antek Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 No i Joel Embiid jest podwójny U mnie Bradley i Snell out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @t_omko Do mnie jeszcze z Minnesoty Toscano-Anderson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Knicks - Celtics NYK out: Johnathan Isaac, Elfrid Payton, Daniel Theis, #18 draftu NYK in: Robert Covington, Myles Turner, #7 draftu BOS out: Robert Covington, Myles Turner, #7 draftu BOS in: Johnathan Isaac, Elfrid Payton, Daniel Theis, #18 draftu @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Teraz, cvbe napisał: Knicks - Celtics NYK out: Johnathan Isaac, Elfrid Payton, Daniel Theis, #18 draftu NYK in: Robert Covington, Myles Turner, #7 draftu BOS out: Robert Covington, Myles Turner, #7 draftu BOS in: Johnathan Isaac, Elfrid Payton, Daniel Theis, #18 draftu @Alonzo Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Do wzięcia: pick #7 Julius Randle Derrick Favors Robert Covington Caleb Martin $$$ z waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Powinno już być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 wymienię któregoś ze swoich PG na gracza z innym znaczkiem. Holiday,Kemba,Bledsoe,Schroeder. Pick 16 nadal do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 12 godzin temu, t_omko napisał: Powinno już być ok U mnie brakuje tima Hardaway’a Jr’a od @Alonzo, to był ten deal protekcja picku dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Oddam Valanciunasa za kogoś z literką SF i PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jeżeli zwolni się miejsce, to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jeżeli zwolni się miejsce, to jestem chętny W razie czego polecam chłopa, najaktywniejszy gracz simbasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Oficjalnie, w porozumieniu z @immortal_87PL nowym graczem ligi FBX#3 zostaje @Pablo81 który obejmuje New Orleans Pelicans Odchodzącemu menago dziękuję za grę a nowemu życzę... mistrzostwa już w pierwszym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 James Johnson rowniez out, wstyd mi go proponowac w wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Oddam Paschalla, Mahinmiego, Rose'a. Wysłucham ofert za Paula i Kawhi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Do mnie T Davies do @Pablo81 Lonnie Walker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 48 minut temu, evitacre napisał: Do mnie T Davies do @Pablo81 Lonnie Walker Dokladnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Do wzięcia: Julius Randle 49.35 PF/C Derrick Favors 41.95 PF/C Robert Covington 41.2 SF/PF Myles Turner 40.6 PF/C Caleb Martin 15 SG/SF pick #7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Proszę wyrzucić z mojego składu: Chiozze, Knighta, DJJ oraz Miltona, podczas draftowania pozbędę się kolejnego gracza i będę pod progiem SC. Edit: Jednak proszę wywalcie Gasola ze składu i zostawcie Miltona. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Z PTB out 8 Patrick Beverley 11 Trevor Ariza 12 Jordan McRae 13 T.J. McConnell Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Vic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Oddam Bertansa w dobre ręce.. może być pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi