karpik Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Scott Williams to będzie mój starter na centrze. Post prime (o ile można o nim powiedzieć, że miał prime), washed up robiący mocne half double double na mecz na skuteczności 43% TS. Co jednak ważne Scott ponad połowę rzutów oddaje z półdychy i trafia ok. 29% z nich. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Scott to był ogór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Scott Williams, ten od game-winnerów? 3-time champion z Bulls? lol, OK. Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 27 minut temu, julekstep napisał: Payne ma 1 gre i 0,1 mpg ponizej limitu just sayin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 4 godziny temu, Chytruz napisał: Musiałeś słyszeć choćby w ECF Celtics vs Heat, jak LeBrona kasował. mozliwe, nie mam jednak pamieci do takich ludzi tak jak ty czy @Lu- sypiecie czasami tak po prostu nazwiskami o ktorych nie slyszalem , dawno zapomnialem, albo nie chce pamiętac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 ojjjj 40sto letni Cliff to byl moj pomysl na energizera z lawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 wreszcie atf w ktorym poszedl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 7 minut temu, julekstep napisał: ojjjj 40sto letni Cliff to byl moj pomysl na energizera z lawki do tego grał na centrze co zdecydowanie zwiększa liczbę jego zalet 40 lat, będą mu skakać po głowie wiek > FG%, na tej pozycji rarytas 10% rzutów at rim 70% rzutów spoza 16 stóp na gównianych % undersized i z betonem w butach, drugi środkowy, który nawet przypadkiem nikogo nie zablokuje, pięknie uzupełniona pozycja, teraz czas na jakichś undersized PFs, chociaż w sumie i Knox i Jackson moga tam grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Myślałem nad Cliffordem, ale Stretch 5 (38% za 3!!!) to ewidentnie zbyt potężna broń tutaj, zwłaszcza dla drewnianych centrów, których wszyscy tu mamy, nikt nie będzie bronił tak wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: do tego grał na centrze co zdecydowanie zwiększa liczbę jego zalet 40 lat, będą mu skakać po głowie wiek > FG%, na tej pozycji rarytas 10% rzutów at rim 70% rzutów spoza 16 stóp na gównianych % undersized i z betonem w butach, drugi środkowy, który nawet przypadkiem nikogo nie zablokuje, pięknie uzupełniona pozycja, teraz czas na jakichś undersized PFs, chociaż w sumie i Knox i Jackson moga tam grać doceniam pick, ale ma jeden zasadniczy mimus -> gral w PO teamie w sumie dwa minusy - bo kiedys byl dobry (czyli locker room presence boostuje doswiadczeniem) 1 minutę temu, P_M napisał: Myślałem nad Cliffordem, ale Stretch 5 (38% za 3!!!) to ewidentnie zbyt potężna broń tutaj, zwłaszcza dla drewnianych centrów, których wszyscy tu mamy, nikt nie będzie bronił tak wysoko. Chyba nie oglądałeś filmiku z Russellem Stiemsmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 i trafił tam 1/6 z gry przez 20 minut, więcej okazji do wykazania się to nie jest minus a jak jeszcze "polepsza" efficiency to nawet lepiej a bustować sobie może, JJ jak go upali to chłop zamknie mordę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, polishllama69 napisał: i trafił tam 1/6 z gry przez 20 minut, więcej okazji do wykazania się to nie jest minus a jak jeszcze "polepsza" efficiency to nawet lepiej a bustować sobie może, JJ jak go upali to chłop zamknie mordę uoo Panie pare buchow przed meczem i Cliff bedzie z miejsca pare lat mlodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 za to ten Porter to niezły kasztan i dziwię się, że nikt go jeszcze nie przygarnął, niby szkoda rookie spota, ale na takich dzbanów warto 1 minutę temu, julekstep napisał: uoo Panie pare buchow przed meczem i Cliff bedzie z miejsca pare lat mlodszy a niech będzie młodszy, byle kołysał się po parkiecie a jakby go gastro dopadło to ideolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Przypomni sobie finały NBA 90 i 92, wejdzie z ławki, sypnie kilka trójek i znów ławka. Za mocny pick moim zdaniem. Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) 8 minut temu, polishllama69 napisał: za to ten Porter to niezły kasztan i dziwię się, że nikt go jeszcze nie przygarnął, niby szkoda rookie spota, ale na takich dzbanów warto Ja się boję brać rookasow, młode to, ambitne jeszcze będą chcieli wygrać, po jakiego czorta mi to jak mogę wziąć stare wygi, które mają w dupie końcowy rezultat byle hajs z kontrakt się zgadzał Edytowane 11 Czerwca 2020 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 8 minut temu, P_M napisał: Myślałem nad Cliffordem, ale Stretch 5 (38% za 3!!!) to ewidentnie zbyt potężna broń tutaj, zwłaszcza dla drewnianych centrów, których wszyscy tu mamy, nikt nie będzie bronił tak wysoko. jeszcze więcej oddaje long 2 na gorszych % spokojnie, typ po prostu nie nadąża aby dobiec na drugą połowę boiska i dlatego tyle stamtąd oddaje, to nie ejst tak że chce Teraz, P_M napisał: Ja się boję brać rookasow, młode to, ambitne jeszcze będą chcieli wygrać, po jakiego czorta mi to jak mogę wziąć stare wygi, które mają w dupie końcowy rezultat byle hajs z kontrakt się zgadzał ten rozegrał tylko 1 sezon w lidze XDDD w 17W zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 3 minuty temu, polishllama69 napisał: jeszcze więcej oddaje long 2 na gorszych % spokojnie, typ po prostu nie nadąża aby dobiec na drugą połowę boiska i dlatego tyle stamtąd oddaje, to nie ejst tak że chce ten rozegrał tylko 1 sezon w lidze XDDD w 17W zespole ale dobre dunki sadzil - teraz lukam bestia nie czlowiek taki troche Zion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 za to JJ Redick wyglądał przy nim jak DPOTY, gracz idealny, Vaughn robi całą grę w ataku żeby działo jak należy to i Porter się nie odpali a obaj z pewnością oddadzą co należy w obronie 3 minuty temu, julekstep napisał: ale dobre dunki sadzil - teraz lukam bestia nie czlowiek taki troche Zion w sumie grać nim na C to może być innowacyjny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @polishllama69 mi zgarnął Chrisa Portera sprzed nosa. Dajcie mi kwadrans, a wyciągnę jeszcze lepszego tygrysa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 czyli strzał był bardzo dobry jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi