ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @karpik team rozwala loterie na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Qcin jeszcze wybiera? Myślałem, że dostał dyskwalifikację po poprzedniej rundzie xD @ignazz imho Kobe to jeszcze gorszy wybór niż Twój Vargas. Nie sądziłem, że tak szybko Cię ktoś zdetronizuje haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 51 minut temu, ignazz napisał: @karpik team rozwala loterie na razie. meh, tym Odomem rozwalił sobie skład, za dużo potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ej no, szanujmy się. Nie można grać dwoma Telfairami. Gdyby było można brać tego samego ziomka z kilku sezonów, to bym grał samymi Ruffinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 2 minuty temu, Lu- napisał: Ej no, szanujmy się. Nie można grać dwoma Telfairami. Gdyby było można brać tego samego ziomka z kilku sezonów, to bym grał samymi Ruffinami. no właśnie , @Qcin_69 tak nie wolno i nie można , Telfair jest tylko jeden i mój Ci on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Qcin_69 popraw pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Soraski, nie zauważyłem ze już wybrany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 chytry i pm fajne wybory, liczyłem na tych dwóch asów, bo prezentują świetny poziom, zwłaszcza w obliczu pozostałego talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Mało kto wie, że Austin podobnie jak Jordan po swoim pierwszym 3-eacie w NBA, zdecydował się na grę w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 34 minuty temu, polishllama69 napisał: chytry i pm fajne wybory, liczyłem na tych dwóch asów, bo prezentują świetny poziom, zwłaszcza w obliczu pozostałego talentu Austin był zupełnie niezły w Miami i w Orlando (rok przed sezonem P_Ma), silny podkoszowy zabijaka, post up, face up, jumper - full package. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 26 minut temu, Chytruz napisał: Austin był zupełnie niezły w Miami i w Orlando (rok przed sezonem P_Ma), silny podkoszowy zabijaka, post up, face up, jumper - full package. Ale na moje szczęście szybko się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Lu- Greg Stiemsma rzuca na blisko 58% z gry, solidnie zbiera i jest plusowy w obronie. Ten człowiek będzie tu rozpierdalał. 8ppg na 65%FG plus 4reb to pewniak. Jak to się ma do Jareda Jeffriesa z Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 dalej chcecie się bić na win share'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Toż napisałem, że to mój król pomalowanego, wszak rzuca niecałe 3 punkty na mecz. Gdy rzucasz 3 punkty na mecz, to możesz mieć TS nawet na poziomie 80%, c***a to znaczy. Zresztą tym razem był to pick oderwany od statsów, bardziej na nos. Top tier wśród drewniaków, a nazwisko mniej znane niż konkurencja do tego picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Mudiay będzie tu jednym z najlepszych strzelców, jarają mnie wasze wybory! @Lu- tylko problem jest taki, że Jeffries również robi około 4ppg, ale on robi to lepiej, bo na 43%TS natomiast absolutnie dziwi mnie wasz brak miłości dla Donalda Sloana, toż to steal na tym etapie hue hue Edytowane 11 Czerwca 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) EDIT: rozważałem Mudiaya, solidny zjeb. Gratulacje, nawet szczere Minus to dość znane nazwisko z uwagi na wysoki numer w real drafcie. Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: dalej chcecie się bić na win share'y? Mudiay to tutaj zabije wszystkich atletyzmem i kondycją - nowoczesny PG umie rzucić za 3 (32%! na dużym wolumenie) ewidentny G2G + dobre warunki fizyczne (6'3) mój speedy claxton (5'11) będzie łojony na post-upie niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Teraz, eF. napisał: Mudiay będzie tu jednym z najlepszych strzelców, jarają mnie wasze wybory! @Lu- tylko problem jest taki, że Jeffries również robi około 4ppg, ale on robi to lepiej, bo na 43% Jeffriesa pamiętam, gdy z Wizz poszedł do Knicks za MLE. Cyfry oczywiście miał złe (Bruce Bowen np. też), ale na parkiecie wyglądał na jednego z lepszych Knicks. Na pewno ich najlepszy (jedyny?) anchor defender. Nie zamykajmy się tylko w magii cyferek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, P_M napisał: Mudiay to tutaj zabije wszystkich atletyzmem i kondycją - nowoczesny PG umie rzucić za 3 (32%! na dużym wolumenie) ewidentny G2G + dobre warunki fizyczne (6'3) mój speedy claxton (5'11) będzie łojony na post-upie niemiłosiernie. dlatego wkleiłem filmik co robi Mudiay po wygranym post upie no na tych Twoich zasiekach to faktycznie zrobi te 12-13 pts, ale na jakiejś 20% skuteczności (przy okazji swoim playmakingiem mrożąc resztę moich orłów) + w obronie odda sporo więcej 7 minut temu, eF. napisał: Mudiay będzie tu jednym z najlepszych strzelców, jarają mnie wasze wybory! nie rozumiem z Twojej strony tego pojazdu skoro Twój first pick jest lepszy w tym względzie + nie próbuje rozgrywać (Mudiay próbuje i robi to źle) i jest jakieś 5 razy lepszym obrońcą TWÓJ FIRST PICK heloł Edytowane 11 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 1 minutę temu, Lu- napisał: Jeffriesa pamiętam, gdy z Wizz poszedł do Knicks za MLE. Cyfry oczywiście miał złe (Bruce Bowen np. też), ale na parkiecie wyglądał na jednego z lepszych Knicks. Na pewno ich najlepszy (jedyny?) anchor defender. Nie zamykajmy się tylko w magii cyferek. Stary, typ grał po 19 minut, był fatalnie rzucającym niskim skrzydłowym, a Ty tu z niego robisz DPOY w tej grze. Nie ładnie. Jedynym jego atutem była solidna obrona, ale Jason Collins też był solidnym obrońcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi