SlaKB Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Iverson dobija do bilansu dającego mu kolejne MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 1 godzinę temu, Roger napisał: 40-11 u mnie, a punktem przegrałem. Złodzieje. Wciąż możesz mieć swój pick zamist Kirilenko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 1 godzinę temu, Roger napisał: 40-11 u mnie, a punktem przegrałem. Złodzieje. Wiesz co w ogóle u ciebie szwankuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Na próbnych simkach ten zespół robi za każdym razem spokojnie PO na obecnych ustawieniach. Problemem jest krótka ławka, każda kontuzja startera powoduje, że wyniki od razu są kiepskie. Najpierw wypadł Richmond i przegrałem chyba wszystkie mecze bez niego, teraz wypadł Diop i wygrałem tylko z Celtics. Edytowane 8 Lipca 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 35 minut temu, Roger napisał: Na próbnych simkach ten zespół robi za każdym razem spokojnie PO na obecnych ustawieniach. Problemem jest krótka ławka, każda kontuzja startera powoduje, że wyniki od razu są kiepskie. Najpierw wypadł Richmond i przegrałem chyba wszystkie mecze bez niego, teraz wypadł Diop i wygrałem tylko z Celtics. To też ale bardziej powiedziałbym marna strefa podkoszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dzień 39 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 84 - Sonics 139 play-by-play Knicks 125 - Nuggets 123 play-by-play Kings 98 - Raptors 94 play-by-play Suns 119 - Wizards 126 play-by-play Timberwolves 91 - Grizzlies 120 play-by-play Jazz 95 - Heat 124 play-by-play Mavericks 128 - Hornets 108 play-by-play Warriors 110 - Spurs 86 play-by-play Pistons 118 - Pacers 106 play-by-play Hawks 109 - Cavaliers 111 play-by-play Magic 100 - Clippers 83 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ray Allen (Suns) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dzień 40 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 113 - 76ers 112 play-by-play Suns 127 - Grizzlies 105 play-by-play Timberwolves 121 - Bucks 101 play-by-play Heat 122 - Trailblazers 80 play-by-play Nuggets 123 - Hornets 105 play-by-play Magic 81 - Pistons 117 play-by-play Mavericks 85 - Bulls 78 play-by-play Jazz 101 - Knicks 110 play-by-play Wizards 98 - Spurs 131 play-by-play Pacers 99 - Raptors 119 play-by-play Kings 102 - Warriors 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Hedo Turkoglu (76ers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Wpierdalam z każdym ale z Sixers 2-0 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Młodziutki Bynum sobie nie pograł przy profesorze Eldenie a Harper wybił z głowy koszykówkę Kiddowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Walker w 12 min. 11p, 4r, 5/5 z gry. Renesans Antoine'a Bibby 7 asyst w 10 minut Edytowane 9 Lipca 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) na wschodzie już się sytuacja klaruje -> wygląda na to że jest 9 ekip walczących o PO Heat cholernie mocni, ale może to kwestia dość łatwego terminarza póki co Magic dziś trochę zeszli na ziemię -> no ale musiał przyjść taki wpierdol prędzej czy później (grunt żeby tych kasztanów w PO ogrywać) Edytowane 9 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 24 minuty temu, julekstep napisał: na wschodzie już się sytuacja klaruje -> wygląda na to że jest 9 ekip walczących o PO Heat cholernie mocni, ale może to kwestia dość łatwego terminarza póki co Magic dziś trochę zeszli na ziemię -> no ale musiał przyjść taki wpierdol prędzej czy później (grunt żeby tych kasztanów w PO ogrywać) Trzy porażki bez Hilla i Austina a jeszcze przed wzmocnieniami. Nowi Sheed i Harper z marszu poprawili obronę a Lewis Green Childress i Boykins poprawili glebie. Szkoda Boozera bo Sheed nie jest taki widowiskowy ale ruchy skoordynowalem z przedłużeniem niedługo Hilla. Cichym bohaterem Dee Brown i Finley grający na wysokich procentach. potrzebnY jeszcze jeden podkoszowy i jazda. Ogolnie trafione wymiany na razie. Co ważne cieszą tez dobre wyniki graczy których oddałem bo Boozer gra dalej świetnie a oddany Roy zrobił mega postęp co cieszy nie tylko obecnego jego gm ale i poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 @eMeS wyczyść skrzynkę a nie ze tylko z @elwariato piszesz ciagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 30 minut temu, ignazz napisał: @eMeS wyczyść skrzynkę a nie ze tylko z @elwariato piszesz ciagle. a ty się tak nie napalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 31 minut temu, ignazz napisał: @eMeS wyczyść skrzynkę a nie ze tylko z @elwariato piszesz ciagle. Spróbuj teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dzień 41 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 125 - Raptors 96 play-by-play Nuggets 98 - Heat 111 play-by-play Hornets 110 - Hawks 104 play-by-play Kings 123 - Grizzlies 116 play-by-play Warriors 91 - Trailblazers 95 play-by-play Mavericks 92 - Suns 82 play-by-play Jazz 113 - Rockets 96 play-by-play Knicks 106 - Sonics 118 play-by-play Nets 102 - Pistons 126 play-by-play Celtics 79 - Cavaliers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Co do ostrzeżenia mam ustawionego Mutombo w s5 nie wiem czemu go nie dałeś w meczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, matiwrona napisał: Co do ostrzeżenia mam ustawionego Mutombo w s5 nie wiem czemu go nie dałeś w meczu ? nie masz (można sprawdzić po kliknięciu 'rostery') ale @Roger miał podobny case + mamy od strony adminowej coś nie halo, więc niech wszyscy ustawiający taktykę robią double check po zmianie (właśnie patrząc na zakładkę 'rostery') i btw -> jest tu ktoś kto ogarnia strony internetowe i php? Edytowane 10 Lipca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: nie masz (można sprawdzić po kliknięciu 'rostery') ale @Roger miał podobny case + mamy od strony adminowej coś nie halo, więc niech wszyscy ustawiający taktykę robią double check po zmianie (właśnie patrząc na zakładkę 'rostery') i btw -> jest tu ktoś kto ogarnia strony internetowe i php? Aha bo moge screena poslac wczoraj rano go ustawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 P.s teraz juz powinno byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi