czasu na wybór, wszyscy są na jakiejś platformie gdzie można negocjować wymiany. Qwa nawet na team’sie można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) My to widać młode pokolenie jesteśmy. Bertans, Morris, Kabengele Out. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Kupię pick w tegorocznym drafcie za kasę z waivera plus ew dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 16 godzin temu, evitacre napisał: Ja osobiście zrobiłbym live jak draft w roto: 2-3 godziny, każdy ma x czasu na wybór, wszyscy są na jakiejś platformie gdzie można negocjować wymiany. Qwa nawet na team’sie można spróbować nie nie, to juz głupota, serio, po co tak pospieszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Mógłbym wybrać teraz szybko.... ale spływają oferty, nie draftujący schodzą z salary także dam Wam szansę na negocjacje jednak zamulać nie będę:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @Tecupodbijaj do mnie mam same zajebiste nazwiska na blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 3 godziny temu, Tizz napisał: nie nie, to juz głupota, serio, po co tak pospieszac Żeby emocje sięgnęły zenitu! A draft w NBA trwa dwa tygodnie czy generalnie drużyny maja 10 minut na wybór ? Po co oni tak przyspieszają, głupole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 W dniu 28.11.2020 o 14:28, evitacre napisał: Żeby emocje sięgnęły zenitu! A draft w NBA trwa dwa tygodnie czy generalnie drużyny maja 10 minut na wybór ? Po co oni tak przyspieszają, głupole! ale my nie gramy w NBA tylko w fantasy nie mamy sztabu ludzi, ktory siedzi non stop na telefonach i dopinaja trejd w 5minut, czekamy na odpowiedz od innego uzytkownika poniewaz ma on swoje zycie, prywatne i zawodowe i nie zawsze moze odpisac po minucie albo zreszta po co ja to pisze, wystarczy ze jestes w lidze z takim el-maniakiem i wiesz co mam na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Chyba czas na przebudowę, nic z moim składem nie ugram, tzn nie wygram ligi Do oddania praktycznie wszyscy, z tym że Jokic zdecydowanie najdrożej. Spieszyć się nie mam gdzie, bo przebudowa pewnie będzie trwać conajmniej dwa sezony. Zdaje sobie sprawę, że mało kto mam miejsce w salary by przyjąć moich wymiataczy jak Westbrook, Whiteside, Horford czy McGollum, ale ogłosić się zawsze warto Picki i polamancow przyjmę, jak również kasę z waivera (jako przyjemny dodatek). Skrzynia pusta niczym portfele Polaków po Black Week. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, Tizz napisał: ale my nie gramy w NBA tylko w fantasy nie mamy sztabu ludzi, ktory siedzi non stop na telefonach i dopinaja trejd w 5minut, czekamy na odpowiedz od innego uzytkownika poniewaz ma on swoje zycie, prywatne i zawodowe i nie zawsze moze odpisac po minucie albo zreszta po co ja to pisze, wystarczy ze jestes w lidze z takim el-maniakiem i wiesz co mam na mysli No wiem co masz na myśli Jak byśmy robili live’a to wtedy wszyscy by musieli być, datę by się ustaliło i może by poszło jak drafty roto. Ale to takie moje marzenie btw, po co nam sztab ludzi, my tu jesteśmy elita! Poczytaj forum NBA! Każdy trener debil, każdy GM idiota! Wiemy lepiej tu na forum niż te ciemnoty zza oceanu! Sztab ludzi to nam jest potrzebny tylko do tego żeby trzymać kieliszki szampana, gratulować i mówić jacy jesteśmy mądrzy ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Naz Reid ma zła pensje u Tizza, choć nie powinienem do końca tego pisać po ubiegłorocznej "dramie" z Danuelem Housem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Mamy wymianę! Jae Crowder u mnie, mój pick u vica i on teraz wybiera. Wywalam Gallinariego. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jae Crowder za #12 draftu, do czego to NBA zmierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi