SzuLcU Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 pytanie jeśli mam na starterze Thabo (SF) to chyba równie dobrze mogę mieć go ustawionego jako SG #3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 minuty temu, SzuLcU napisał: pytanie jeśli mam na starterze Thabo (SF) to chyba równie dobrze mogę mieć go ustawionego jako SG #3? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Dzień 94 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 134 - 76ers 126 play-by-play Wizards 122 - Clippers 91 play-by-play Lakers 93 - Rockets 97 play-by-play Nets 93 - Kings 132 play-by-play Celtics 68 - Hornets 106 play-by-play Spurs 110 - Trailblazers 97 play-by-play Bulls 85 - Pacers 122 play-by-play Heat 113 - Knicks 94 play-by-play Hawks 101 - Pistons 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Robert Horry (76ers) - 8 John Bagley (Jazz) - 7 Jerry Stackhouse (Lakers) - 9 Francisco Garcia (Rockets) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Za rok wrociny silniejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 ale przejebanie mocna jest Atlantic Division cała piątka to mocne kluby i wcale nie powiedziane że ten piaty nie jest nasilniejszy... moc... bedzie finisz do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: Za rok wrociny silniejsi Jamison i Bynum udanie ograniczyli moich podkoszowych. Musisz tylko znaleźć odpowiedniego obrońcę na graczy pokrojo Carmelo i będziesz spokojnie rywalizować o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 7 minut temu, Pablo81 napisał: usisz tylko znaleźć odpowiedniego obrońcę na graczy pokrojo Carmelo i będziesz spokojnie rywalizować o PO Pippen chętnie się spakuję i poleci do Portland jak trzeba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 7 minut temu, Pablo81 napisał: Jamison i Bynum udanie ograniczyli moich podkoszowych. Musisz tylko znaleźć odpowiedniego obrońcę na graczy pokrojo Carmelo i będziesz spokojnie rywalizować o PO Prawdopodobnie skoncze z 3 pickami w loterii w tym 2 będą w top10, więc licze że cos tam sie trafi Teraz, Roger napisał: Pippen chętnie się spakuję i poleci do Portland jak trzeba będzie Jakbysmy byli przed 1 kolejka to bym bral, teraz szkoda assetow jak i tak nie ma szans na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Dzień 95 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 81 - Lakers 75 play-by-play Raptors 79 - Hawks 123 play-by-play Trailblazers 103 - Grizzlies 118 play-by-play Pacers 91 - Suns 111 play-by-play Rockets 76 - Clippers 82 play-by-play Bulls 67 - Mavericks 100 play-by-play Bucks 104 - Magic 106 play-by-play Knicks 107 - Pistons 126 play-by-play Wizards 113 - Jazz 122 play-by-play Spurs 94 - Heat 100 play-by-play Nuggets 131 - Sonics 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Mike Conley (Bucks) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, january napisał: A tam, na mecz z Lakers się zmobilizowali:) Bardzo dobrze wiesz że mam pick Lakers tegoroczny zastrzeżony w top10?:D (Lakers są na poziomie picku 6-10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, january napisał: A tam, na mecz z Lakers się zmobilizowali:) Smutna historia Ci Lakers Bakera. Przez lata wydawali się fajną, kompletną (nie licząc problemów z centrami) ekipą z b,dobrym liderem a nic nie ugrali. Coś jak Magic Webbera xD...tylko ja jednak w dobrym momencie (imho) wcisnąłem guzik reset a tam podpisanie przedłużenia z D-Robem było trochę jak wyrok i obecnie to chyba ekipa z najgorszymi perspektywami. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: Smutna historia Ci Lakers Bakera. Przez lata wydawali się fajną, kompletną (nie licząc problemów z centrami) ekipą z b,dobrym liderem a nic nie ugrali. Coś jak Magic Webbera xD...tylko ja jednak w dobrym momencie (imho) wcisnąłem guzik reset a tam podpisanie przedłużenia z D-Robem było trochę jak wyrok i obecnie to chyba ekipa z najgorszymi perspektywami. Przyszly draft z pickami Bux i Lakers zapowiada sie ciekawie niż tegoroczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Przyszly draft z pickami Bux i Lakers zapowiada sie ciekawie niż tegoroczny Bux to jest tak młoda ekipa, która (wbrew fatalnym wynikom) już wygląda dość fajnie -> więc tam po kolejnym campie już może zaskoczyć (bawiąc się singlowo tą gierką zauważyłem taki schemat że prowadząc młode ekipy zazwyczaj jest przełomowy sezon i wygląda to mniej więcej tak: 20W -> 22W -> 23W -> JEB zaskoczyło -> 49W -> Mistrz) Lakers mają jednak tego Bakera a on raczej nie pozwoli im wejść na sam czub loterii -> a przyszły draft to na oko draft 3 nazwisk po których będzie długa przerwa i średniaki więc możesz się rozczarować tbh (ale żeby nie było -> niby śmiechy chichy ale jak udało ci się pozbyć tych przepłaceńców to PTB super wyglądają jeśli chodzi o przyszłość -> z już fajnym core i kilkoma mocnymi pickami w kolejnych 2 draftach) Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: Bux to jest tak młoda ekipa, która (wbrew fatalnym wynikom) już wygląda dość fajnie -> więc tam po kolejnym campie już może zaskoczyć (bawiąc się singlowo tą gierką zauważyłem taki schemat że prowadząc młode ekipy zazwyczaj jest przełomowy sezon i wygląda to mniej więcej tak: 20W -> 22W -> 23W -> JEB zaskoczyło -> 49W -> Mistrz) Lakers mają jednak tego Bakera a on raczej nie pozwoli im wejść na sam czub loterii -> a przyszły draft to na oko draft 3 nazwisk po których będzie długa przerwa i średniaki więc możesz się rozczarować tbh (ale żeby nie było -> niby śmiechy chichy ale jak udało ci się pozbyć tych przepłaceńców to PTB super wyglądają jeśli chodzi o przyszłość -> z już fajnym core i kilkoma mocnymi pickami w kolejnych 2 draftach) Licze że to bedzie sezon z 23W za rok a nie z 46:P No i Bux to Bux, tam po prostu musi sie cos spierdolic a Baker i Robinson z roku na rok powinni sie bardziej psuc a już w tym sezonie po wypadnieciu Birda to jest rownia pochyła, ogolnie bylem pewny że ten pick mi przepadnie (Lakers długo byli na pograniczu PO) a tu niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: Bardzo dobrze wiesz że mam pick Lakers tegoroczny zastrzeżony w top10?:D (Lakers są na poziomie picku 6-10) wiesz, że ten pick to ja ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 4 minuty temu, SzuLcU napisał: wiesz, że ten pick to ja ma No masz, wybory 11-29 ja mam 1-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 8 minut temu, SzuLcU napisał: No masz Preciez LAL 32' 1st top10 protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Byłem przekonany, że zastrzeżenie było zrobione przez GM LAL Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, SzuLcU napisał: Byłem przekonany, że zastrzeżenie było zrobione przez GM LAL Nie ja miałem czysty pick, swoja droga jakby było przez Piotreksuper to tez ten pick by do Ciebie nie trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi