julekstep Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dzień 49 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 89 - Warriors 113 play-by-play Raptors 95 - Knicks 90 play-by-play Suns 130 - Timberwolves 122 play-by-play Celtics 75 - Hawks 107 play-by-play 76ers 122 - Kings 120 play-by-play Nets 83 - Pacers 110 play-by-play Sonics 89 - Mavericks 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @january jak tworzyłem Suna Yue to wiedziałem, że prędzej czy później zawita w Bostonie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dzień 50 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 124 - Grizzlies 112 play-by-play Wizards 110 - Trailblazers 125 play-by-play Sonics 111 - Bucks 117 play-by-play Pistons 134 - Heat 117 play-by-play Hawks 111 - Hornets 106 play-by-play Rockets 128 - Suns 111 play-by-play Clippers 99 - 76ers 110 play-by-play Celtics 93 - Knicks 111 play-by-play Jazz 91 - Lakers 101 play-by-play Raptors 88 - Nuggets 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 OMG Bucks wygrali. Mike Conley (POTG) - 28 punktów (12/13 z gry), 9 asyst, 5 zbiórek i 4 przechwyty A do tego Lenard ceglił na maxa (10/22 z czego 3/10 za 3), choć to nic przy O'Nealu - 3/16 z gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dzień 51 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 86 - Rockets 108 play-by-play Mavericks 98 - Wizards 108 play-by-play Pistons 115 - Magic 100 play-by-play Suns 125 - Jazz 124 play-by-play Hawks 129 - Raptors 126 play-by-play Sonics 115 - Warriors 108 play-by-play Hornets 113 - 76ers 131 play-by-play Nets 114 - Nuggets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brandon Bass (Hornets) – 8 dni (Inflamed Appendix) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Dzień 52 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 104 - Knicks 123 play-by-play Hawks 98 - Trailblazers 122 play-by-play Bucks 81 - Rockets 102 play-by-play Celtics 84 - Raptors 78 play-by-play Lakers 91 - Nets 123 play-by-play Warriors 79 - Magic 111 play-by-play Mavericks 100 - Pacers 97 play-by-play Timberwolves 122 - Clippers 110 play-by-play 76ers 91 - Wizards 101 play-by-play Suns 101 - Bulls 103 play-by-play Cavaliers 123 - Heat 119 play-by-play Pistons 133 - Grizzlies 125 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Michael Jordan (Kings) - 5 C.J. Watson (Raptors) - 7 Brandon Roy (Nets) - 7 Chris Andersen (Wizards) - 14 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Sędziowie chcieli mnie przekręcić, ale nie udało się im Widać, że komuś nie na rękę są wielcy Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 heat zadyszka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) 13 minut temu, SlaKB napisał: Sędziowie chcieli mnie przekręcić, ale nie udało się im Widać, że komuś nie na rękę są wielcy Pistons To ci sami wielcy Pistons co z 5 dni temu wygrali z Mavs dostając 50 wolnych w prezencie? Cytat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:09 Pacers 97, Mavericks 97 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mavericks ball: Donyell Marshall inbounds the ball to Gary Payton Gary Payton brings the ball over the timeline. Gary Payton passes the ball to Donyell Marshall (Left wing). Donyell Marshall shoots a three-pointer from the left wing. Nothing but net. Gary Payton gets the assist. Marshall z game winnerem za 3 Edytowane 15 Lipca 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 8 minut temu, ignazz napisał: heat zadyszka.... Luz, Hawks cały sezon zadyszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 mnie martwi sekwencja wydarzen zwycięstwa Heat oświadczenie Komisza że Heat wkurzają zadyszka Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) 15 minut temu, ignazz napisał: mnie martwi sekwencja wydarzen zwycięstwa Heat oświadczenie Komisza że Heat wkurzają zadyszka Heat Ogólnie śmieszne wyniki dziś Bulls > Suns Nets > Lakers C's > Raptors PTB > Hawks Edytowane 15 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 32 minuty temu, julekstep napisał: Ogólnie śmieszne wyniki dziś Bulls > Suns Nets > Lakers C's > Raptors PTB > Hawks Nie śmieszne tylko zaplanowane (Pick Suns) Z. Randolph pierwszy blok w sezonie, muszę sprawdzić kto był tym nieszczęśnikiem Linijka piękna 39/20/6 3 stl, 1 blk Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Co jest smiesznego w Ptb>Hawks? Blazers byli faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) @january @Tecu ja rozumiem że gracie dziś mecz sezonu, ale kurde przesadzacie ignoruję zmiany w taktykach Celtics i Bulls. za karę oba Wasze teamy dziś zagrają taktyką 'recommended' -> niech przegra realnie gorszy Dzień 53 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 94 - Grizzlies 121 play-by-play Sonics 118 - Hawks 104 play-by-play Clippers 98 - Warriors 117 play-by-play Timberwolves 93 - Rockets 111 play-by-play Cavaliers 107 - Spurs 103 play-by-play 76ers 116 - Magic 117 play-by-play Knicks 105 - Heat 104 play-by-play Celtics 76 - Bulls 80 play-by-play Kings 112 - Wizards 107 play-by-play Nuggets 109 - Lakers 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Baron Davis (Warriors) - 8 Randy Foye (Bulls) - 22 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 15 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: No! Dobrze usadziłeś tych kombinatorów z Bulls, widać od razu kto gorszy! HA zrobiło tu robotę tbh zresztą i tak znając życie jedynkę dostaną PTB z picku Bucks Edytowane 15 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Kolejny dzien bez przegranej Blazers :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Kolejny dzien bez przegranej Blazers :)) Pff, miałem ostatnio kilka takich dni. Bo miałem najmniej rozegranych meczów i przez kilka dni nic nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Pff, miałem ostatnio kilka takich dni. Bo miałem najmniej rozegranych meczów i przez kilka dni nic nie grałem. Hawks to w sumie dziwna ekipa pozycje 2-4 obstawione bardzo spoko 1ka - meh 5ki - nie zauważyłem tbh raczej ciężko o dobre wyniki z tak słabo obsadzonymi pozycjami PG i C (szczególnie ten Baxter w s5 to poziom że tak powiem Bullsowo-Celtowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 11 minut temu, julekstep napisał: Hawks to w sumie dziwna ekipa pozycje 2-4 obstawione bardzo spoko 1ka - meh 5ki - nie zauważyłem tbh raczej ciężko o dobre wyniki z tak słabo obsadzonymi pozycjami PG i C (szczególnie ten Baxter w s5 to poziom że tak powiem Bullsowo-Celtowy ) No tam az sie.prosi o Kidda za 3 1sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 6 minut temu, january napisał: Aż tyle dopłacasz do zrzutki tego leszcza? Jakie 3x1st dokładasz dokładnie?, daj znać jak będą fajne to to przemyślę. Hehehe marne prowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi