Alonzo Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Teraz, blaugrana napisał: Middleton za Okeke + 9 pick. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Wymiana między Kings i Suns do Piotrka leci Holiday + Kemba do Mnie Culver + pik nr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 8 godzin temu, TryczekSzukarek napisał: Wymiana między Kings i Suns do Piotrka leci Holiday + Kemba do Mnie Culver + pik nr 4 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Embiid + Warren za 1 + 11 pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 7 minut temu, blaugrana napisał: Embiid + Warren za 1 + 11 pick. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Zanim polecą dissy: Conley to mój ulubiony PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Wymiana Houston - Phoenix Derrick White <-> pick #18 + Marquesse Chriss Wymiana Houston - NY Mike Conley Jr. + pick #18 <-> pick #14 + pick NY 2021 + 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 2 minuty temu, t_omko napisał: Wymiana Houston - Phoenix Derrick White <-> pick #18 + Marquesse Chriss Wymiana Houston - NY Mike Conley Jr. + pick #18 <-> pick #14 + pick NY 2021 + 20$ Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Godzinę temu, t_omko napisał: Wymiana Houston - Phoenix Derrick White <-> pick #18 + Marquesse Chriss Wymiana Houston - NY Mike Conley Jr. + pick #18 <-> pick #14 + pick NY 2021 + 20$ Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, cvbe napisał: Zgadza się Shiet Dawałem @t_omko całe 10 baksów za niego! 8-) 6 godzin temu, cvbe napisał: Zanim polecą dissy: Conley to mój ulubiony PG Same here, szkoda ze w systemie Utah to już nie Conley Plan G się posypał Edytowane 28 Lipca 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Lou Williams, Warren, Grant, Mikal Bridges i Bamba dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Odzywajta się po tych moich lamusów - tylko Giannis nietykalny, o reszcie da radę pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 przypominam że do oddania 16 i 17 pick. Pomogę zejść z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Do mnie pick 17 do @piotreksuper Bledsoe Do mnie Lonnie Walker + Tima Hardaway + Wagner do @Alonzo Graham + mój pick przyszłoroczny Edytowane 31 Lipca 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Teraz, evitacre napisał: Do mnie Lonnie Walker + Tima Hardaway + Wagner do @Alonzo Graham + mój pick przyszłoroczny top 10 protected Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Od kiedy w fbx gramy na protekcje pickow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Od kiedy w fbx gramy na protekcje pickow ? Od zarania dziejów tak robiłem tbh, tzn nie od zarania dziejów ale te protekcję sie od jakiegoś czasu przewijają @t_omko daj znać co z powyższym bo chyba wkurzyłem Ronniego niechcący //////////////////////////////////////////////////////////////// W poprzedniej wymianie z @Alonzo zapomniałem dodać Toscano, on leci razem z Grahamem i pickiem Edytowane 30 Lipca 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 9 godzin temu, evitacre napisał: Do mnie pick 17 do @piotreksuper Bledsoe potwierdzam. 16 pick jeszcze czeka na Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 6 minut temu, evitacre napisał: Od zarania dziejów tak robiłem tbh, tzn nie od zarania dziejów ale te protekcję sie od jakiegoś czasu przewijają //////////////////////////////////////////////////////////////// W poprzedniej wymianie z @Alonzo zapomniałem dodać Toscano, on leci razem z Grahamem i pickiem Potwierdzam Toscano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Od kiedy w fbx gramy na protekcje pickow ? Ronnie... to jest tylko żart w stylu eviego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi