Krzemo Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Po S. Smitha zgłosili się Pistons (10) i Blazers (13). S. Smith podpisuje z Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 17 minut temu, Krzemo napisał: Po S. Smitha zgłosili się Pistons (10) i Blazers (13). S. Smith podpisuje z Pistons. What? Ja się po Smitha nie zgłaszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) 6 minut temu, Qcin_69 napisał: What? Ja się po Smitha nie zgłaszałem A faktiko, ale to bez znaczenia A może powinieneś był się zgłosić? Edytowane 7 Lipca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 36 minut temu, Krzemo napisał: A faktiko, ale to bez znaczenia A może powinieneś był się zgłosić? Nie biorę odpadów z Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzisiaj tez tylko jeden mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Dzisiaj tez tylko jeden mecz? pyknę dziś jbc -> ale to bliżej 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzień 36 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 107 - Rockets 84 play-by-play Warriors 89 - Kings 105 play-by-play Nuggets 111 - Nets 101 play-by-play Pistons 105 - Cavaliers 108 play-by-play Heat 121 - Hornets 95 play-by-play Knicks 93 - Magic 122 play-by-play Spurs 85 - Suns 122 play-by-play Mavericks 103 - Clippers 107 play-by-play Timberwolves 116 - Lakers 102 play-by-play Pacers 111 - Celtics 92 play-by-play Sonics 99 - 76ers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Hamilton (Suns) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: Mavs podziękuj mi za Boozera. 31/13 i pozamiatał.. mimo że już nie jest moim graczem to chwalę go bo go totalnie nie doceniacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 3 godziny temu, ignazz napisał: podziękuj mi za Boozera. 31/13 i pozamiatał.. mimo że już nie jest moim graczem to chwalę go bo go totalnie nie doceniacie Bardzo ładnie Mavs za chwile będą mieli gorszy bilans od Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ten Boozer coś za dobry może ktoś go chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, gimmie napisał: JAZZ : SPURS Jazz in: Wade + Rahim + Rogers + Davies Jazz out: Marion + Van Exel + Binson Dele + 2nd 32 Jazz + 2nd 33 Jazz Spurs in: Marion + Van Exel + Binson Dele + 2nd 32 Jazz + 2nd 33 Jazz Spurs out: Wade + Rahim + Rogers + Davies Jazz muszą kogoś zcutować, żeby trade przeszedł Dzień 37 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 92 - Warriors 99 play-by-play Pistons 115 - Raptors 102 play-by-play Hawks 108 - Hornets 110 play-by-play Celtics 95 - Mavericks 118 play-by-play Clippers 87 - Magic 105 play-by-play Lakers 111 - Bucks 114 play-by-play Knicks 89 - Heat 129 play-by-play Cavaliers 137 - Pacers 98 play-by-play Sonics 129 - Spurs 147 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dzień 38 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 111 - Kings 104 play-by-play Clippers 103 - Lakers 110 play-by-play Nets 98 - Heat 122 play-by-play Mavericks 117 - Trailblazers 118 play-by-play Bulls 101 - Grizzlies 109 play-by-play Jazz 122 - Sonics 100 play-by-play Nuggets 99 - Raptors 110 play-by-play Timberwolves 101 - Suns 117 play-by-play Wizards 98 - Hornets 95 play-by-play Pistons 131 - Hawks 104 play-by-play Rockets 95 - Cavaliers 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gary Grant (Lakers) - 19 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Ja pierdolę, lepiej mi szło jak nie wiedziałem co się dzieje i wystawiałem nazwiskami xd wygląda na to, że jeszcze bardziej nie wiem co się dzieje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 No i kolejny contender pokonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Sheed się powoli rozkręca. Nowy nabytek 9 zbiórek w 12 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 44/16 Bynuma można się rozejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 2 godziny temu, Sylvinho. napisał: No i kolejny contender pokonany Drukarnia !!! 42-15 w osobistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 56 minut temu, Krzemo napisał: Drukarnia !!! 42-15 w osobistych. 40-11 u mnie, a punktem przegrałem. Złodzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi