ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: Harper niech się szykuje na kolejny sezon już, na szczęście na końcówkę drugiej rundy może wróci Eddie Jones Ciebie dam radę bez Harpera ale 76ers to poważna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 -1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 33 minuty temu, BMF napisał: -1. Nie jestes jedyna ofiara Wielkich Blazers, nie przyjmuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 36 minut temu, ignazz napisał: Ciebie dam radę bez Harpera ale 76ers to poważna sprawa. Myślał kogut - o kur** Sixersi, a łeb utną mu Cavaliersi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 No Cavs mają okienko fajne bo Kittles nie zagra w kilku pierwszych meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 18 minut temu, eMeS napisał: Myślał kogut - o kur** Sixersi, a łeb utną mu Cavaliersi Pare razy mnie skarcili to fakt bo ten mikrus i ten gruby dobrzy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 EJ DO WSZYSTKICH po wieczornej simce nie będzie można już zmieniać IL -> więc zróbcie adjustments pod Harperów, Eddie Jonesów i na kogo tam liczycie że się doczekacie w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Qcin_69 napisał: Wielcy Blazers! @gimmie mam nadzieje że 2W na koniec zrobisz, caly Oregon trzyma kciuki za naszymi przyjaciolmi z SLC Postaram się nie zawieść kibiców w Oregonie. Choć 1 mecz w plecy. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: EJ DO WSZYSTKICH po wieczornej simce nie będzie można już zmieniać IL -> więc zróbcie adjustments pod Harperów, Eddie Jonesów i na kogo tam liczycie że się doczekacie w PO Dokładnie jeżeli chcecie korzystać później w PO z graczy, którzy teraz są kontuzjowani to nie umieszczajcie ich na IL, tylko po prostu poza rotacją. Jeżeli ktoś ma ponad 12 zawodników w rosterze, to na IL można wrzucić jakichś ogórasów. Gierka uniemożliwia w trakcie PO aktywację zawodnika z IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zmieniłem Najlepiej nikogo tam nie wpisywać bo mogą przyjść kontuzje i nawet ogórek się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Najlepiej nikogo tam nie wpisywać bo mogą przyjść kontuzje i nawet ogórek się przyda Tak to nie da rady, można mieć max 12 aktywnych zawodników, inaczej gierka nie pozwala simować. Jak nikogo tam nie umieścisz to sami kogoś wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jak to? Nie mogę mieć 13-15 poza gra ale poza lista IL? Na 15 slotach Hill Sheed i Fin są podwójnie wpisani. Razem 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) 58 minut temu, ignazz napisał: Jak to? Nie mogę mieć 13-15 poza gra ale poza lista IL? Nie. 13, 14 i 15 zawsze są wrzucani na IL W PO zawodników z IL nie można aktywować, dlatego uprzedzamy by dobrze to przemyśleć. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 No to trudno. Trochę dla wzmocnień pozyskałem tych 13 i 14 z rotacji graczy aby spać spokojnie. Przeoczyłem fakt ze grać może tylko 12 a reszta jest zbędna. w razie kolejnych kontuzji nie można ich już dobrać? To robi się dziwnie jak na IL jest zdrowy a w składzie musi na PO zostać kontuzjowany. Przepis do zmiany moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Teraz, ignazz napisał: To robi się dziwnie jak na IL jest zdrowy a w składzie musi na PO zostać kontuzjowany. Mechanika gierki, nie do przeskoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Co roku gracze podczas PO wracali z IL więc myślę, że tego bym nie zmieniał. Jeśli będzie potrzeba to w trakcie PO można przywrócić zawodnika z IL, chociaż wiąże się to oczywiście z kombinacjami, ale w grze to jest bez sensu zrobione więc nie trzymałbym się tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 jbc to aktywowałem Wizards -> Kenyon Martin za Seana Williamsa jak ktoś będzie miał jakieś ale do składy i IL to pisać, @SlaKB pokombinuje xD (ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dawac już te loterie draftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) to oficjalne - GARY PAYTON w ALL-NBA xD Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 126 - Knicks 123 play-by-play Wizards 82 - Grizzlies 113 play-by-play Nuggets 99 - Timberwolves 125 play-by-play Lakers 82 - Jazz 105 play-by-play Pacers 98 - Clippers 92 play-by-play Rockets 103 - Bulls 98 play-by-play Spurs 98 - Warriors 132 play-by-play Hawks 109 - Bucks 88 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tony Parker (Clippers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Nagrody: (punkty za all-rookie pododawane ) Drabinka PO: Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Brawo Jazz! @SzuLcU było blisko, teraz musisz kibicowac Blazers w loterii bo jak wyjde do top3 to Ty dostaniesz pick Lakers, czego nam obu życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi